fbpx

Vandaag weet je welke dj’s naar The Flying Dutch komen

The Flying Dutch

In 2015 schreef ik al over The Flying Dutch. Het was de eerste keer dat dit festival plaatsvond. Een Festival met een line-up waar je u tegen zegt. Vandaag wordt de volledige line-up van The Flying Dutch 2018 bekend gemaakt. We weten al dat Afrojack, Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en W&W weer van de partij zullen zijn, maar er komen dus nog meer dj’s aan. Ik ben heel benieuwd wie er aan deze toplijst worden toegevoegd en welke dj’s naar The Flying Dutch komen.

Hoe wat waar

Onze eigen Nederlandse dj’s die normaal gesproken over de hele wereld optreden, zijn voor één dag in ons kikkerlandje. Dit jaar is dit op zaterdag 2 juni van 12:00 tot 23:00 uur. Er zijn drie podia; Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. En de dj’s vliegen weer met een helikopter van het ene podium naar het andere. Het is een outdoorfestival en de ervaring leert dat het weer eigenlijk altijd wel oké is. Oke, we hebben ook weleens poncho’s aan gehad. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het sfeertje, de muziek en een lekker drankje maken alles goed!

The Flying Dutch Rotterdam

Ik heb op 2 juni overdag al een event staan. En toch denk ik dat ik daarna doorrij naar Rotterdam om toch nog een paar uur van dit festival mee te pikken. Ik kies voor de locatie Rotterdam omdat dit dichtbij Zoetermeer is. Er is niet zo lekker als weer snel thuis zijn en na een douche lekker je bed inrollen. En mijn eerdere bezoek heeft geleerd dat er een supergoede en gezellige sfeer hangt. Dus waarom dan naar een andere plaats gaan. Ik weet van vrienden dat het in Amsterdam ook altijd top is. Amsterdam krijgt dit jaar een nieuwe locatie om ook het outdoorgevoel te krijgen. Niet meer in het Olympisch stadion maar een heus festivalterrein. Dat zal de sfeer alleen maar ten goede komen en het een nog mooier feestje maken.

welke dj's naar The Flying Dutch komen
©The Flying Dutch Eindhoven

Welke dj’s naar The Flying Dutch komen

Vandaag wordt de volledige line-up bekend gemaakt. Op Facebook heb ik gelezen welke dj’s mensen graag in de line-up zien. Zo heb ik Martin Garrix, Oliver Heldens en Nicky Romero meerdere keren voorbij zien komen. En begrijpelijk. Ik ben benieuwd hoe laat ze het vandaag bekend gaan maken. Ik ben echt heel benieuwd! En ik zou niet te lang wachten het kopen van een kaartje als je die nog niet hebt.

Nog kaarten beschikbaar!

Er zijn nu nog kaarten beschikbaar. Ik denk dat veel mensen net als ik even wachten tot de volledige line-up bekend is. Ik wil toch weten wie er draait. Er kan altijd een dj tussen zitten die je wat minder vindt of wat niet echt jouw muziek is. Al moet ik zeggen dat de line-up tot nu toe voor mij eigenlijk al top is. Maar omdat ik niet de hele dag aanwezig kan zijn, wacht ik nog even. Maar vandaag is het zover en weten welke dj’s er nog meer komen. En waarschijnlijk gaat het dan heel snel met de kaartverkoop. Ik zou dus niet te lang wachten met het bestellen van kaarten. De kaarten kosten €59,95 inclusief servicekosten. Echt een koopje als je nagaat dat er werelddj’s optreden.

Ben jij al eens bij The Flying Dutch geweest? Welke dj hoop jij dat er aan het rijtje topdj’s wordt toegevoegd?

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!