fbpx

Bekeken op Netflix in september

Bekeken op Netflix in september

Eigenlijk is dit een hele saaie maand wat Netflix betreft. Ik heb namelijk alleen naar Gossip Girl gekeken en meer niet. Ik kijk sowieso wat minder tv en lees weer vaker een boek. Maar dat had je vast al gemerkt. Maar ik moet zeggen dat er ook best veel afleveringen in één seizoen van Gossip Girl zitten. Ach, de donkere en koude maanden komen er weer aan. De avonden van op de bank onder een dekentje naar series kijken of lekker vroeg naar bed, tv aan en van Netflix genieten. Ik heb mijn lijstje voor oktober alweer klaar haha.

Gossip Girl seizoen 3

Het einde van de zomer nadert. Blair en Chuck zijn smoorverliefd. Door het overlijden van Bart Bass (vader van Chuck) in seizoen 2 kunnen Rufus en Lilly eindelijk voor elkaar gaan. Rufus en Lilli trouwen dit seizoen. Maar verloopt het allemaal op rolletjes? En wat gebeurt er als de vader van Serena en Eric opduikt. Vanessa wordt verliefd op Scott, niet wetende dat dit de halfbroer van Dan, Jenny, Eric en Serena is. En komen ze hier ook achter? Je kunt genieten van 22 afleveringen vol intriges en geheimen.

Gossip Girl seizoen 4

Blair en Serena brengen de zomer in Parijs door. En Blair ontmoet een prins. Is dit haar prins op het witte paard? En nadat er iets vreselijks met Chuck is gebeurd wil hij niet gevonden worden en een nieuw leven opbouwen. Maar is Parijs de juiste plek? Hij is gelukkig totdat hij Blair tegenkomt. Kan zij hem overtuigen om terug naar New York te gaan? En als Chuck het bedrijf van zijn vader dreigt kwijt te raken doen de vrienden er alles aan om hem te helpen en dit te voorkomen. Maar lukt het ze ook?

Gossip Girl seizoen 5

Op het nippertje had ik ook nog seizoen 5 afgekeken. Ieder seizoen gebeurt er zoveel en ook dit seizoen weer. Dan besluit zijn boek uit te geven. Een boek dat gebaseerd is op de levens van hem en zijn vrienden. Zullen zijn vrienden dit waarderen? En hoe zit het eigenlijk tussen Dan en Blair? Blair had toch altijd een hekel aan Dan? En hoe zit het nu tussen haar en Chuck? Haar bruiloft met de prins van Monaco nadert, maar wil zij wel echt met hem trouwen? En is Georgina nu Gossip Girl? Of is het toch Serena?

Bekeken op Netflix in september

Heel saai deze Netflixseptember. Nou ja, voor jou dan omdat ik naast Gossip Girl niets anders heb gekeken en jou dus niet kan inspireren. Ik baal stiekem dat ik al bij het laatste seizoen van Gossip Girl ben beland. Want dit is echt een serie waar ik van hou. Je wordt meegenomen in de levens van de mensen in de serie en het voelt alsof je één van hen bent. Dat wordt weer afkicken voor mij. Maar aan de ander kant is het ook wel weer leuk dat ik weer iets nieuws kan gaan kijken.

De eerste serie die ik wil gaan kijken staat nog niet op Netflix. Maar vanaf 12 oktober kan ik gaan genieten van de horrorserie ‘The Haunting of Hill House’ met onder andere Michiel Huisman. Ik hou echt van horror en ben heel benieuwd of deze serie echt zo eng is als beweerd wordt. Je leest het eind oktober 😉

Welke series ben jij nu aan het kijken?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!