fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in februari

Bekeken op Netflix in februari

Vandaag is het alweer de laatste dag van februari dus hoogste tijd om met jullie te delen wat ik heb bekeken op Netflix in februari. En het is best een lijstje. Tja, combi van slecht weer en niet echt fit zijn. Ieder jaar in februari ben ik niet fit en krijg ik griep. Ik ben dan gewoon echt toe aan de lente. Maar gelukkig is er tegenwoordig Netflix om deze gelukkig korte maar wel saaie maand door te komen.

Suits seizoen 3

In dit seizoen moet het advocatenkantoor fuseren met een kantoor uit Engeland om te kunnen overleven. Maar Harvey is het hier niet mee eens. Hij wilde namelijk Managing partner worden en dit gebeurt nu niet. Hij heeft dan het plan om Jessica Pearson uit het bedrijf te werken. Of het hem lukt zie je in dit seizoen. Daarnaast komt Louis Litt erachter dat Mike nooit op Harvard heeft gezeten, of weten de Harvey en Mike hem op andere ideeën te brengen? En Jessica komt erachter dat Mike en Rachel een relatie hebben. Maar of ze hier nu blij mee is.

Dit is weer een seizoen waar een hoop gebeurt. Bingewatch-waardig dus.

Lucifer seizoen 2

Ik kan echt geen genoeg krijgen van Lucifer Morningstar. De duivel, maar wel een supercharmante duivel. En eigenlijk is hij een gevallen engel. De engel die door zijn vader naar de hel is verbannen om daar de boe te runnen. En hij straft dan ook alleen mensen die gezondigd hebben. In seizoen twee is zijn moeder, die opgesloten zat in de hel, ontsnapt en komt ook op aarde. Zij gebruikt hiervoor het lichaam van advocate Charlotte Richards. Maar Lucifer is helemaal niet bij dat zijn moeder er is. Hij doet er dan ook alles aan om haar weer terug in de hel te krijgen. Of het hem lukt zie je in dit seizoen. Verder helpt hij rechercheur Chloë Decker nog steeds met het oplossen van allerlei moordzaken. Ook dit seizoen heb ik weer genoten en ik ben inmiddels al begonnen met seizoen 3.

Grace and Frankie seizoen 4

Mijn favoriete dames op Netflix. Een geweldig seizoen wat begint met Grace die nog in het strandhuis woont en Frankie die met Jacob in New-Mexico woont. Maar met de komst van haar eerste kleinkind besluit Frankie dat ze niet meer mee terug kan naar New Mexico en verbreekt de relatie met Jacob. Ook Grace twijfelt aan haar relatie met Nick omdat hij jaren jonger is en ze komt eracht dat hij een relatie heeft gehad met een vriendin van haar dochter Brianna. Het maakt haar heel onzeker, helemaal nu haar knie steeds slechter wordt. In dit seizoen worden de dames ook geconfronteerd met vrienden die overlijden en in bejaardentehuizen terecht komen. Is dat hun lot? Als het bad door de vloer de keuken in stort en ze opgelicht worden door de aannemer, zit er misschien niks anders op…

Ook dit seizoen zit weer vol humor. Ik hou echt van deze vrouwen. En ik hoop dat ik ook zo oud mag worden. Ik zag op IMDb dat er een vijfde seizoen aankomt, dus ik ben gerustgesteld en hoef nog geen afscheid van de dames te nemen.

The end of the fucking world seizoen 1

Over deze serie had ik al het één en ander gelezen. Het gaat over de 17-jarige James die graag dieren dood. Maar hij vind dieren doden maar saai. Hij is ervan overtuigd dat hij een psychopaat is en dat zijn volgende slachtoffer een mens zal zijn. Als hij dan in contact komt met Alyssa heeft hij zijn eerste slachtoffer gevonden. Ze lopen samen weg en hij hoopt het juiste moment te vinden om haar te vermoorden. Maar kan hij dat wel?

Dit is echt weer eens een ander soort serie. De afleveringen zijn kort, zo’n 20 a 25 minuten. De twee hoofdpersonen zitten zo goed in hun rol. Het is een beetje een rauwe serie maar wel met humor. Ik was echt meteen verslaafd en had dit eerste seizoen binnen een paar dagen (ik geloof drie) uitgekeken. Je moet ervan houden, maar ik denk dat dit wel goed komt. Zeker het proberen waard! En er komt ook een tweede seizoen aan.

Bekeken op Netflix in februari

Ik heb genoeg gezien in februari. In maart ga ik sowieso verder met Suits seizoen 4 en Lucifer seizoen 3. Maar ik wil ook eindelijk beginnen met Stranger Things en misschien komt er wel weer een nieuwe serie voorbij die ik kan gaan kijken. Voor nu hoef ik me in ieder geval niet te vervelen.

Heb jij één van deze series gezien? Welke serie(s) ben jij nu aan het kijken?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!