fbpx

Een kijkje in mijn leven | We hebben weer zieken in huis

Weer zieken in huis

Na een druk maar gezellige week die we vorige week hadden gaan we door naar weer een gek weekje. De kinderen hoeven deze week maar drie dagen naar school, gaan op schoolreis en hebben een studiedag. Omdat ik mee ga op schoolreis, betekent dit dat ik maar drie dagen kan werken deze week. Helemaal niet erg, maar heb wel een aantal dingen die echt voor donderdag gedaan moeten zijn. Dus dat wordt even knallen. Alleen gaat de schoolreis wel door? We hebben namelijk weer zieken in huis….

Maandag

Deze maandag begon heerlijk. Ik kreeg namelijk voor een samenwerking die ik met Beauty Booking heb een massage. Nou ik kan je zeggen dat ik daar best aan kan wennen! Na de massage waren de spieren in mijn rus los en kon ik er weer tegenaan. Omdat ik deze week niet veel kan werken omdat ik donderdag mee ga op schoolreis en de kinderen vrijdag een studiedag hebben, moet ik er even tegenaan. Ik moet nog wat artikelen schrijven en er ligt nog aardig wat administratie op me te wachten dus ik verveel me niet.

Weer zieken in huis massage gehad
Dit is mijn hoofd na de massage haha

Tussendoor ook nog even boodschappen doen en dan is het weer de vraag wat we gaan eten. We hebben al een tijd geen taco’s op en Marley vroeg laatst al of we dat weer eens gingen eten, dus dat wordt het. Ik ontdek bij de Jumbo tacobakjes in plaats van die schelpen die in honderd stukje breken als je een hap neemt. En dat was een succes! We maakten heerlijke bakjes met guacamole, sla, gehakt, paprika enzovoorts en we hebben met zijn drieën zitten smullen.

Dinsdag

De ochtend begint goed want Marley is misselijk en heeft buikpijn. Dat wordt dus weer een dagje thuis blijven. Gelukkig heeft Alex een late dienst en kan ik toch gewoon werken. Ik heb in de ochtend een aantal afspraken waarvan een lunchafspraak buiten de deur. Alleen als ik onderweg ben voel ik me ook ineens heel beroerd worden. Ik rij toch naar mijn afspraak maar als ik de auto uitstap voel ik dat ik beter weer naar huis kan gaan. Lunchen is nu geen goed idee.

Weer zieken in huis taco's
Omdat die tacoschelpen altijd in honderden stukje breken als je een hap neemt, ging ik voor tacobakjes. Een aanrader! (vandaag geen foto’s gemaakt dus een foto van gister)

De rest van de dag heb ik krampen in mijn maag, maar voel me verder gelukkig goed. En Marley knapt met de minuut op en kan in de middag weer eten dus gelukkig niks ernstigs. Zij ligt lekker in bed tv te kijken en ik zit naast haar te werken. Zo voelt ze zich niet alleen en kan ik toch rustig mijn ding doen. Jenna heeft na school een feestje dus die vermaakt zich wel 😉

Woensdag

Gelukkig is iedereen vandaag weer fris en fruitig dus we gaan er weer een mooie dag van maken! Kinderen naar school en ik ga aan de slag. Morgen ga ik mee op schoolreisje met Jenna en er zal dan weinig gewerkt worden. Dinsdag had ik weer een coachgesprek met mijn business coach en ik zit weer vol energie en focus. Ik ben nu een paar maanden met een coach bezig en merk dat ik er heel veel aan heb. En ik merk ook hoe vaak ik mezelf saboteer door belemmerende overtuigingen. Tijd om weer even met mezelf aan de slag te gaan!

Weer zieken in huis sauna uitproberen
De sauna is goedgekeurd 👍🏼

Jenna heeft in middag een kinderfeestje en Marley neemt een vriendinnetje mee naar huis. Alex is vrij dus hij vermaakt zich wel met de meiden en ik werk nog even door. Mensen die mij op Instagram volgen hebben een tijdje terug in mijn stories voorbij zien komen dat we een sauna hebben gekregen. Maar die moest nog in elkaar gezet worden. En vandaag is zover! Natuurlijk konden de meiden niet wachten dus de sauna werd meteen uitgetest.

Donderdag

Vandaag ga ik gezellig mee op schoolreis. Gelukkig is Jenna haar klas niet groot. Maar 14 kinderen van 4 en 5 jaar. Maar ik kan je zeggen dat het pittig is met zijn twee. Ik had altijd al respect voor alle juffen en meesters, maar na zo’n dagje helemaal. Er zijn een paar kindjes die nog maar net 4 jaar zijn en die moet je heel goed in de gaten houden. Ze lopen weg of zijn nog maar net zindelijk. Maar al met al hebben we een superleuke dag gehad met al die koters.

Weer zieken in huis schoolreisje
Met de klas op weg naar Avifauna

Je snap wel dat ik na zo’n dag geen zin heb om te koken. En Alex die met Marley mee was op schoolreis heeft er ook weinig zin in. Ik rij daarom door de McDrive voor wat hamburgers, patat en kipnuggets. We zijn allevier best moe dus na het eten gaan we lekker in bed liggen. Ik doe nog een paar dingetjes voor mijn werk, maar minimaal want ik ben gesloopt!

Vrijdag

Vandaag hebben de kinderen een studiedag dus we kunnen in de ochtend lekker rustig aan doen. Voordat Alex gaat werken doe ik gauw boodschappen. Ook al zijn mijn kinderen al groter, ik doe toch het liefst alleen boodschappen (lees: zonder gezeur). Ik ben geen fan van de bakker bij mij in het winkelcentrum en rij altijd om voor een andere bakker. Ik heb geen brood nodig maar de bolletjes van ‘mijn’ bakker zijn altijd zo lekker en ik heb geen zin om om te rijden, dus haal ze bij deze bakker. Bij thuiskomst zie ik dat de bolletjes aan de onderkant bijna zwart zijn. Ik snij het er maar af, maar de smaak is ook niet lekker en het is net of de bolletjes al drie dagen oud zijn. Volgende keer rij ik toch maar weer om naar de lekkere en goed bakker!

Weer zieken in huis slecht broodje van de bakker
Ik kocht bolletjes bij de bakker en die waren niet lekker. Toen ik ze omdraaide waren ze bijna verbrand (deze was nog eetbaar, maar de rest echt niet). Voortaan meer gewoon bolletjes van de Jumbo

In de middag komt een vriendin gezellig met haar kinderen. Wij lekker kletsen en de kinderen lekker spelen. Voordat we gaan eten testen we wat speelgoed uit. We hebben afgelopen week weer een paar dingen op gestuurd gekregen die ze uit mogen testen. En er komen nog meer leuke dingen aan, dus dit weekend moeten we even aan de slag met zijn drietjes.

Weekend

Zaterdag zouden we naar de Urban Hippie Markt gaan, maar het weer zit niet mee. Het gaat steeds harder regenen dus we blijven lekker thuis. De herfst is nu echt begonnen en die begint goed. Dan maar lekker binnen blijven. We doen spelletjes, bouwen een hut en in de avond maken we samen sushi. Leuk om met de meiden te doen en ook nog eens lekker 😋

Weer zieken in huis sushi maken
Gezellig samen sushi maken

Zondag is ook weer een lekkere hangdag en testen we nog meer speelgoed uit. We kijken tv, doen spelletjes, knutselen en tekenen en komen zo de dag wel door. We zijn in ieder geval lekker uitgerust en klaar voor de nieuwe week.

We hebben weer zieken in huis

Gelukkig viel het allemaal mee met Marley en knapte ze snel weer op. In de ochtend was ik toch een beetje bang dat ze een paar dagen later niet naar schoolreis zou kunnen. En toen ik ook nog eens krampen kreeg kreeg ik flashbacks naar de voedselvergiftiging van een paar weken terug. Maar nergens voor nodig, want ’s avonds hebben we allebei weer nergens last van. De rest van de week was een leuke en gezellige week. En deze week staan er ook een paar hele leuke dingen op de planning.

Heb jullie leuke plannen voor deze week?

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!