Zwijmel weg met ‘Wat is dan liefde’ tijdens Kinepolis Ladies Night + win (GESLOTEN)

Er komt weer een gezellige Ladies Night aan bij Kinepolis. Dit keer kun je wegzwijmelen met de film ‘Wat is dan liefde’. Dus heb je zin in een gezellig avondje uit met een vriendin? En wil je ook kans maken op twee gratis kaarten? Lees dan snel verder want ik mag 2x twee kaarten weggeven voor de Ladies Night met ‘Wat is dan liefde’.

Ladies Night

Tijdens de Kinepolis Ladies Night kijk je een nieuwe film in de voorpremière. Jij bent dus één van de eerste mensen die deze nieuwe film ziet. Maar dat is nog niet alles. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstdrankje en kan je lekker shoppen. Er zijn namelijk verschillende stands met leuke accessoires, beautyproducten, fashion en nog veel meer. En wie houdt er nou niet van shoppen!? En als je denkt dat dit alles is, heb je het mis. Je maakt tijdens deze gezellige avond ook nog eens kans op leuke prijzen.

Wat is dan liefde

In ‘Wat Is Dan Liefde’ zie je Elise Schaap als echtscheidingsadvocaat Cato. Ik ben groot fan van Elise Schaap en haar humor. En in de trailer hieronder zie je nog veel meer bekende acteurs en actrices voorbij komen.

Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel advocatenkantoor waar behoefte is aan verandering. En Cato lijkt de aangewezen persoon die de brallerige advocaten een stukje moraal bij zal brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt waar Cato een hekel aan heeft. Als kind van gescheiden ouders vindt zij dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan. Maar Gijs sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor ellenlange vechtscheidingen. Want hé, dat verdient een stuk beter.

De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kan je wel in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt? 

Hoe wat en waar

Op 16 oktober is er weer een leuke en gezellige Ladies Night en ik ben natuurlijk ook weer van de partij! Je kunt bij de volgende Kinepolis vestigingen naar Ladies Night: Dordrecht, Schagen, Hoofddorp, Breda, Den Helder, Enschede, Den Bosch, Oss, Cinerama, Groningen, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Zoetermeer, Almere, Emmen. Het event start een uur voordat de film begint. LET OP: bij Kinepolis Zoetermeer en Kinepolis Schagen begint het event een half uur voordat de film begint. Kijk voor de tijden even op de website van Kinepolis.

Bioscoopkaarten zijn heel makkelijk online te reserveren en kosten €14,50 per stuk.

Win twee kaarten voor Kinepolis Ladies Night

Ik mag 2x twee kaarten voor dit leuke event weggeven. Dit betekent dat ik niet één maar twee lezers van Tante Truus Kan Alles blij mag maken! Doe snel mee en wie weet win jij twee kaarten en geniet jij binnenkort van een gezellige avondje uit met een vriendin.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m vrijdag 23 augustus. Ik maak in week 35 de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en plaats een berichtje bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.