fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lang leve de herfst want we zijn weer eens ziek | Een kijkje in mijn leven

we zijn weer eens ziek

Vorige week had ik er flink de balen in, maar deze week begin ik weer vol frisse moed. Ik heb het in ieder geval lekker druk dus ik hoef met niet te vervelen. Deze week ga ik voor het eerst naar een rode loper event van waarvoor ik ben uitgenodigd, ga ik gezellig naar de Ladies Night in de bioscoop met mijn schoonmams, ga ik verder met de Halloweenoutfits en tussendoor wordt er natuurlijk ook gesport. Maar lang leve de herfst, want we zijn weer eens ziek…

Maandag

Nadat ik de meiden naar school heb gebracht ga ik naar de sportschool. Ik heb vandaag een evaluatie. Ik ben nu een paar weken bezig met sporten en nu wordt gekeken op welk niveau ik zit en welke apparaten zwaarder kunnen. Ik ben goed bezig geweest. En dat ondanks dat ik een week niet ben gaan sporten toen het zo slecht ging met Indy. Alles mag zwaarder en ik voel het meteen. Ik ben bang dat ik morgen wel spierpijn zal hebben.

Lang leve de herfst want we zijn weer eens ziek | Een kijkje in mijn leven
Mooi rood is niet lelijk. Goed bezig geweest in de sportschool 💪🏻

In de avond gaan Alex en ik naar de Nederlandse première van Maleficent 2. Deze film is vanaf 16 oktober in de bioscoop te zien. En ik ben door Kinepolis uitgenodigd. Superleuk! De avond is goed geregeld en op de rode loper voel ik me even een celebrity haha. Leuk om mee te maken!

Dinsdag

Vandaag weer een ouderwetse werkdag die gewoon begint vanaf het moment dat ik de meiden naar school heb gebracht. Ik heb aardig wat op mijn lijstje staan en kan alles aan het einde van de dag afstrepen. Heerlijk gevoel is dat!

Lang leve de herfst want we zijn weer eens ziek | Een kijkje in mijn leven
De dresscode voor de premiere was rood met een touch of green. Ik had groene oorbellen in maar die zie je niet op deze foto haha

In de avond is de eerste ouderraadvergadering met mij als voorzitter. Ik ben in het verleden wel vaker voorzitter van vergaderingen geweest, maar het blijft toch altijd een beetje spannend. Ik heb taart meegenomen om mijn nieuwe rol binnen de ouderraad te vieren en dat werd heel erg gewaardeerd.

Woensdag

Vandaag kan ik aardig wat meters maken, want de meiden gaan na school met een vriendinnetje mee. Ik doe wat voor werk en ga verder met de Halloweenkostuums. Mijn feestje komt al dichterbij en dan moeten alle kostuums natuurlijk wel klaar zijn. Gelukkig is het volgende week herfstvakantie. Even geen werk en volledige focus op de meiden en mijn feestje.

Lang leve de herfst want we zijn weer eens ziek | Een kijkje in mijn leven
Bij de Kinepolis Ladies Night met schoonmams

Als de meiden ’s middags thuis komen geeft Jenna aan dat ze het heel koud heeft en moe is. Ze besluit in bed te gaan liggen. Mijn kinderen gaan niet zo snel in bed liggen. Ja, als ze hun tablets erbij pakken. Maar niet om te slapen. En als ik haar voorhoofd voel, weet ik genoeg. Na het temperaturen blijkt dat ze koorts heeft. Niet heel hoog gelukkig, maar toch. Ze valt al snel in slaap en wordt de volgende ochtend pas wakker. Gelukkig heeft Alex een vroege dienst en is in de avond thuis, want een oppas had ik afgebeld. Maar nu kan ik gewoon nog gezellig met mijn schoonmams naar de Ladies Night bij Kinepolis.

Donderdag

Jenna heeft nog steeds koorts en blijft dan ook lekker thuis. We brengen de hele dag in het grote bed door. Ik probeer tussendoor een beetje te werken, maar veel komt daar ook niet van terecht. Mijn meisje aandacht geven en spelletjes doen is veel leuker en belangrijker nu. Het lijkt gelukkig steeds beter te gaan en de koorts zakt ook beetje bij beetje.

we zijn weer eens ziek
Als Marley uit school is, komt ze lekker bij ons liggen

Als Alex uit zijn werk ik maakt hij een grote pan kippensoep. Dat gaat er altijd wel in en ligt ook niet zwaar op de maag. En wie voelt zich nou niet beter na een kom kippensoep 😉 Jenna eet ook wat, maar ik zie dat het haar oogjes alweer beginnen te hangen. Na het eten gaat ze weer in bed liggen en ik temperatuur haar weer. Toch weer een hogere temperatuur.

Vrijdag

Ik heb afgelopen nacht in Jenna haar bed geslapen, omdat ik zelf ook vreselijk moe was. Drie avonden op rij laat naar bed en dan ongesteld worden is geen succes. Maar ik slaap alsnog slecht en wordt steeds wakker omdat ik krampen heb. En al vroeg in de ochtend hoor ik dat Jenna moet spugen. En in de loop van de ochtend gebeurt dit nog een paar keer.

Lang leve de herfst want we zijn weer eens ziek | Een kijkje in mijn leven
Een foto van zondag toen ik een begin maakte met Jenna haar Halloweenoutfit

Alex is zo lief om naar huis te komen, want we zijn weer eens ziek. Tegelijk. Hij kan als hij thuis is voor Jenna zorgen en ik kan slapen. Uiteindelijk slaap ik paar uur, maar voel me niet veel fitter. Jenna knapt naarmate de dag vordert gelukkig op. Nog wel ziekjes, maar ze heeft niet meer gespuugd en krijgt weer wat praatjes. Het gaat de goede kant op! Alleen ik ga me steeds beroerder voelen…

Zaterdag

Vandaag is het vrijgezellenfeestje van mijn schoonzus. Maar zoals het er nu uitziet ben ik bang dat ik het niet ga redden. Ik hoop dat ik me later vandaag beter voel. Ik neem een paar paracetamolletjes en probeer nog wat te slapen. Ondertussen hoest ik de longen uit mijn lijf dus slapen lukt niet echt. Was ik net van die ellendige hoest af, begint het weer opnieuw. Zo fijn! De koorts zakt ook niet en ik moet helaas het feestje afzeggen. Zo balen dit!

we zijn weer eens ziek
Zo ziet onze zaterdag er ongeveer uit. We doen het heel rustig aan en doen niet aan schermtijd 😉

Over de rest van de dag kan ik niet veel vertellen. Ik lig op bed en af en toe word ik gezelschap gehouden door Jenna of Marley of Alex. Of alledrie tegelijk. Ik slaap tussendoor en kijk een serie op Netflix. Veel meer kan ik eigenlijk niet vertellen. Een heel rustig dagje…

Zondag

Als ik vandaag wakker word voel ik me nog steeds belabberd. Daarbij komt dat Alex enorm heeft liggen snurken. Ik vermoed dat er bij hem een verkoudheid op komt, want het snurken was een stuk minder de laatste maanden. Ik verhuis vroeg in de ochtend naar de bank in de hoop dat ik daar nog wat kan slapen. En dat lukt gelukkig.

Lang leve de herfst want we zijn weer eens ziek | Een kijkje in mijn leven
En weer een stukje verder met Jenna haar outfit. Marley haar outfit ligt eronder en gelukkig was ik daar eerder deze week al mee begonnen…

Naarmate de dag vordert voel ik me iets beter, maar echt top kan ik het zeker niet noemen. Ik breng vandaag wel weer beneden door en ga maar verder met de Halloweenoutfits. Meer komt er vandaag toch niet uit mijn handen…

We zijn weer eens ziek

Deze week begon zo goed en zo gezellig. Maar we zijn weer eens ziek en zo eindigt ook deze week weer met een domper. Gaat wel lekker zo met ons hè haha. Het najaar is gewoon niet ons ding. Dat blijkt wel weer. Maar we blijven lachen en maken er het beste van. Anders wordt het wel een hele lange herfst en winter. Of heb ik toch wat teveel hooi op mijn vork genomen door drie dagen laat naar bed te gaan? Ik word tenslotte ook een dagje ouder en na mijn burn out is het nooit meer echt goed gekomen…Ach de komende week is het gelukkig herfstvakantie en kunnen we rustig aan doen. Nou ja, een soort van want ik ben natuurlijk wel bezig met de voorbereidingen van mijn Halloweenfeest. Hoe dat allemaal verloopt lees je volgende week!

Voor iedereen die ook vakantie heeft: ‘Een hele fijne vakantie en rust lekker uit!’

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!