fbpx

De Krachtkaarten met Caracter helpen jou positiever in het leven staan

Krachtkaarten met Caracter

Positief in het leven staan is nu nog belangrijker dan ooit. Maar soms is het niet altijd makkelijk om positief te zijn of blijven. Affirmaties kunnen je hierbij helpen. En ook als je zelfvertrouwen beter kan of als je je zelfliefde wil vergroten, helpen affirmaties. Immers, hoe vaker je iets tegen jezelf zegt hoe meer je erin gaat geloven. En als je ergens in gelooft, ga je ernaar leven. De Krachtkaarten met Caracter helpen je hierbij. Ik kreeg twee mooie sets krachtkaarten toegestuurd. Een set Regenboogkaarten voor kinderen en een set Zonnestralen voor volwassenen. Sindsdien trekken de meiden en ik iedere ochtend een krachtkaart. De affirmatie die op de kaart staat is die dag onze waarheid.

Kinderen en positieve affirmaties

Kinderen zijn sponsjes en alles wat ze nu in zich opnemen, nemen ze hun hele leven mee. Juist daarom is het belangrijk om onze kinderen positief toe te spreken. Ze te leren om positief naar zichzelf te kijken. Hiermee vergroot hun zelfvertrouwen en zelfliefde. En die dingen zijn zo belangrijk om zelfverzekerde en krachtige volwassenen van ze te maken.

Krachtkaarten met Caracter

Wat doen affirmaties

Het woord affirmatie komt van het Latijnse woord ‘affirmare’. Affirmare betekent versterken of bekrachtigen. En dat zegt alles al. Want en affirmatie is niks meer dan een gedachte die je op een dag, of meerdere dagen, meerdere keren tegen jezelf zegt. Net zo lang totdat dit jouw nieuwe waarheid is. Ik weet zeker dat jij al affirmaties zegt, alleen zullen dit veelal negatieve affirmaties zijn. Dingen die jou niet krachtiger maken, maar juist het tegendeel bereiken. Het is daarom belangrijk om positieve affirmaties tegen jezelf te zeggen en te blijven zeggen.

Gebruik krachtkaarten voor een positiever leven

De Krachtkaarten met Caracter helpen je met deze positieve affirmaties. De kaarten bevatten allemaal een positieve affirmatie die je helpen je gedachten positief te sturen zodat jij positiever in het leven zal staan. Je zelfvertrouwen zal hierdoor groeien en je zal meer zelfliefde ervaren. De set Zonnestralen is voor volwassenen ontwikkeld en de set Regenboogkracht voor kinderen. De Regenboogkracht kaarten nodigen kinderen uit zich spelenderwijs bewuster te worden van hun gedachten, gevoelens, gedrag en hun wensen en verlangens. Net als de kleuren van de regenboog leren ze dat ze hun eigen kleuren hebben en dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn.

De set Zonnestralen bevat voor elk van de zeven chakra’s – de energiecentra in je lichaam – passende en krachtige affirmaties. De 49 Krachtkaarten zijn intuïtief en kunstzinnig vormgegeven en geïnspireerd op de zeven chakrakleuren. Ervaar (meer) liefde, energie en vertrouwen en leef het leven dat jij wilt leven. Laat je eigen innerlijke licht stralen! Kennis van de chakra’s is niet nodig voor effectief gebruik van deze set.

Hoe wij de Krachtkaarten met Caracter gebruiken

Wij trekken iedere ochtend bij het ontbijt een kaartje. De kinderen vinden het heel leuk om te doen en gaan ook echt met hun affirmatie aan de slag. Aan het einde van de dag weten ze nog goed te vertellen welk kaartje ze hebben getrokken. Als ze naar bed gaan benoemen we altijd waar we dankbaar voor zijn die dag en nu praten we ook over het krachtkaartje en wat ze daar vandaag mee gedaan hebben. Ik vind het heel fijn om te zien hoe bewust mijn meiden hiermee omgaan. Die komen er wel!

Jij bepaalt hoe je de kaarten gebruikt

Wat ik fijn vind aan deze krachtkaarten is dat er een duidelijke beschrijving bij zit, maar dat je zelf bepaalt hoe je de kaarten gebruikt. Je kan iedere dag een kaartje trekken, maar je kan ook een paar dagen met dezelfde kaart doen en deze in de meegeleverde kaartenstandaard zetten. Deze kan je dan op een plek zetten waar je de kaart veel ziet. Bijvoorbeeld op je bureau als je aan het werk bent, maar in de woon- of slaapkamer is ook een prima plek. Zo zie je de hele tijd de positieve affirmatie en kan jij deze in je brein programmeren ❤️

Wil jij ook een mooi set krachtkaarten aanschaffen voor jezelf of voor je kinderen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Krachtkaarten. Met de couponcode: liefsvoorjou krijg je € 2,- korting op elke set Krachtkaarten.

Gebruik jij al positieve affirmaties in je dagelijks leven?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!