fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in juni

Bekeken op Netflix in juni

Deze maand is ook weer voorbij gevlogen. Iedere keer als ik deze Netflix update type dan verbaas ik me weer hoe snel de tijd toch gaat. Wat was juni een heerlijke maand. We hebben prachtig weer gehad en dat betekent voor mij minder Netflix kijken. Ik ben dan lekker buiten in de tuin of zit ergens op een terrasje. Maar natuurlijk heb ik wel series gekeken. Het zijn er niet veel, maar ik kan je ze zeker aanraden.

The Good Place seizoen 1

Op Netflix krijg je aanbevelingen naar aanleiding van wat je eerder hebt gekeken. En deze serie kwam voorbij. En alleen al om de hoofdrolspeelster wilde ik deze film zien. Kristen Bell ken ik van Bad Moms en ik vind haar echt hilarisch in die film dus deze serie moest wel leuk zijn. En dat klopt.

Ze speelt Eleanor Shellstrop. Eleanor is overleden en komt in de good place. Er bestaat namelijk geen hemel of hel. Je kunt terecht komen op de good place of de bad place. Alleen er is een foutje gemaakt. Eleanor hoort namelijk niet op deze goede plek waar je alles hebt waar je van houdt. Je krijgt zelfs een soulmate of zielsverwant en jullie passen perfect bij elkaar. Maar Eleanor komt erachter dat zij hier niet hoort te zijn en ze probeert er alles aan te doen om dit te verbergen. Ze maakt vrienden met Chidi, haar zogenaamde soulmate, Tahani en Jason.

The Good Place seizoen 2

*NIET LEZEN ALS JE SEIZOEN 1 NOG MOET KIJKEN*

In seizoen 1 zie je dat Eleanor in de laatste oefening tot de ontdekking komt dat Chidi, Tahani, Jason en zij helemaal niet in de good place zijn. Ze zijn in de bad place en het doel was dat ze elkaar zouden martelen. Maar in plaats van elkaar martelen hebben ze elkaar geholpen. In seizoen 2 zie je hoe Michael meerdere keren probeert om de setting zo te veranderen dat ze elkaar gaan martelen. Als dit niet lukt en Michael zijn baas zich ermee gaat bemoeien, zit er niks anders op dan met zijn vijven samen te werken. Het doel is om toch in de de good place terecht te komen. Gaat het ze lukken of loopt het slecht af voor de vijf vrienden?

Seizoen 3 is nog in de maak, dus we moeten even geduld hebben voor het vervolg. Ik ben in ieder geval heel benieuwd hoe dit af gaat lopen…

Queer Eye seizoen 2

In april vertelde ik je over seizoen 2 van Queer Eye. En gelukkig zijn de Fab Five alweer snel terug voor een nieuw seizoen. Als je mij vraagt wat een echt feel good programma is dan staat dit programma met stip op één. Tijdens het kijken van dit programma kan je alleen maar blij en vrolijk worden. Het is geweldig om te zien hoe ze mensen helpen dat uit te stralen wat ze werkelijk zijn en voelen. Mensen die een geschiedenis hebben waardoor ze niet goed voor zichzelf zijn zorgen. Ook in dit tweede seizoen komen weer mooie verhalen voorbij.

Ik ben vaak bang dat een tweede seizoen tegenvalt, maar dit is absoluut niet het geval. Echt een aanrader als je van make-overs houdt, graag kijkt naar echte mensen en hoe zij leven en wilt leren dat je altijd je leven kunt veranderen. En al lukt dit niet alleen, er is altijd iemand die jou kan en wil helpen!

Bekeken op Netflix in juni

Deze maand heb ik echt alleen voor feel good programma’s gekozen. Komedie en make-overs. Daar word ik vrolijk van! Ik had dat deze maand nodig merkte ik. Over twee dagen is het alweer juli en dan begint al snel de zomervakantie. Hopelijk hebben we dan mooi weer en gaan we veel naar buiten. Netflix zal dan wat minder bekeken worden. Maar er zullen ongetwijfeld ook regenachtige dagen zijn waarop we lekker pyjamadag hebben en dan wordt er naast knutselen en spelletjes doen volop Netflix gekeken haha. Ik heb alweer een lijstje klaar met alles wat ik nog wil zien. In juli zien je mijn lijst weer verschijnen.

Veel kijkplezier en geniet van de zomer!

 

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!