Win één van de twee puzzelpakketten van Denksport! (WINACTIE GESLOTEN)

Ik was aan het opruimen en kwam erachter dat ik nog puzzelpakketten van Denksport heb liggen. Helemaal vergeten die te reviewen en verloten onder mijn lezers. En aangezien de zomervakantie eraan komt en je straks lekker bij het zwembad, op het strand of in je tuin van het zonnetje gaat genieten. Dacht ik dat het wel leuk zou zijn als je daar straks naast het lezen van mijn blog ook lekker bij kunt puzzelen. Ik laat het reviewen daarom achterwege en geef twee puzzelpakketten van Denksport weg!

Varia Vakantiekanjer

Dit is een nog redelijk nieuw boekje van Denksport. In februari was de eerste uitgave. In dit boekje staan verschillende puzzels op een 2-3 sterren niveau. Prima te doen en de variatie maakt het afwisselend. Je hebt 128 pagina’s puzzelplezier en de prijs van dit puzzelboekje is voor €4,25 in de winkels te koop en op
Denksport.nl
twee puzzelpakketten van Denksport

Woorden Strepen Jumbo

Ook dit puzzelboek is dit jaar voor het eerst verschenen. Het is een lekker dik puzzelboek met themawoordzoekers. Allemaal met 2-3 sterren dus ook hier een prima niveau voor de vakantie. En met lekker dik bedoel ik niet dat het een zwaar en heel dik boek is. Het is prima mee te nemen op vakantie. Je hebt gewoon veel meer puzzels voor extra puzzelplezier. Het boekje bevat 146 pagina’s met woordzoekers en kost in de winkel en op Denksport.nl €4,50.

twee puzzelpakketten van Denksport

Zweeds 4 sterren Puzzelblok

Dit is een groot puzzelblok vol Zweedse puzzels. Zoals je weet zijn dit mijn favoriete puzzels. Dit puzzelblok heeft net als de puzzelblokken waarover ik eerder schreef pagina’s die je uit het blok kunt scheuren. Zo kan je partner of kind ook een puzzel maken zonder dat je boek er niet meer uitziet ;-). De puzzels in dit blok zijn op een 4 sterren niveau. Maar geen zorgen, op de achterkant van de pagina vind je de oplossing van de puzzel. Je kan dus altijd even spieken als je er niet uitkomt. Het Zweeds puzzelblok kost in de winkel en op Denksport.nl €4,99.

twee puzzelpakketten van Denksport

Winactie

Ik geef twee pakketen weg met een waarde van ruim €13. Wil je in de vakantie lekker puzzelen? Reageer dan onder deze blog of op Facebook en laat weten dat je meedoet. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 6 juli. Ik maak zaterdag 7 juli de winnaar bekend en stuur dan direct de pakketten op. Je hebt dan volgende week het pakket in huis. Succes!

* Let op het zijn dus niet de nieuwste boekjes, maar dat maakt voor het puzzelen niet uit *

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen maar wil je één van deze boekjes kopen? De boekjes zijn bij de meeste boekhandels zoals Readshop en Bruna te koop. Maar je kunt de boekjes ook online bij Denksport.nl kopen.

Alvast een fijne vakantie en veel puzzelplezier!

4 REACTIES

  1. Jaaaa, ik die graag mee. Na volgende week lekker vakantie en dan kan ik ’s avonds als de kinderen op bed liggen lekker puzzelen in m’n hangmat.
    Wat heb je trouwens een leuke blog. Super dat je dit doet en je hebt er iig weer een lezer bij!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.