fbpx

Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Bedroom zijn verrassend leuk!

Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Bedroom

We kregen weer iets heel leuks thuis. Namelijk Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Bedroom. En wat is dit toch ook weer leuk! Jenna was de gelukkige die het uit mocht testen en ze is helemaal wild van deze leuke backpack waar een slaapkamer in verstopt zit. Een slaapkamer? Yep, een slaapkamer. Want je denkt misschien wat een leuke fluffy rugzak, maar in deze rugzak ontdek je een hele nieuwe wereld. In deze blog vertel ik je alles over dit leuke speelgoed en ik weet zeker dat jouw kind het ook helemaal geweldig vindt!

Na! Na! Na! Surprise

Na! Na! Na! Surprise zijn gewoon heel leuk door het verrassingselement dat het speelgoed van dit merkt bezit. Het openmaken (of unboxen) van de verpakking is gewoon al een feestje, want ook bij deze Na! Na! Na! weet je niet wat je ziet. Als je de rugtas opent, zit er gewoon een hele slaapkamer in de tas! Ditzelfde geldt ook voor de pop, want als je haar kleding uitdoet, word je aangenaam verrast.

Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Bedroom

Bij het openen van de rugtas, ontdek je een hele slaapkamer met bed, kastje, kapstok met hangers en nog veel meer. Zo kan je je favoriete speelgoed overal mee naartoe nemen en na het spelen is alles zo weer opgeruimd. Handig ook dat alles bij elkaar blijft, want zo raak je nooit geen accessoires kwijt.

Leuke outfits

Niet alleen de rugzak heeft dus een verrassingseffect. En ook de pop zal je verrassen. Wij kregen de pop met de roze kitten thuis en zij heeft onder haar outfit een hele leuke slaapoutfit met daaronder ook nog ondergoed. Zo kan je niet alleen spelen dat jouw pop gaat slapen, maar kan je ook van outfit wisselen. En die outfits ophangen aan een hanger in de slaapkamer. Hoe leuk!

Unboxing Jenna

Dit keer was Jenna de gelukkige die de unboxing mocht doen en in onderstaande video zie je wat zij ervan vindt. En zie je wat er allemaal in de doos zit. Ik kom zeg: ‘Ren naar de winkel of bestel jouw favoriete Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Bedroom op Bol.com!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!