fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edelstenen voor een nieuwe start

Edelstenen voor een nieuwe start • de kracht van aventurijn • Aventurijn hart 45mm

Het begin van een nieuw jaar, een nieuwe maand, of zelfs een nieuwe dag kan voelen als een frisse start. Een kans om opnieuw te beginnen, oude gewoontes achter ons te laten en met een schone lei te beginnen. Ik geloof in de kracht van positiviteit en in het omarmen van nieuwe kansen. En wat is er nu mooier dan dit symbolisch te ondersteunen met de krachtige energie van edelstenen? Edelstenen worden al eeuwenlang gewaardeerd om hun schoonheid en veronderstelde helende eigenschappen. Op zoek naar edelstenen voor een nieuwe start? Je leest hier welke dit zijn.

Citrien: de steen van succes

Citrien, met zijn zonnige gloed, staat bekend als de ‘steen van succes’. Deze prachtige gele steen stimuleert zelfvertrouwen en trekt overvloed, welvaart en positieve energie aan. Het is de perfecte edelsteen om bij je te dragen of in je leefruimte te plaatsen wanneer je een nieuwe fase in je leven begint. Of dat nu een nieuwe baan is, een nieuw zakelijk avontuur of een persoonlijk doel.

Groene Aventurijn: de steen van kansen

Groene Aventurijn staat bekend als de ‘steen van kansen’ en wordt verondersteld geluk te brengen aan degenen die het dragen. Deze steen, met zijn zachte, groene kleur, is ideaal voor iedereen die een nieuwe start maakt of een droom najaagt. Het moedigt doorzettingsvermogen aan, helpt bij het overwinnen van obstakels en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden.

Maansteen: de steen van nieuwe beginnen

Maansteen, met zijn betoverende glans die doet denken aan maanlicht, is de ultieme steen van nieuwe beginnen. Deze steen wordt geassocieerd met intuïtie, vrouwelijke energie, en innerlijke groei. Maansteen helpt bij het navigeren van veranderingen en bevordert emotioneel evenwicht en harmonie. Het is bijzonder geschikt voor diegenen die een nieuwe levensfase ingaan of persoonlijke transformatie zoeken.

Rode Jaspis: de steen van hergeboorte

Rode Jaspis, met zijn aardse rode kleuren, staat bekend om zijn vermogen om persoonlijke energie en vitaliteit te verhogen. Het wordt vaak de ‘steen van hergeboorte’ genoemd en kan helpen bij het aanwakkeren van een nieuwe passie voor het leven. Rode Jaspis moedigt zelfreflectie aan, helpt bij het stellen van doelen en biedt ondersteuning bij het nastreven ervan.

Edelstenen voor een nieuwe start

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, succes in een nieuwe onderneming of gewoon een frisse start, deze edelstenen kunnen dienen als een dagelijkse herinnering aan je intenties en ambities. Ik geloof in de kracht van positieve energie en in het omarmen van elke kans op een nieuw begin.

Vergeet niet mijn webshop te bezoeken voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment van edelstenen en kristallen die jou kunnen ondersteunen bij jouw nieuwe start.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!