fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zelf breien met Knitscool

zelf breien met knitscool

Kennen jullie Knitscool al? Ik had er ook nooit eerder van gehoord totdat ik een leuk pakketje opgestuurd kreeg van Knitscool. En ik kan jullie vertellen dat het heel leuk is! Tenminste als je een dochter (of zoon) hebt die breien leuk vindt. Ik zit regelmatig te haken of breien en krijg dan altijd van Marley de vraag of zij mag helpen. Maar voor een meisje van vijf jaar is dat nog best lastig met die breinaalden. Maar zelf breien met Knitscool is ook voor meisjes van vijf jaar een eitje! Dus als je nog een leuk cadeautje zoekt voor een verjaardag of straks voor Sinterklaas (je kan niet vroeg genoeg beginnen met inslaan) kan ik je de Knitscool echt aanraden. Ik zal je vertellen waarom.

Inhoud van de verpakking

Op de verpakking staat dat het vanaf acht jaar is. Als ik zie met wat voor gemak Marley bezig is, had er ook vijf of zes jaar op de verpakking kunnen staan. Als je alles uit de doos haalt heb je een houder voor de breinaalden, verschillende maten breinaalden, een haaknaald, een stopnaald, clipjes die je als decoratie kan verwerken in het breiwerk en natuurlijk wol in de kleuren roze, blauw en paars. Ook zit er een duidelijke omschrijving bij, hoe het breien met de Knits Cool gaat. Geloof me, ook als je zelf nooit een breiwerk in je handen hebt gehad is het makkelijk.

Zelf breien met knitscool

Aan de slag!

Ik heb de steken voor haar opgezet (ook heel makkelijk). De eerste twee toeren hebben Marley en ik samen gedaan. Maar daarna wilde ze het zelf doen. En ze ging als een speer. Het breiwerk moest zelfs mee naar bed zodat ze ermee verder kon. Dat hebben we maar niet gedaan, want in bed moet je slapen. Maar ik krijg steeds de vraag wanneer ze weer mag ‘kinderbreien’. Het breiwerk is nog niet af, maar het wordt een hoesje voor mijn mobiele telefoon. Zo lief! Uiteraard in het roze (verrassend).

Zelf breien met Knitscool • sjaal
 

Lekker creatief bezig zijn

Je kan van alles breien. Het is superleuk om te zien dat ze trots op hun eigen breiwerk zijn. En wat ík vooral heel leuk vind, is dat je gezellig samen kan breien. Heeft je kind genoeg geoefend en zoek het meer uitdagende patronen? Ga dan voor één van de Knitscool uitbreidingssets: een armbandenset of de Project Knits. Met de armbandenset ontwerp je vier armbanden volgens een nieuw patroon. Je krijgt er een extra breipen, 32 meter garen en zeven verschillende buttons bij, zodat je kind unieke armcandy kan maken voor zichzelf of voor haar/zijn vriend(inn)en. Is je kind nu een echte modeontwerper in de dop? Kies dan voor de Project Knits patronen voor de breistudio waarmee je gemakkelijk een zelfgemaakte tas of fashionable sjaal kunt breien. Ook hier krijg je 18 meter garen bij om jouw favoriete ontwerp te realiseren.

Marley en ik zijn helemaal fan en ik ben benieuwd naar al haar projectjes. Als het telefoonhoesje af is zal ik een foto plaatsen op mijn facebookpagina. Dus hou hem in de gaten!

De Knitscool is verkrijgbaar bij Bol.com voor €24,99.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!