fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Weer naar school en aan het werk

Weer naar school en aan het werk ontbijttafel

De vakantie is helaas weer voorbij en dat betekent dat we weer naar school en aan het werk gaan. We hebben een druk weekje voor de boeg. Want naast school en werk, hebben de meiden deze week een proefles kickboksen en gaan ze bij een andere turnvereniging kijken. Ook zingen ze deze week mee met het kerkkoor. En ik heb ook een aantal leuke afspraken deze week. Lees je weer mee?

Maandag

Vandaag begint het allemaal weer; de vakantie is voorbij. Dus terug naar ritme en regelmaat. Ik vond de vakantie heerlijk, maar ben stiekem ook wel blij dat er weer wat regelmaat komt en ik weer lekker ongestoord aan het werk kan. Na twee weken bijna niet werken had ik echt zo’n zin om weer aan de slag te gaan. Ik zit vol inspiratie en ben dus ook megaproductief vandaag. De meiden vinden het ook leuk om weer naar school te gaan en zijn helemaal heppie de pappie als ze weer thuis zijn.

Weer naar school en aan het werk ontbijttafel
Zondagavond de tafel weer gedekt zodat we maandagochtend gelijk aan kunnen schuiven

Vandaag hebben de meiden ook een proefles kickboksen. Alex en ik zijn al een tijdje bezig met kijken naar een vechtsport, maar als we dan iets vinden komt het wat betreft tijd niet uit. En maandag om 18:00 is dan nog redelijk koe dus gaan we ervoor. De meiden zijn in eerste instantie bang dat ze klappen krijgen haha maar gelukkig gaat het daar niet om bij deze kickboksschool. Het gaat niet om wedstrijden, maar om sterker worden en meer zelfvertrouwen krijgen. En dat is de reden dat wij onze meiden op een vechtsport willen. Als ze later ‘s avonds buiten lopen willen we dat ze zich veilig en sterk voelen en nooit bang achterom hoeven kijken. Gelukkig vinden ze superleuk en willen ze volgende week. To be continued….

Dinsdag

Deze ochtend heb ik een afspraak want dan worden mijn wenkbrauwen gedaan. Iedere dag die wenkbrauwen bijtekenen omdat ik ze jaren weggeplukt heb, eisen hun tol. En dus heb ik een paar weken geleden de eerste behandeling gehad en vandaag wordt het afgemaakt. Dat zal een hoop tijd schelen iedere ochtend 😉 Daarna ga ik lekker aan de slag. Ik heb een aantal dingen binnen mijn werkplanning aangepast. Van de vier dagen dat ik werk heb ik nog twee dagen waarop ik alleen maar schrijf en vandaag is een dag waar ik me bezig houdt met social media, administratie en verbeteren van oude blogartikelen. Ik merk dat ik hierdoor veel meer focus heb veel meer doe op een dag. Dit houden we er dus in!

Weer naar school en aan het werk permanente make-up wenkbrauwen
Helemaal blij met mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen

In de avond ga ik dan verder met het opruimen van mijn kledingkast. Want zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik bezig met de KonMarie methode. Maar dan moet ik natuurlijk wel doorzetten en niet die berg met kleding maar in het midden van de kleedkamer laten liggen haha. Maar het ruimt zeker op! Ik ben al een vuilniszak met kleding kwijt. Goed bezig dus!

Woensdag

Vandaag heb ik een afspraak voor mijn haar. Ik krijg namelijk een haarbehandeling bij Curly Hair Treatments by Zoary. Je kan haar vinden op Instagram en Facebook mocht je ook interesse hebben. Zij volgt de Curly Girl Methode en vanuit har opleiding weet ze precies welke stoffen je haar nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld proteïnen. Ze bekijkt mijn haar goed en mijn haar wordt ontdaan van alles wat erin zit wat betreft producten. Dus lekker gewassen met een goede shampoo. Daarna krijg ik een detoxmasker en daarna een voedend masker. Om te eindigen met stylingproducten. Ik ga alles nog in een aparte blog vermelden dus hou mijn blog deze week in de gaten! Maar ik kan je zeggen dat ik heel blij ben dat ik weet dat ik wat betreft de cg-methode al heel erg goed op de goede weg zat en met het advies van Zoary nog mooiere en gezondere krullen zal krijgen!

Weer naar school en aan het werk krullen na een krulbehandeling
Helemaal blij met mijn mooie krullen

Vandaag hebben de meiden een proefles turnen. Marley vond de vereniging waar ze zat niet leuk en dus gaan we nu bij een andere vereniging kijken. En vandaag oefenen ze voor het eerst mee met het kerkkoor. Omdat Marley dit jaar haar Eerste Heilige Communie heeft is het handig als de liedjes kent die dan worden gezongen en dus zitten ze vanaf vandaag in het kerkkoor. Misschien zie je ze over een paar jaar wel bij The Voice 😂

Donderdag

Nadat ik de meiden naar school heb gebracht en Indy heb uitgelaten ga ik weer aan het werk. Ik merk dat het werken volgens een goed planning echt zijn vruchten afwerpt. In relatief weinig tijd heb ik, ondanks dat ik allerlei andere afspraken had, veel gedaan. Ik heb vandaag nog een paar dingen staan en ook die kan ik aan het begin van de middag allemaal afstrepen.

Weer naar school en aan het werk klussen in huis
Klussen it is! De deurposten hebben al een laag grindverf en komende week worden ze afgemaakt. Het begin is er!

In de avond doe ik lekker helemaal niks. Mijn weekend is begonnen en ik neem het ervan! Wijntje erbij en Netflix it is. Morgen nog een dagje school voor de meiden en ik merk dat we er allemaal weer in moeten komen, want we zijn allemaal moe.

Vrijdag

Vandaag is het eigenlijk weekend. Maar met een gezin gaat natuurlijk alles gewoon door. Dus boodschappen doen en het huis aan kant maken. Als Jenna om 12 uur klaar is blijven we lekker thuis. Meestal lunchen we op vrijdag buiten de deur met zijn tweetjes, maar vandaag heeft Jenna geen zin. Dus lekker thuis een saucijzenbroodje eten en een beetje uitrusten van de drukke week.

Weer naar school en aan het werk kledingkast weer ingeruimd
Heerlijk dat ik weer kan zien wat er in mijn kast hangt en ligt 😉

Vrijdagavond gaan de meiden en ik lekker vroeg on bed liggen. Jenna is zo vertrokken, maar Marley en ik kijken gezellig naar The Voice. Heerlijk zo samen met mijn meisje. Op sit soort momenten besef ik me echt dat ze al zo groot wordt.

Zaterdag

Vandaag slapen we lekker uit en doen rustig aan. Even bijkomen van een weekje weer school, werk en allerlei andere activiteiten. En omdat de meiden zo goed weer hun best hebben gedaan hebben ze pannenkoeken verdiend!

Zondag

Vandaag begint de zondag een heel anders dan we gewend zijn. We gaan namelijk naar de kerk. Ik heb eerder al verteld dat Marley dit jaar haar Eerste Heilige Communie doet en dan is het natuurlijk wel handig als ze weet hoe het er in de kerk aan toe gaat. Daarnaast hebben de meiden woensdag mee geoefend met het kinderkoor en mogen ze vandaag meedoen. Ze weten me echt te verrassen want ze kennen bijna alle liedjes al. Ze hebben het heel erg naar hun zin. Gelukkig, want dit houden we erin! We gaan niet iedere week, maar wel als er een gezinsviering is waarbij het kinderkoor zingt.

Weer naar school en aan het werk kast weer netjes
Zondag dus met de meiden de kast weer netjes gemaakt 😉

En dan is de week alweer voorbij. En het weekend ook. We zijn weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week!

Weer naar school en aan het werk

Deze week is voorbij gevlogen. De meiden vinden het weer helemaal leuk dat ze naar school mogen en ik geniet weer van het werken in rust. Want hoe gezellig het ook is als de meiden thuis zijn, van werken komt er weinig terecht. Dus op naar weer een nieuwe week!

Heb jij een leuke week gehad? 

Ik wens je een fijne en gezellige week!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!