fbpx

September18 DIY Box van februari + win

DIY Box van februari

Ik kreeg de nieuwe DIY Box van September18 binnen. Deze maand staat er weer een hele leuke DIY op de planning. Iets wat ik nog nooit gedaan heb, namelijk aan de slag met punch needling. Wat? Ja, dat had ik ook. In dit artikel vertel ik je er alles over en vertel ik je alles over de winactie voor de leuke DIY box van februari.

September18

Sarah Ruijter is eigenaar van Zijdar & Zijdewinkel.nl bestaande uit winkel, groothandel, webshop, atelier en een eigen zijde-museum. Ook worden er cursussen en masterclasses op het gebied van zijde gegeven. September18 is begonnen vanuit die liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Zij zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ook besefte ze dat er meer mensen zijn zoals zij. Mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. En dus bedacht zij de leuke DIY boxen.

De DIY Box van februari

In februari gaan we weer lekker knutselen en aan dus aan de slag met punch needling. Dit is een borduurtechniek alleen gerbuik je hier een holle punchnaald voor en gebruik je geen draad maar wol (of katoen). Deze dikke holle naald duw je door de stof en als je de naald weer ophaalt, ontstaat er een lusje. Hierdoor krijgt je werk een soort 3D effect. Je werk heeft namelijk reliëf. Het ziet er ook heel knuffelbaar uit. Maar het is vooral heel leuk om te doen!

Ik vindt dit een hele leuke DIY omdat ik het nooit eerder heb gedaan. Het is daarom even priegelen in het begin, maar dat vind ik juist leuk. Een beetje uitdaging om iets nieuws te proberen. Als je het eenmaal doorhebt, ga je echt lekker door. En het eindresultaat is echt zo onwijs leuk!

DIY membership

September18 biedt iedere maand een nieuwe DIY box aan. Je kan je hiervoor iedere maand voor de 1e van die maand aanmelden als member om de DIY box van die maand te ontvangen. Meld je je vanaf de 1e van de maand aan, dan krijg je jouw eerste box vanaf de maand erop. De DIY BOX kost € 29,- per maand (+€ 3,95 verzendkosten in Nederland). Er wordt vanaf de tweede maand maandelijks € 32,95 afgeschreven op de 10e van de maand (de eerste maand is een handmatige betaling). Het membership is maandelijks opzegbaar. Ook is er de mogelijkheid om je membership te pauzeren. Je krijgt met dit memberschip iedere maand een heel leuk en betaalbaar DIY-pakket in huis waarmee je lekker aan de slag kunt! Even heerlijk je verstand op nul en lekker knutselen. Een betere manier van ontspannen is er gewoon bijna niet.

Aan de slag met de DIY Box van februari

Aanmelden voor de DIY Box van februari is helaas niet meer mogelijk. Maar vanaf 15 februari houden de meiden van September18 in het kader van Wereld Kinderkanker dag een speciale KiKa actie om geld in te zamelen voor dit goede doel. De februari box is dan los te koop is tegen een gereduceerde prijs van € 25,-. Van iedere in februari verkochte punch box gaat € 5,- naar KiKa. Zo heb jij niet alleen een leuk DIY project, maar steun je ook een heel goed doel.

Als je eens wat nieuws wilt proberen wat lekker creatief is en out of de box, kan ik je deze box zeker aanraden! En hou mijn Instagram in de gaten, want zaterdag 6 februari maak je kans om de DIY Box van februari te winnen. Neem dus zeker een kijkje op Instagram.

Heb jij al eens aan punch needling gedaan? En wat heb je toen gemaakt?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!