Win een paar babyslofjes van Oma Meijel Breit (WINACTIE GESLOTEN)

Win een paar babyslofjes van Oma Meijel Breit

Soms krijg je een mailtje en dan weet je dat je daar gewoon iets mee moet doen. Zo kreeg ik een paar weken geleden een bericht in mijn mailbox. De mail ging over Moniek Hanssen. Zij heeft een aantal jaar geleden het grootste leed dat er is geleden. Op 19 mei 2013 is ze haar dochtertje van twee én haar beide ouders verloren in een verschrikkelijk ongeluk. Hoe vreselijk is dat. Ik moet er niet aan denken. Je wereld stort in en hoe kom je hier ooit bovenop? Gelukkig is het Moniek gelukt en heeft zij dit drama om kunnen zetten in iets moois. Namelijk het project ‘Oma Meijel Breit‘.

Wat is Oma Meijel Breit?

Oma Meijel Breit breit slofjes voor baby’s in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Moniek heeft al meer dan 300 paar slofjes aan dit ziekenhuis overhandigd. HipDesign omarmt dit project. Daarom hebben de designers een speciale lijn geboortekaartjes ontworpen die aansluit bij de stijl van de slofjes van Oma Meijel. De collectie is kosteloos gemaakt en voor iedere order uit deze collectie zorgt HipDesign dat de brei-oma’s van Oma Meijel Breit weer slofjes kunnen breien.  Een paar slofjes voor de baby van het geboortekaartje én eenzelfde paar slofjes gaat uit naam van de gever naar een baby’tje in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. 

Win een paar babyslofjes van Oma Meijel Breit

 

De slofjes worden gemaakt door een groep brei-oma’s, die met het breien van de babyslofjes nieuwe contacten hebben opgedaan. Wat bijzonder is, is dat de slofjes worden gebreid volgens het unieke patroon van mijn moeder, dat ik de brei-oma’s zelf aanleer. Het samen breien in het breicafé zorgt voor gezellige en sociale momenten. En het feit dat de brei-oma’s iets kunnen betekenen voor pasgeboren kindjes geeft hen een positief gevoel. Ze hebben weer een nieuw doel in hun leven: het breien van babyslofjes.Oma Meijel Breit is ontstaan vanuit een bijzondere droom van een lieve brei-oma. Deze droom maken wij waar. Voor ieder verkocht paar babyslofjes van Oma Meijel Breit schenken wij één paar slofjes aan een baby’tje in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. En ook met onze geboortekaartjes werken we mee aan die droom. – Moniek Hanssen –

Ben jij nog op zoek naar een geboortekaartje?

Ben jij zwanger of ken je iemand die zwanger is? Bekijk dan de By Moniek collectie. Bij elke order uit de By Moniek collectie, krijg je binnen 7 dagen na de bestelling een uniek code opgestuurd. Enige voorwaarde is dat je minimaal 50 kaartjes besteld. In de webshop van Oma Meijel Breit kies je een mooi paar slofjes, in de winkelmand kan je de kortingsbon toevoegen. Aan elk paar slofjes is een tweede paar ‘gekoppeld’, slofjes voor prematuur kindjes of voor baby’s die om welke medische reden dan ook na de geboorte in het ziekenhuis moeten verblijven. Uit naam van jouw kindje krijgt een ander kindje een steuntje in de rug. Hoe mooi is dat. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit voor de ouders van het kindje ook een soort van hart onder de riem is. Een mooi gebaar dus.

En wat ook heel leuk is, is dat je bij de slofjes een kaartje krijgt waarop staat hoe de oma heet die dat paar slofjes heeft gebreid. Zo leuk!

Win een paar babyslofjes van Oma Meijel Breit

Win een paar babyslofjes van Oma Meijel Breit

Omdat ik dit zo’n goed initiatief vind wilde ik helpen om meer bekendheid aan dit initiatief en de kaarten van Moniek te geven. Ik mag daarom namens Moniek een paar slofjes weggeven. Dit paar slofjes is gebreid door oma Paula. Dus ken je iemand die zwanger is of net bevallen is. Of misschien ben je zelf zwanger en verwacht je binnenkort jouw kindje. Laat het me voor 14 mei (lijkt wel een moederdagactie ;-)) weten door een reactie te plaatsen onder dit artikel of op Facebook. Enige wat ik wil weten is voor wie je de slofjes wilt winnen.  En als je Tante Truus Kan Alles op Facebook een like geeft, maak je extra kans.

Wie weet win jij dan een paar unisex slofjes!

 

Deel op:

6 reacties

  1. Voor mijn allerliefste stiefdochter Linda die in 2015 na ruim 20 weken afscheid moest nemen van haar zoontje Jaxx en nu weer zwanger is en net over de eerste spannende 20 weken heen is.

    1. Ach jeetje, wat heftig zeg! Maar wat mooi dat ze weer opnieuw zwanger is en de spannendste tijd achter zich laat. Al kan ik me voorstellen dat deze zwangerschap spannend blijft voor haar. Lief dat je voor haar de slofjes wilt winnen!
      Je maakt nu kans om de slofjes te winnen. Hou mijn Facebook pagina in de gaten, want op 14 mei maak ik de winnaar bekend 🙂

    1. Ja snoezig he! En ik vind het ook zo’n mooi initiatief. Niet alleen dat de baby’s in het ziekenhuis slofjes krijgen, maar ook dat de oma’s samen die slofjes breien. Geweldig!

  2. Wauw! Ik ken iemand die in verwachting is en zou haar dit graag willen geven! Wat een mooi initiatief! Ik volg Tante Truus kan alles ook op Facebook. Duimen maar ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!