fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom ik niet meer zonder mijn Hip waterfles kan

Hip waterfles

Wist jij dat er ieder jaar 8 miljoen ton plastic in onze oceanen terecht komt? En de verwachting is dat de consumptie van single use plastic de komende 10 jaar zal verdubbelen. Bizar! Omdat Hip vindt dat dit anders moet, introduceert dit eigentijdse merk een gehele collectie met herbruikbare artikelen zoals stijlvolle waterflessen en innovatieve rietjes. Ik kreeg een mooie waterfles thuisgestuurd en vandaag vertel ik waarom ik niet meer zonder mijn Hip waterfles kan!

Hip

Hip wil op een vreedzame manier al het wegwerpmateriaal uit de wereld verbannen en vervangen door prachtig ontworpen, duurzame artikelen. De hippe waterflessen en stijlvolle koffiemokken zijn uniek, functioneel en maken wegwerpbekers en -flesjes overbodig. Het bedrijf zorgt voor een duurzame productie en steunt verschillende milieu-initiatieven en goede doelen. Zo zorgt elke aankoop voor 2 dagen schoon drinkwater voor mensen die dat het hardst nodig hebben. Hip past dus niet alleen bij je levensstijl; het ook nog eens goed voor je geweten. 

Stijlvolle en duurzame waterflessen

De vrolijke waterfles van Hip doet denken aan een klassieke heupfles en is ideaal om mee te nemen in je tas. Hij is gemaakt van lichtgewicht kunststof, heeft een inhoud van 650 ml en heeft een lekvrije draaidop met lus. Alle producten van Hip zijn BPA vrij en vaatwasser bestendig. Deze gave waterflessen zijn verkrijgbaar bij o.a. bol.com.

Wat ik van de Hip Waterfles vind

Wat meteen opvalt is het design en de gave kleur van de Hip waterfles. Ze zijn allemaal leuk en eigenlijk wil ik nog een paar van deze flessen aanschaffen. Gewoon voor het hele gezin. Door het slimme ontwerp past de waterfles makkelijk in iedere tas, maar ook makkelijk opbergen in je keukenkastje. En heb je geen tas bij je? Geen probleem, want je houdt de fles ook makkelijk vast aan de lus.

Omdat de inhoud van de waterfles 650ml is, heb ik na twee flessen voldoende water op voor een dag. Goed, dan zit ik 1300ml maar ik drink ook nog thee tussendoor dus die 2 liter vocht per dag haal ik na twee keer vullen met gemak. Wat ik ook heel fijn vind is dat de fles in de vaatwasser kan. Zo weet je zeker dat de fles hygiënisch schoon wordt. Het drinkgat is groot, wat ik fijn drinken vind. Ik sleep de fles echt overal mee naartoe. of ik nu zit te werken, buiten in de tuin zit of in bed lig. De fles heb ik binnen handbereik. En als ik de deur uit ga, gaat de fles mee in mijn tas of gewoon zo.

Je merkt het al, ik ben helemaal enthousiast. De Hip waterfles is dan ook zeker een aanrader!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!