fbpx

OVER MIJ

Irene Planken

Mijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013). En alweer 11 jaar samen met mijn vriend en superpapa Alex. En naast het mama, vriendin en blogger zijn, vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en boeken te lezen. Maar ik hou ook van lekker tutten. Al is mijn grootste Guilty pleasure toch wel Netflix. Verder probeer ik in alle hectiek gezond te leven en ook nog een sociaal leven te hebben. Genoeg om over te schrijven dus!

Tante Truus Kan Alles

Het begin

Tante Truus Kan Alles is een beetje als een grapje ontstaan. Ik maak ook graag sieraden en dan vooral armbanden. En omdat dat eigenlijk meteen storm liep, heb ik een domeinnaam gereserveerd. Ik heb een tijdje sieraden gemaakt en verkocht. Maar ik merkte dat dit met kleine kinderen niet heel handig is. Daarom ben ik gestopt met het maken van sieraden. Toen ik een naam zocht voor mijn sieradenbedrijfje was Tante Truus Kan Alles het eerste wat in mij op kwam. Ik noem Marley heel vaak Tante Truus en omdat ik altijd van alles wil en van mezelf moet kunnen is Tante Truus Kan Alles ontstaan.

Tante Truus Kan Alles

De onderwerpen

Toen ik in 2012 voor Love2bemama begon te bloggen ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind. En ik startte mijn eigen blog. Mijn blog is een feel good blog voor vrouwen zoals ik. Druk met werk, gezin, huishouden, sporten, hobby’s en een sociaal leven. Probeer dan maar eens alle ballen hoog te houden. Dit lukt niet altijd en dat is helemaal niet erg. Daarom herkennen veel vrouwen zich in de onderwerpen waarin over schrijf. Je leest hier persoonlijke verhalen; van mijn burn out tot aan mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn krullen. Maar ook knutselideeën of recepten deel ik graag. Ook komen andere vrouwen aan het woord; gastloggers, maar ook lezers. Wat ik vooral belangrijk vind is dat de vrouwen die de artikelen op Tante Truus Kan Alles lezen beseffen dat ze belangrijk zijn. Belangrijker dan ze vaak denken. We zetten onszelf vaak op de laatste plek en dat zou de eerste plek moeten zijn. Ik heb dit moeten leren en hoop anderen te inspireren dit ook te doen...

Tante Truus Kan Alles

Gastbloggers

Gezocht

Gastblogger

Wil jij ook andere vrouwen inspireren en kan je leuk schrijven? Heb je goede ontspanningstips of weet jij juist alles op het gebied van verzorging en beauty? Of misschien klopt iedereen bij jou aan voor de beste huishoud- of bespaartips?Stuur een mailtje naar info@tantetruuskanalles.nl voor meer informatie. Ik ben altijd op zoek naar leuke gastbloggers die Tante Truus Kan Alles nog leuker gaan maken!

Sonja

Gastblogger

Sonja schrijft op Tante Truus Kan Alles over de leukste feel good uitjes in Nederland.

Je kunt haar ook vinden op Op stap met Lisa. Een platform voor vrouwen van 30+ die in hun drukke bestaan een beetje me-time zoeken. Ben je op zoek naar dat ene speciale evenement, dat unieke plekje in Nederland of die bijzondere winkel waar niet iedereen komt? Dan zit je helemaal goed bij OpstapmetLisa.