fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zieke kinderen thuis | Kijkje in mijn leven

Zieke kinderen

Het is de hele winter eigenlijk best goed gegaan, maar nu heb ik dan toch echt zieke kinderen thuis. En daardoor is dit een heel kort kijkje in mijn leven. Geen verslagje per dag, want daarvoor is er deze week echt te weinig gebeurt.

Gezellig weekend

Het belooft een gezellig weekend te worden, want mijn vriendin Tessa en haar zoontje Alejo zijn dit weekend bij ons. Als ze zaterdagochtend bij ons aankomen, gaan we naar de Bouwhof. Marley is daar een ochtendje helpen en ze vroeg of we dan samen konden lunchen. En dus gaan Tessa en ik met de kinderen samen met Marley lunchen. Daarna worden Jenna en Alejo geschminkt en knutselen ze bij Lau-Lau. Ik bak ‘s avonds een grote stapel pannenkoeken en na het eten gaan de kinderen naar boven, zodat Tessa en ik rustig ‘Wie is de mol’ kunnen kijken.

Zondag starten we rustig op met zijn allen. Zo hoort een zondag ook te zijn. En halverwege de middag gaan Tessa en Alejo weer richting Tilburg. Marley is al de hele dag moe en hangerig. En dat vertrouw ik niet helemaal. Dus vroeg eten en op tijd naar bed.

Ziek, zwak en misselijk

Marley slaapt zondag al voor achten en Jenna ligt nog even bij mij. Alex is werken dus als hij thuis is legt hij haar in haar eigen bed. Maar nog voor hij thuis is, word ik wakker van een spugende Jenna naast me. Dus bedden verschonen, emmer erbij en weer slapen. Gelukkig spuugt ze niet meer. Maar de rest van de week zijn allebei de meiden heel moe en slapjes. En ook behoorlijk aan het snotteren. Dus lekker thuis bij mij en uitzieken maar. En dat werd een hele week zieke kinderen thuis.

Website opleveren

Mijn werk gaat natuurlijk gewoon door en deze week werk ik hard aan de website van Irene van Foto MaNo. En vrijdag kan ik dan ook een mooie en goedwerkende website opleveren. Komende week alleen nog aan haar uitleggen hoe alles werkt en hoe ze zelf dingen verandert. Ik vind het bouwen van een website onwijs leuk, maar het kost veel tijd en energie waardoor ik ervoor heb gekozen om dit maximaal 3x per jaar te doen. Dus wil je nog een website laten bouwen door mij? Ik heb nog twee plekjes vrij 😉

Er gebeurt verder weinig

Verder gebeurt er weinig deze week. De meiden krijgen natuurlijk voorrang op alles dus gaat veel van mijn aandacht en liefde naar hen. Wat ook helemaal prima is natuurlijk. Gelukkig gaat het aan het einde van de week een stuk beter en heb ik mijn meisjes weer terug.

Geen weekvlog

Deze week heb ik niet gevlogd. Volgende week kan je weer genieten van een nieuwe weekvlog.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!