fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Gisteravond was de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival en ik heb uiteraard gekeken. Het was weer avondje vol verbazing want ik blijf me echt verbazen hoe het kan dat bepaalde ‘artiesten’ het zo ver hebben kunnen schoppen. Eerlijk is eerlijk wij hebben ook niet altijd de beste acts naar het Songfestival gestuurd. Denk bijvoorbeeld aan Sieneke. Leuke meid die Sieneke, maar wat mij betreft niet Songfestival-waardig. De afgelopen jaren heeft Nederland duidelijk betere keuzes gemaakt. En dit jaar mocht Waylon het proberen en hij is door naar de finale. Zaterdag zit ik klaar om de finale te kijken, maar zonder Twitter is het Songfestival niet te doen.

Twitter en het Songfestival

Wat ik het leukste vindt aan het Songfestival is Twitter. Heerlijk al die reacties op alle acts! De ene tweet is nog hilarischer dan de ander. Sinds een paar jaar is dat voor mij het Songfestival; tweets lezen en zelf ook een paar tweets erin gooien. Want zeg nou eerlijk, het meeste is echt om te huilen. Sommige zangers het Songfestival zingen nog valser dan ik. Nou dan kan je gewoon echt niet zingen. Zenuwen? Yeah right! Als je slechter zingt dan ik, kan je gewoon niet zingen. Punt. Ik kan absoluut niet zingen. Ik zing wel vaak. Thuis. De enige mensen die mij horen zijn mijn lief en kinderen. Oké, soms ook de buren als ik onder de douche zing en het badkamerraam staat open. Maar hé dat is het risico als je besluit het huis naast het onze te kopen. Sorry buren!

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Jammer dat Marley nog geen Twitteraccount heeft

Gister mocht Marley meekijken. Ze hield het niet lang vol, wat ik volledig begrijp. Als ik Twitter niet had gehad was ik na het optreden van Waylon waarschijnlijk ook in slaap gevallen. Maar het was leuk om even met haar te kijken. Ze was scherp en ik moest zo hard lachen om haar opmerkingen. Het begon al bij het eerste optreden:

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

En ze ging nog even door. Ik was bijna in staat om een Twitteraccount voor haar aan te maken, maar ik heb me kunnen bedwingen. Ze mag in ieder geval zaterdag de finale meekijken. Ben alleen bang dat ze het niet lang vol zal houden want we hebben die middag ook het verjaardagsfeestje van Jenna.

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Ik kijk uit naar zaterdag en ben heel benieuwd hoe Waylon het doet en hoe ver hij komt. Wat mij betreft wint hij het Songfestival. Ik ben geen fan van Waylon en ken eigenlijk geen nummer van hem. Maar het is ook niet zo dat ik hem niks vindt. Ik vind zijn nummer in het songfestival een leuk nummer. En als Nederland meedoet met het Songfestival dan ben je gewoon voor Nederland. Het enige is wel dat Waylon geloof ik pas de 23e is die aan de beurt is. Dat betekent dus 22 nummers wachten en toekijken. Gelukkig heb ik dan Twitter om het vol te houden, want zonder Twitter is het Songfestival niet te doen. Echt niet. Vaak tenenkrommend en hoofdpijn-opwekkend. Dus lang leve Twitter!

Een paar leuke tweets

Ik heb een paar leuke tweets verzameld die ik met jullie wilde delen. Als je nog geen Twitter hebt, maar dan een account aan. Geloof me, je zal er geen spijt van krijgen zaterdag 😉

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

 

Zonder Twitter is het Songfestival niet te doen

Heb jij gister de halve finale van het Songfestival gekeken? Wat vond jij ervan?

Foto: Adobe Stock

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!