fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken, shoppen en logeren | Kijkje in mijn leven

shoppen en logeren

Deze week werk ik ook voor een groot deel in de ochtenden. Maar we gaan ook shoppen en logeren. Nou ja de meiden gaan logeren bij mijn moeder en dan kan ik nog even wat uurtjes werk pakken. Maar eerst ga ik met de meiden, mijn moeder en schoonmoeder shoppen. Toch nog een uitje, want de rest van de week moet ik echt werken.

Zaterdag

Wat hebben we gister een heerlijke dag gehad met zijn viertjes. Die eerste vakantieweek is een prima weekje geweest. Vandaag hebben we geen plannen dus even bijkomen van een druk weekje. Ik doe wat wasjes, maak nog iets voor werk af en kijk Mafs Australië en binge B&B Vol liefde zodat ik weer bij ben.

shoppen en logeren
Heerlijk moppie deze hond

De meiden willen naar Starbuck en Alex neemt ze mee voor een lekker drankje. In de middag heb ik zin om te schilderen dus ga ik lekker met aquarel aan de slag en in de avond kijken we met zijn allen een film. Fijne zaterdag is ook dit weer.

Zondag

Vandaag sta ik op en voel me niet helemaal fit. Ik voel ook dat ik koortsuitslag krijg dus er sluimert wat. Hierdoor ga ik twijfelen of ik wel naar de kerk wil gaan. Ik ben moe en voel me niet fit. Op het laatst besluit ik toch te gaan. Ik ben al weken niet geweest en wilde echt graag weer naar een viering. Als ik naar de kerk ga voel ik een bepaalde rust en voel ik me sterker en positiever. Dus ga ik gauw douchen en na wat gehaast lukt het me op tijd in de kerk te zitten.

shoppen en logeren
Jenna ging stofzuigen met pumps aan

In de middag gaan we naar mijn schoonouders. Alex’ oma zou vandaag jarig zijn en ik weet dat dit een zware dag is voor mijn schoonmoeder. Daarom gaan we haar opvrolijken met een bos bloemen en onze gezelligheid. We proosten op oma en eten samen wat we ook altijd met oma op haar verjaardag deden. Er wordt veel gelachen en ik weet zeker dat mijn schoonmoeder een fijne dag heeft gehad. Wij wel in ieder geval!

Maandag

Vandaag weer vroeg op en de dag beginnen met een workout. Ik heb helemaal geen zin en voel me nog steeds niet helemaal fit. En het feit dat ik pas rond 3 uur in slaap viel, werkt ook niet echt mee. Maar ook vandaag pep ik mezelf op en ga ik toch sporten. Na 45 minuten ben ik toch wel weer trots op mezelf en voel ik me gelijk een stuk beter. Dan ontbijten en aan het werk.

shoppen en logeren
Bestelling inpakken

In de middag ga ik boodschappen doen, een pakketje bij een DHL servicepunt ophalen en breng ik een bestelling weg die in mijn webshop is gedaan. De rest van de middag breng ik met mijn meiden door. Een rustig middagje want we zijn alledrie toch wel moe van de afgelopen week.

Dinsdag

Vandaag even niet sporten want ik ga vanmiddag toch weer lopen in The Mall of the Netherlands. Maar eerst even werken. Het is zo lekker en fijn dat ik in een goede flow zit. Hierdoor zijn alle blogs voor juli al een tijdje geleden geschreven en voor augustus hoef ik nog maar een paar blogs te schrijven. Die blogs zal ik deze week allemaal schrijven zodat ik volgende week, mijn laatste werkweek voor ik vakantie heb, alles kan doen wat de afgelopen week is blijven liggen.

shoppen en logeren
Leuke jurk bij Monki gescoord

In de middag ben ik met mijn meiden, moeder en schoonmoeder gezellig naar The Mall geweest. Marley moest nog nog wat kleding hebben en natuurlijk gewoon gezellig. Ik was vergeten dat er in heel veel winkels uitverkoop is dus ik scoor ook nog een leuke jurk bij Monki en Marley koop een tas vol bij New Yorker. Jenna koop alleen snoep en bubble tea. Ach, zij heeft vorige week een hoop kleding gescoord. Thuis nog even werken en dan weer de keuken in voor een lekkere maaltijd.

Woensdag

Vandaag gaan mijn meisjes bij mijn moeder logeren. Misschien maar goed ook, want ik ben niet helemaal fit. Ik ben niet ziek, maar merk dat ik erg moe ben. Ik denk van de drukte de afgelopen dagen. Halve dagen werken en daarna de hort op met de meiden hakt er een beetje in.

Werken, shoppen en logeren | Kijkje in mijn leven
Heerlijk Antilliaans gegeten

Als ik de meiden naar mijn moeder heb gebracht ga ik eerste opruimen en schoonmaken. Want iedere moeder herkent dit: met kinderen kan je maar heel even genieten van een opgeruimd en schoon huis. Maar als ze dan een paar dagen niet thuis zijn, kan je een paar dagen genieten van een heerlijk schoon huis. Het pan was om daarna te werken, maar het is woensdag en dat is mijn vrije dag dus ik doe even niks.

Donderdag

Vandaag sta ik lekker op tijd op en ga ik gelijk aan het werk. Ik moet het er even van nemen dat de meiden er niet zijn en ik nu dus even kan knallen. Als ze vrijdag dan weer thuis zijn heb ik alle aandacht voor ze en hoef ik niet aan werk te denken. Maar vandaag maak ik foto’s voor mijn website en vul ik mijn webshop met nieuwe items en dat is altijd leuk!

ik hoef vandaag ook niet te koken, want Alex heeft gisteren Antilliaans eten gehaald en dat was zoveel dat we er vandaag ook van kunnen eten. In de avond werk ik nog wat zodat ik vrijdag wat langer kan blijven liggen.

Vrijdag

En toen was de tweede weel van de vakantie ook alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Helaas hoorde ik vanmorgen dat de picknick die voor morgen gepland stond, niet doorgaat. Heel jammer, maar er wordt regen verwacht dus wel begrijpelijk. In de ochtend werk ik een paar uur, ga dan sporten en maak mezelf dan klaar om de meiden op te halen.

Werken, shoppen en logeren | Kijkje in mijn leven
Een heerlijk groene smoothie

Vandaag staat er verder niks spannends op de planning. Alleen boodschappen doen en verder lekker met mijn meisjes knuffelen en tijd met ze doorbrengen. Een goed begin van het weekend!

Heb jij nog leuke dingen gedaan afgelopen week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!