fbpx

Contact

Neem contact met mij op

Heb je vragen en/of opmerkingen over iets wat je op mijn site hebt gelezen? Wil je met mij samenwerken? Of wil je juist dat ik op Tante Truus Kan Alles over een bepaald onderwerp schrijf? Neem dan zeker contact met mij op.

Reacties, feedback en goede ideeën

Ik sta altijd open voor reacties, feedback en goede ideeën. Dus schroom niet en laat me weten wat je van Tante Truus Kan Alles vindt. Mis je iets of heb je een heel leuk idee voor Tante Truus Kan Alles? Let me know!

Mail of vul het formulier in

Je kan contact met mij op te nemen door een mail naar info@tantetruuskanalles.nl te sturen of noteer je gegevens in onderstaand formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact met Tante Truus Kan Alles

Tante Truus Kan Alles
Irene Planken

Konijnenweide 100
2727 GJ Zoetermeer
(géén bezoekadres!)

+31 6 14 67 12 60
info@tantetruuskanalles.nl

KvK 58232079
BTW nr: NL002042920B46

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de nieuwste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!