fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Webdesign

Naast het schrijven van losse artikelen en mijn webshop runnen, ontwerp en schrijf ik ook webpagina's. Als je mij langer volgt weet je dat ik in de 10 jaar dat ik mijn website heb, regelmatig een nieuw ontwerp maak voor mijn eigen website. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik steeds vaker gevraagd word door anderen om hun website te (her)ontwerpen.

Op deze pagina zie je een kleine selectie van websites die ik ontworpen en herontworpen heb. Ook lees je wat mijn werkwijze is. Wil jij ook een mooie website met sterke teksten die goed gevonden worden? Heb je interesse in mijn webdesign diensten?

Mijn Creaties

Tessa Luites Fotografie

Ik heb deze website mogen ontwerpen voor Tessa Luites Fotografie. Tessa is portretfotograaf voor kinderen en hier hoort een gezellige en speelse website bij. Zij krijgt regelmatig complimenten voor haar website en daar word ik weer heel blij van. Waar ik ook heel blij van word is dat er regelmatig shoots via haar website worden geboekt.

Ik heb de website ontworpen op basis van haar logo. Ondanks dat ik haar al kende heb ik meerdere keren met haar gesproken, zodat echt haar stem en vibe te zien en voelen zijn op haar website.

Foto MaNo Fotografie

Ik heb deze website mogen herontwerpen voor Foto MaNo Fotografie. Zij is een documentaire fotograaf en legt momenten vast zoals ze zijn. Niet geposeerd, maar juist spontane blikken en speelse glimlachen.

Zij had al een website, maar die website paste niet meer bij haar. Het mocht wel wat professioneler Ik heb daarom haar website herontworpen, maar wel met het gevoel dat haar website al had. Het zwart in haar website heb ik daarom terug heb laten komen. En verder heb ik goed geluisterd naar wat zij belangrijk vindt, wat het doel van haar website is en ruimte gecreëerd om de website nog verder uit te breiden.

Feel Good Shop
Tante Truus Kan Alles

Ik heb na een pauze van ruim een jaar mijn webshop weer geopend. Maar daar hoorde wel een nieuwe lay out, uitstraling en gevoel bij. Ik ging daarom aan de slag om wel het gevoel van Tante Truus Kan Alles te creëren, maar het moest wel duidelijk zijn dat je in de shop bent.

Het was mijn doel om een uitnodigende webwinkel te creëren, waar je naar hartelust kunt shoppen en ook graag weer terugkomt. Dit is zeker gelukt!

Mijn Werkwijze

Ik vind het heel belangrijk dat een website echt past bij de opdrachtgever. Mensen die jou kennen moeten jou herkennen in je website. Het moet een weerspiegeling zijn van wie jij bent, hoe jij in het leven staat en hoe jij je bedrijf runt. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je de klanten aantrekt die perfect bij jou en je bedrijf passen.

Ik wil weten wie jij bent

Om dit goed voor elkaar te krijgen hebben we meerdere (online) gesprekken, vraag ik je o.a. om een aantal websites aan te leveren die jou aanspreken en aan te geven waarom die jou aanspreken. Hierdoor kan ik een beter beeld schetsen van wat jij mooi vindt en wat bij jou past. Het bouwen van een website en webdesign kost niet veel tijd, maar het mag geen haastklus zijn.

De eerste pagina moet volledig bij jou en je bedrijf passen

Ik begin met het maken van één pagina. Omdat ik goed naar je geluisterd heb, zou deze pagina precies moeten zijn wat jij in gedachten had. Maar ik vraag je toch om kritisch te kijken naar het ontwerp, kleuren en het gevoel dat je krijgt. Vervolgens ga ik met jouw feedback aan de slag om creëer ik de perfecte pagina: jouw stijl, de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en die ervoor zorgt dat bezoekers terugkomen en jouw product(en) en/of dienst(en) willen hebben.

Aan de slag met de rest van je website

Omdat ik bij deze eerste pagina precies weet wat jij wilt, kan ik de andere pagina’s van jouw website geheel in dezelfde stijl opleveren. Als jij zelf je teksten schrijft voor je website dan zorg ik dat die teksten een mooie plek op de pagina’s krijgen. Wil je dat ik de webteksten schrijf? Dan zal ik die gelijk in de pagina’s verwerken. In mijn teksten werk ik met SEO, want het is natuurlijk wel belangrijk dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Niet alleen goede teksten zorgen hiervoor, maar bijvoorbeeld ook de snelheid van jouw website. Als je websites die ik gemaakt hebt op Google PageSpeed invoert, zul je zien dat alle sites perfect scoren op snelheid, prestaties en SEO. Ik zal je de verdere technische details besparen, maar dat leg ik je allemaal uit als je interesse hebt.

Oplevering binnen 14 dagen en een jaar nazorg

Binnen twee weken is jouw website klaar! We hebben dan nog een afspraak waarin ik je uitleg hoe je eventueel zelf pagina’s, teksten of foto’s toevoegt of wijzigt. Ik hou je website een jaar lang in de gaten. Bijvoorbeeld als er updates zijn of als je ergens niet uitkomt en mijn hulp nodig hebt. Wil je dat ik binnen het jaar nog één of meer pagina’s toevoeg? Dan krijg je uiteraard korting op het reguliere tarief. Is het jaar voorbij en wil je langer ondersteuning? Vraag naar alle mogelijkheden.

Prijzen Webdesign

Light

699
 • Tot 5 responsive pagina's
 • Wordpress installatie
 • Elmentor Pro thema- en pagebuilder
 • Installatie Yoast (SEO)
 • Installatie Google Site Kit
 • Anti-spam en website beveiliging
 • Design van de pagina's in jouw huisstijl
 • AVG-proof
 • Uitleg en instructie van 1 uur
 • Licenties en ondersteuning voor 1 jaar

Compleet

799
 • Alles van pakket LIGHT
 • Tot 10 responsive pagina's
 • Blog setup
 • 1 geschreven blog (500-1000 woorden)

Webshop

1049
 • Alles van pakket COMPLEET
 • Installatie Woocommerce
 • Tot 5 producten in webshop
 • Koppeling betaalsysteem (Mollie)

Alle prijzen zijn ex. BTW.  Betaling: 50% bij akkoord offerte en voor aanvang werkzaamheden. Betaling van de resterende 50% geschied binnen 14 dagen na oplevering van de website. 

Wil je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of heb je vragen?
Vul onderstaand formulier in of neem contact op via 06-14671260