fbpx

OVER MIJ

Irene Planken

Mijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013). En alweer 12 jaar samen met mijn vriend en superpapa Alex.

Ja, ik ben mama, vriendin en heb mijn eigen bedrijf. Maar ik ben nog altijd 'ik'. En ik krijg enorm veel enrgie van mensen helpen, als ik creatief bezig benv en ik vergeet de wereld om me heen als ik een boek lees. Maar mijn grootste guilty pleasure is toch wel Netflix.

Verder probeer ik in alle hectiek gezond te eten en drinken, te sporten, regelmatig naar buiten te gaan en ook nog een sociaal leven te hebben.

De kunst is om alles in balans te krijgen en houden. En dat lukt me aardig. Waar ik dan ook erg trots op ben.

Tante Truus Kan Alles

Hoe het begon

Tante Truus Kan Alles is een beetje als een grapje ontstaan. Ik maak ook graag sieraden en dan vooral armbanden. En omdat dat eigenlijk meteen storm liep, heb ik een domeinnaam gereserveerd. Ik heb een tijdje sieraden gemaakt en verkocht. Maar ik merkte dat dit met kleine kinderen niet heel handig is. Daarom ben ik gestopt met het maken van sieraden. Toen ik een naam zocht voor mijn sieradenbedrijfje was Tante Truus Kan Alles het eerste wat in mij op kwam. Ik noem Marley heel vaak Tante Truus en omdat ik altijd van alles wil en van mezelf moet kunnen is Tante Truus Kan Alles ontstaan.

Tante Truus Kan Alles

Bloggen

Toen ik in 2012 voor Love2bemama begon te bloggen ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind. En ik startte mijn eigen blog. Mijn blog is een feel good blog voor vrouwen zoals ik. Druk met werk, gezin, huishouden, sporten, hobby’s en een sociaal leven. Probeer dan maar eens alle ballen hoog te houden. Dit lukt niet altijd en dat is helemaal niet erg. Daarom herkennen veel vrouwen zich in de onderwerpen waarin over schrijf. Je leest hier persoonlijke verhalen; van mijn burn out tot aan mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn krullen. Maar ook knutselideeën of recepten deel ik graag. Ook komen andere vrouwen aan het woord; gastloggers, maar ook lezers. Wat ik vooral belangrijk vind is dat de vrouwen die de artikelen op Tante Truus Kan Alles lezen beseffen dat ze belangrijk zijn. Belangrijker dan ze vaak denken. We zetten onszelf vaak op de laatste plek en dat zou de eerste plek moeten zijn. Ik heb dit moeten leren en hoop anderen te inspireren dit ook te doen...