fbpx

Win een Little Tikes Watertafel! (GESLOTEN)

Little Tikes Watertafel

Little TikesVandaag heb ik een superleuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk een Little Tikes Watertafel ter waarde van €70 weggeven. Hoe leuk is dat! We hebben de watertafel wel uit de doos gehaald en in elkaar gezet voor wat leuke foto’s, maar hij is echt nog helemaal nieuw. Mijn kinderen zijn toch net te groot voor de watertafel. Zonde als hij in de tuin blijft staan en er niet naar wordt omgekeken. Ik maak dan liever één van mijn lieve lezers blij.

Little Tikes Watertafel

Little Tikes

Iedereen heeft denk ik wel iets van Little Tikes in huis. Zo hebben wij bijvoorbeeld de roze Cozy Coupe die Jenna voor haar eerste verjaardag kreeg en nog steeds mee speelt. Little Tikes heeft speelgoed van goede kwaliteit. Het is ijzersterk en niet stuk te krijgen. Daarnaast kan het buitenspeelgoed goed tegen kou en warmte. De Cozy Coupe staat het hele jaar in de tuin en ziet er na 4 jaar kou, regen, sneeuw en zon nog steeds goed uit. Het gaat jaren mee en zorgt voor veel speelplezier.

Little Tikes Watertafel
Uiterste concentratie welke kraantjes open en dicht moeten worden gezet

Watertafel

De watertafel is heel leuk voor de wat jongere kinderen. Er zijn meerdere leidingen en en kranen die je open en dicht kunt draaien. Hierdoor ontstaat er steeds een ander effect. En door te pompen stuur je het water naar de fontein wat voor veel waterpret zorgt. Je kind leert hiermee inzicht te krijgen wat er gebeurt als je de ene kraan dichtdraait en de ander open. Het is dus niet alleen heel leuk speelgoed, maar ook nog eens leerzaam.

Little Tikes Watertafel

Mijn kinderen zijn te groot

Ik kreeg een watertafel opgestuurd om uit te proberen. Dat vonden de meiden natuurlijk helemaal geweldig. Maar eenmaal uit de doos en na even spelen kwamen ze erachter dat ze er toch wel een beetje te groot voor zijn met hun 5 en 7 jaar. De tafel werd gelaten voor wat het was en ze gingen weer fietsen. Niet gek, want de watertafel is voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lekker spelen

Like Tante Truus Kan Alles op Facebook en maak kans op deze leuke watertafel

Daarom wil ik jou, mijn lezer blij maken met deze leuke watertafel. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten dat je meedoet door hieronder te reageren of op Facebook onder de post te reageren. Ik verloot de tafel als ik 450 volgers op Facebook heb. Dus volg mij op Facebook en deel het bericht zo vaak je wilt en tag mensen die je de watertafel ook gunt. Als zij mij dan ook gaan volgen zitten we zo op de 450 volgers. Zodra de teller op Facebook op 450 staat ga ik de watertafel verloten. Ik kan nu dus niet zeggen waneer winactie eindigt.

Win je niet en wil je deze leuke Little Tikes Watertafel kopen? Hij is te koop bij de bekende speelgoed winkels zoals Intertoys, maar ook bij Bol.com.

Lol tijdens het spelen

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!