fbpx

Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch!

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. We gaan maar door en vergeten hierbij vaak tijd voor ons zelf te nemen. Maar juist nu is het zo belangrijk om tot rust te komen en op te laden. Balans in je leven zorgt dat je goed met tegenslagen om kunt gaan. Maar balans zorgt ook voor meer energie en een geluksgevoel. En wie wil er nou niet gelukkig zijn?

Wil jij meer tijd voor jezelf zonder je schuldig te voelen? Maar weet je niet zo goed hoe je dit voor elkaar krijgt? Bestel dan nu het e-book 'Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch - meer tijd voor jezelf zonder schuldgevoel'.

Het e-book behandelt 5 thema's die je inzicht geven en je helpen tijd voor jezelf te nemen. Bij ieder thema ga je aan de slag met oefeningen zodat je direct aan de slag gaat met de inzichten die je hebt gekregen.

'Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch' is veel meer dan een e-book. Het is een mini-cursus speciaal voor jou. Zodat jij alles uit je leven kan halen zonder anderen, maar vooral jezelf, te kort te doen. Een handboek naar meer tijd, energie, geluk en kracht!