fbpx

Een kinderfeestje begint bij de uitnodiging

kinderfeestje begint bij de uitnodiging

Als je kind jarig is hoort daar natuurlijk een groot feest bij. Vaak vier je de verjaardag van je kind twee keer. Een feestje voor familie en vrienden en als ze eenmaal naar school gaan een kinderfeestje. Vaak wordt er aan het kinderfeestje een leuk thema gekoppeld. Dan is er natuurlijk niets zo leuk als een uitnodiging die helemaal bij dat thema past. Want een kinderfeestje begint bij de uitnodiging. Als de uitnodiging goed is, komt het met het feestje ook helemaal goed!

Het thema van het kinderfeestje

Bij een kinderfeestje hoort een thema. En ik kan echt merken dat mijn dochters groot worden. Jenna wilde een grote meiden feest met make-up en Marley die in september alweer 9 jaar wordt, wil een slaapfeestje. Ze zeurt hier al een paar jaar om en nu ze 9 wordt kan er best een slaapfeestje gegeven worden. En stiekem vind ik dat ook wel gezellig met al die meiden. Uiteraard wordt er die avond eerst gegeten en getut. Want tja, meiden van 9 jaar vinden het geweldig om nageltjes te lakken en een maskertje op te doen. Uiteraard gaan ze ook een leuke film kijken en mogen ze daarna allemaal in de woonkamer slapen. In de ochtend gezellig ontbijten met zijn allen en dan komt het feestje weer tot een einde.

Een uitnodiging zelf maken of toch niet?

Nu Marley helemaal weet wat ze wil moeten er natuurlijk leuke verjaardag uitnodigingen komen. Dit keer ga ik voor gemak en maak ik de uitnodigingen niet helemaal zelf. Voor Jenna haar feestje maakte ik het kaartje helemaal zelf. Heel leuk om te doen, maar er gaat echt wel veel tijd in zitten. Nu bestel ik leuke kaarten die ik eerst zelf nog aanpas. Zo heb je toch iets wat bij het thema past, maar hoef ik het niet helemaal zelf te bedenken. Ik kan nog veel aanpassen zoals kleur en lettertypes.

Het gemak van online bestellen

Marley en ik hebben op Kaartje2go een leuke uitnodiging gevonden die helemaal in het thema ‘slaapfeestje’ past. Wat handig is, is dat je kunt zoeken op kinderfeestje en daarna ook aan kunt geven wat het thema is. Zo hoef je niet al die uitnodigingskaarten langs. Nadat je een kaart hebt gekozen kan je het helemaal personaliseren. Je hoeft eigenlijk alleen de naam op de kaart aan te passen. Je kunt tekst weghalen en je kan tekst, afbeeldingen en nog veel meer toevoegen. Zelf een uitnodiging maken is nog nooit zo makkelijk geweest! En het is ook nog eens leuk deze voorpret saampjes.

kinderfeestje begint bij de uitnodiging

Kant en klare uitnodigingen die je toch een persoonlijke touch kunt geven

Het leuke van bestellen bij Kaartje2go is dat je niet van niks iets moet bedenken en maken. Er zijn honderden leuke kaartjes te vinden en die kan je helemaal aan jouw smaak aanpassen. Je kan kleuren aanpassen, afbeeldingen toevoegen, tekst toevoegen en noem het maar op. Zo kan je het toch nog heel persoonlijk maken en iets van jezelf toevoegen.

Marley haar uitnodiging

Ik had de uitnodigingen binnen twee dagen in huis en wat zijn ze leuk geworden! En groot haha. Ach, je kind wordt maar één keer 9. Marley heeft de eerste uitnodigingen al uitgedeeld. Ze is vrij snel na de zomervakantie jarig dus fijn dat ze nog voor de zomervakantie de uitnodigingen alvast aan een paar van haar vriendinnen kon geven. De uitnodiging is echt heel erg leuk geworden en de afwerking is ook perfect. We kozen voor een parelmoerglans en die maakt het toch net even af. Haar vriendinnen reageerden ook allemaal heel enthousiast. Zoals ik al zei; een kinderfeestje begint bij de uitnodiging. Nu maar hopen dat ze ook zo enthousiast over het feestje zijn 😉

Op naar het volgende feestje

In oktober word ik 40 jaar en dan wil ik een leuk feestje organiseren. En ik weet al wat het thema van mijn feest wordt. Ik verklap nog niks, maar je leest het vast snel. Wat ik ook al weet is dat ik mijn uitnodigingen ook via Kaartje2go zal maken. Ik weet zeker dat mijn familie en vrienden heel verrast zullen zijn als ze mijn uitnodiging zien. Want zeg nou zelf, het feestje begint al bij de uitnodiging! Maar nu eerst genieten van het slaapfeestje van Marley!

Maak jij de uitnodigingen voor een feestje zelf of bestel je ze online?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!