fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vier de zomer in Teylers: het museum van verwondering

Vier de Zomer in Teylers

De zomervakantie is hier inmiddels begonnen en dus is er meer tijd voor leuke uitjes met het gezin. Vandaag neem ik je mee naar Teylers gevestigd in Haarlem. Leuk weetje: dit is het oudste museum van Nederland! Na het succes van vorig jaar is Teylers Museum van 8 juli tot en met 3 september weer in zomerse festivalsferen. Ontdek de betoverende zomerprogrammering van Teylers waar ook aan kinderen is gedacht. Laat je kinderen deze zomer een magische wereld ontdekken in Teylers!

Een museum vol verwondering

Teylers is een museum dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en fascinerende collecties. En het is niet alleen een plek voor volwassenen om van te genieten, maar ook een plek vol verwondering voor kinderen. De zomerprogrammering van Teylers is speciaal samengesteld om de nieuwsgierigheid en verbeelding van jonge ontdekkers te prikkelen.

Interactieve activiteiten

De zomerprogrammering van Teylers omvat een reeks interactieve activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor zowel kleine als grote kinderen. Stap binnen in de wereld van wetenschap en ontdekking met de verschillende activiteiten. Ga met jonge kinderen samen met het katje Brammetje op avontuur door de museumzalen of stijg met grote kinderen (12+) tot grote hoogte en kijk uit over heel Haarlem. Tijdens de spannende klim naar de Sterrenwacht bovenop de Ovale Zaal volg je een normaal gesloten route door Teylers Museum.

Creatieve workshops

Voor kleine kunstenaars biedt Teylers creatieve workshops waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Van schilderen tot knutselen en het maken van kleine wetenschappelijke experimenten, er is voor elk kind iets te ontdekken en te creëren. Laat je kinderen hun artistieke talenten ontwikkelen terwijl ze plezier hebben in een inspirerende omgeving.

Spannende speurtocht

Wat is er leuker dan op een speurtocht gaan? Teylers organiseert spannende speurtochten die kinderen door het museum leiden op zoek naar verborgen schatten en geheimen. Ze kunnen puzzels oplossen, raadsels oplossen en zo meer leren over de bijzondere objecten in het museum. Het is een avontuurlijke manier om spelenderwijs kennis te maken met kunst en geschiedenis.

Vier de zomer in Teylers

De zomerprogrammering van Teylers biedt een schat aan betoverende ervaringen voor kinderen. Van interactieve activiteiten en creatieve workshops tot spannende speurtochten en levendige verhalenvertellingen, er is genoeg te ontdekken en te beleven. Breng deze zomer een bezoek aan Teylers en geef je kinderen de kans om hun nieuwsgierigheid te voeden, hun verbeelding te laten groeien en plezier te hebben in een unieke omgeving. Ze zullen zich betoverd voelen door de magie van het museum en onvergetelijke herinneringen creëren. Ik weet al waar wij in de vakantie naartoe gaan…

Meer info lees je op de website van Teylers. Je kan daar ook terecht voor een blokkenschema zodat je heel overzichtelijk ziet wat er ieder dag te doen is. Veel plezier!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!