fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lachen en genieten bij de Kinderparade van Theaterfestival de Parade

lachen en genieten bij de Kinderparade

Lachen en genieten bij de Kinderparade van Theaterfestival de Parade is echt een understatement. Want wij hebben echt een topdag gehad bij de KinderParade! Naast de leuke voorstellingen is er nog zoveel meer te zien en te beleven. In deze blog lees je er alles over.

Theaterfestival de Parade

Theaterfestival de Parade is een rondtrekkend festival. Op de Parade spelen zo’n 80 verschillende voorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Dit zijn voorstellingen op het gebied van theater, dans, mime en muziek. Veel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag zijn er verschillende voorstellingen te zien die gemiddeld zo’n 30 minuten duren. Hierdoor kan je makkelijk twee of meer voorstellingen zien op een avond.

lachen en genieten bij de Kinderparade
©LUIS RIOS-ZERTUCHE

De KinderParade

Op Theaterfestival de Parade is er iedere dag* een uitgebreid programma voor kinderen van alle leeftijden: de KinderParade. De KinderParade vindt overdag plaats en dan zijn er heel voorstellingen te zien en workshops en activiteiten. Zo kan je naast de grappige en leuke voorstelingen knutselen bij Boks-je-Kunst, zwieren in de zweefmolen en lekker je eigen poffertjes bakken en je eigen zoete lolly’s maken.

* Let op: in Eindhoven is alleen in het weekend een KinderParade

Voorstellingen op de KinderParade

Iedere dag zijn er verschillende voorstellingen voor jong en oud te zien. Zo zijn er al voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Maar zeker ook voor grotere kinderen. Mijn kinderen zijn 10 en 12 jaar en we gingen naar Koken met Amba wat geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Een leerzame, muzikale en smaakvolle voorstellingen die ik zeker kan aanraden. We gingen ook naar Mooi voor schut: een voorstelling vol toch wel droge humor waar ik heel erg van hou. En deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Ik kan ze allebei echt aanraden!

Maar er is natuurlijk nog veel meer leuks te zien. En het is echt lachen en genieten bij de Kinderparade van Theaterfestival de ParadeIk heb een dagvlog voor TikTok en Instagram gemaakt waarin je een kleine impressie krijgt van onze dag.

Eten en drinken

Naast alle leuke activiteiten is er ook volop keuze in eten en drinken. Want naast het zelf bakken van je poffertjes, kun je sushi, Thais, Chinees, Indiaas en nog veel meer! Er is voor iedereen wat wils. Wat betreft de drankjes is er ook genoeg te krijgen. Zo kan je genieten van een lekkere cocktail of mocktail, maar ook een speciaalbiertje of goed glas wijn. Maar ook voor een glas fris of iets anders is er genoeg keuze. Water tap je trouwens gratis dus neem je waterfles mee of koop een navulbare fles op de Parade.

Nog t/m 23 juli in Den Haag te bezoeken

Theaterfestival de Parade in Den Haag is te vinden in het Westbroekpark. Het is met de auto goed bereikbaar en dichtbij is er ook genoeg parkeerplek. Al hebben wij ervoor gekozen om met OV te gaan omdat de tramhalte maar een paar minuutjes lopen van het festivalterrein is.

Je kan nog t/m 23 juli naar de KinderParade in Den Haag en daarna kan je de KinderParade in Utrecht en Amsterdam bezoeken.

Wanneer ga jij met je gezin naar de KinderParade?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!