fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven

Een nieuwe week met nieuwe kansen. Helaas begint de week gewoon weer bagger omdat ik ongesteld ben geworden en daar heb ik sinds een paar maanden best last van. Gelukkig duurt dit nooit lang en kan ik de rest van de week weer genieten van alles wat de week me brengt. En uiteraard is mijn week weer niet saai want aan het einde van de week zit ik weer met een kind bij de huisarts.

Zaterdag

Het is zo’n 5 uur in de ochtend als ik na een hoop gedraai eindelijk in slaap val. Ik heb vrijdag een superleuke en gezellige lunch gehad met mijn vriendin Francine. Het was alsof we elkaar vorige week nog hadden gezien en dus hebben we gelijk een nieuwe lunchdate gepland. Maar eind van de middag begin ik toch een last van mijn buik te krijgen. En dat kan maar één ding betekenen. Na het eten duik ik daarom gelijk mijn bed in om vervolgens de hele nacht wakker te zijn. Wat een ellende weer!

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven
Zo handig dit voor het opnemen van video’s. Bij Action gekocht!

Ik besluit daarom vandaag maar in mijn bed te blijven. Niemand heeft nu iets aan me en dus binge ik ‘Papadag’ op Netflix. Wat een leuke serie en baal nu dat ik beide seizoenen gekeken heb. Ik hoop dat er nog een seizoen komt. Gelukkig ben ik zo moe dat ik al vrij vroeg in de avond in slaap val en de hele nacht doorslaap.

Zondag

Vandaag heb ik nog steeds enorme last van mijn buik, maar als ik dan tegen de middag eindelijk ongesteld word is de pijn weg en voel ik me weer mens worden. Wat een feest is die premenopauze toch. Zit er eens geen 2 of 7 weken tussen, maar ben ik precies op tijd en is de aanloop ernaartoe ellende. Nu hopen dat het bloedverlies beperkt blijft, want dat was vorige maand ellende. Komende week maar veel ijzerrijk voedsel eten en dan komt het goed.

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven
Lekker opgeruimd

Tegen de lunch ga ik even lekker douchen en de wasjes draaien die al sinds zaterdag op mij liggen te wachten. Ik besluit gelijk maar even de zolder aan te pakken. Ondanks dat het mijn werkplek is, is het ook de plek waar iedereen zijn zooi neerzet en daar gaat nu verandering in komen. Even weg met al die zooi zodat ik daar weer kan zitten werken, schilderen en lekker knutselen. Want nu zit ik steeds beneden en dat is niet ideaal omdat ik op zolder juist alles binnen handbereik heb. Ik krijg het niet af in een middagje. Maandagavond maar weer verder.

Maandag

Vandaag zouden ze vanaf 7 uur in de straat iets met het riool doen en daarom heeft Alex zondagavond de auto alvast een straat verderop gezet. Achteraf was dit helemaal niet nodig want als het 11 uur is heb ik nog niemand gezien. Balen, want ik had nog wel een wasje kunnen draaien en nu durf ik hem niet aan te zetten want dan zal je net zien dat ze dan welde boel open gooien. Vanavond maar weer dan.

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven
Make up ook weer eens uitgezocht en opgeruimd

Ik ga daarom gewoon aan het werk en voor de lunch ga ik eindelijk weer eens sporten. Heb weer een hele tijd niks gedaan en daar baal ik van. Dus moest ik even mezelf een schop onder mijn hol geven en mezelf motiveren. Maar ik heb de motivatie terug en ga weer ieder dag wat doen.

Dinsdag

Vandaag start ik de dag eerst met mijn businessbuddy Irene van Foto MaNo. Het was weer fijn om elkaar even te spreken en het maakt altijd dat ik net nog wat meer gemotiveerd ben om deze week te knallen. Daarna bel ik even met mijn vriendin Tessa van Tessa Luites Fotografie en dan toch echt aan het werk. Ik neem een paar podcasts op en schrijf nog een paar blogs alvast voor oktober. Zo fijn deze manier van werken. Geeft een hoop rust ook met eventuele griepjes in het najaar in mijn achterhoofd.

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven
De Halloweenspullen ook weer van zolder gehaald

In de middag als ik Jenna van school gehaald heb, gaan we even naar de Action. Ik heb namelijk een nieuw project samen met Jenna waar ik binnenkort meer over vertel. En daarvoor hadden we knutselspullen nodig. Dus me een hele tas vol gaan we weer naar huis en kunnen we morgen lekker aan de knutsel.

Woensdag

Vandaag ga ik lekker vroeg in huis aan de slag terwijl Jenna rustig opstart. Ze hoeft pas om 9:30 op school te zijn omdat ze niet meedoet met gym. Voordat ik haar naar school moet brengen ben ik al bijna klaar in huis. Alleen nog even dweilen als ik terug ben van Jenna brengen en boodschappen doen.

In de middag gaan we lekker knutselen. Ik ben met een nieuw projectje gestart, waaronder een nieuw item op Tante Truus Kan Alles, namelijk: Tante Truus Kan Knutselen. Dus er moet even geknutseld worden in huize Truus. En als ik dan toch bezig ben, spuit ik gelijk onze salontafeld zwart. Moet kunnen.

Donderdag

Vandaag zou ik eigenlijk beginnen met koffie met een vriendin, maar als ik wakker word heb ik het gevoel dat ik ziek moet worden dus heb ik de afspraak geannuleerd. Ik neem me voor om lekker rustig aan te doen. Dus ik installeer me op de bank en ga daar aan het werk. Tussendoor bel ik met een paar vriendinnen. Prima dagje zo.

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven
Twee leuke pakketten binnengekregen

Totdat ik gebeld word door Marley dat ze bij gym een bal hard tegen haar hand heeft aangekregen. Ze gaat naar de concierge die haar een icepack geeft en een tape om haar vingers plakt. Heel fijn, want dit zorgt dat het niet verder dik wordt en geeft wat ondersteuning. Maar het wordt wel een ritje naar de huisarts. Die raadt aan om het een nachtje aan te zien en maakt gelijk een afspraak voor de volgende dag.

Vrijdag

Als Jenna naar school is, gaan Marley en ik naar de huisarts. Ze heeft nog veel pijn, maar de huisarts denkt dat het flink gekneusd is. Als ze in het weekend meer last krijgt of andere klachten krijgt, mag ik een berichtje sturen en kunnen we foto’s laten maken. Godzijdank nu niet twee kinderen in het gips!

Weer met een kind bij de huisarts, veel gewerkt en aan de knutsel | Kijkje in mijn leven
Tot laat in de avond aan het werk

Bij thuiskomst ga ik aan het werk en dat doe ik tot laat in de avond. Er is deze week wat werk blijven liggen en ik wilde deze week mijn site helemaal klaar hebben zodat ik eindelijk een keurmerk voor mijn webshop kan aanvragen. En dat heb ik vandaag eindelijk kunnen doen. Volgende weer hoor ik of mijn website is goedgekeurd. Spannend!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!