fbpx

Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch!


Ik geloof dat iedere vrouw haar droomleven kan leiden!

Maar voordat dit kan is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Zo creeër je rust en balans. En rust en balans zorgen dat er ruimte en tijd ontstaat om dit droomleven te leiden.

Hoe je dit doet en hoe je tijd voor jezelf neemt zonder je schuldig te voelen tegenover je gezin, leer je in mijn e-book 'Goed voor jezelf zorgen is niet egoistisch'

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. We gaan maar door en vergeten hierbij vaak tijd voor ons zelf te nemen.

Maar juist nu in de gekke tijd waarin we leven, is het zo belangrijk om tot rust te komen en op te laden.

Balans in je leven zorgt dat je goed met tegenslagen om kunt gaan. En balans zorgt ook voor meer energie en een geluksgevoel. En wie wil er nou niet gelukkig zijn?

Wil jij meer balans in je leven zodat je tijd voor jezelf overhoudt, zonder je schuldig te voelen? Maar weet je niet zo goed hoe je dit voor elkaar krijgt? Bestel dan nu het e-book 'Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch - meer tijd voor jezelf zonder schuldgevoel'.

Het e-book behandelt 5 thema's die je inzicht geven en je helpen balans in je leven te creëren, waardoor er meer rust ontstaat en je meer tijd voor jezelf hebt. Bij ieder thema ga je aan de slag met oefeningen zodat je direct aan de slag gaat met de inzichten die je hebt gekregen.


"Maar ik heb het al zo druk!"

Dat is nou zou mooi aan dit e-book. Je bepaalt zelf hoe snel je er doorheen gaat. Vandaag geen energie? Dan ga je morgen aan de slag. Ideaal!

'Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch' is veel meer dan een e-book. Het is een mini-cursus speciaal voor jou. Zodat jij alles uit je leven kan halen zonder anderen, maar vooral jezelf, te kort te doen. Een handboek naar meer tijd, energie, geluk en kracht!