Over mij

Over mijWelkom op mijn blog!

Mijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013). Alweer bijna 10 jaar samen met mijn vriend en superpapa Alex. En naast het mama, vriendin en blogger zijn, ben ik lekker creatief. Verder probeer ik in alle hectiek (Alex heeft wisselende diensten, ideaal met kinderen…NOT!) te sporten en ook nog een soort van sociaal leven te hebben. Je leest het al, genoeg om over te schrijven.

Tante Truus Kan Alles is een beetje als een grapje ontstaan. Ik maak ook graag sieraden en dan vooral armbanden. En omdat dat eigenlijk meteen storm liep, heb ik een domeinnaam gereserveerd. Ik heb een tijdje sieraden gemaakt en verkocht. Maar ik merkte dat dit met kleine kinderen niet heel handig is. Daarom ben ik gestopt met het maken van sieraden. Toen ik een naam zocht voor mijn sieradenbedrijfje was Tante Truus Kan Alles het eerste wat in mij op kwam. Ik noem Marley heel vaak Tante Truus en omdat ik altijd van alles wil en van mezelf moet kunnen is Tante Truus Kan Alles ontstaan.

Toen ik in 2012 voor Love2bemama begon te bloggen ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind. Mijn blog is vooral bedoeld om lekker van me af te schrijven. Daarnaast vind ik het altijd leuk om informatie te delen en producten uit te testen. En het zou mooi zijn als ik iemand kan helpen met mijn artikelen. Mijn blog bestaat vooral uit persoonlijke verhalen; van mijn burn out tot aan mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn krullen. Maar ook knutselideeën of recepten deel ik graag! Schroom niet en reageer op mijn artikelen.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Wil je dat ik over een bepaald onderwerp schrijf? Wil je samenwerken? Schroom dan niet en stuur een e-mail naar info@tantetruuskanalles.nl of vul het contactformulier in.

Veel leesplezier!