fbpx

Goede huidverzorging begint met het reinigen van je gezicht

reinigen van je gezicht

Goede huidverzorging is belangrijk en de eerste stap is het reinigen van je gezicht. Ook als je geen make-up gebruikt is het belangrijk om je huid ’s ochtends en ’s avonds te reinigen. Als je de dertig bent gepasseerd merk je dat je huid verandert. De eerste lijntjes beginnen zich te vertonen, je hebt misschien wat last van donkere kringen en het voelt alsof je huid alles wat je erop smeert naar binnen zuigt. Het is dan ook belangrijk om al bij de reiniging te kiezen voor producten die je huid niet uitdrogen, maar voeden en verzorgen. Een product dat jouw vochtarme huid alles geeft wat het nodig heeft. Met de 2-fasen reiniging van Babor reinig je je huid op een milde manier én geef je je huid díe extra oppepper die het nodig heeft.

BABOR

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje, een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking. Het milieu beschermen maakt onderdeel uit van de sustainability philosophy van BABOR. Deze is niet verbonden aan een specifiek product, maar altijd aanwezig – van het verkrijgen van de grondstoffen tot en met het kant-en-klare product.

“We zijn ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen.”

— Babor
Goede huidverzorging begint met het reinigen van je gezicht

Reinigen van je gezicht met de 2-fasen reiniging van BABOR

Bij BABOR hebben ze een 2-fasen reiniging ontwikkeld. De eerste fase is het gebruik van HY-Öl. Dit is is een hydrofiele reinigingsolie bestaande uit natuurlijke soja-, sesam- en aardnootolie en quillaja-extract voor alle huidtypes. Deze reinigingsolie zorgt ervoor dat make-up en vuil oplossen. De tweede stap bestaat uit het gebruik van de Phytoactive Phase voor een diepgaande reiniging en verzorging van de huid. Voor deze tweede stap kies je het product dat volledig aansluit bij jouw huidtype. Dus of je nou een vette of gecombineerde huid hebt, een droge huid, gevoelige huid of een vochtarme huid die net wat extra’s nodig heeft; jouw huid krijgt een dagelijkse dieptereiniging én krijgt de voeding en verzorging die het nodig heeft.

Goede huidverzorging begint met het reinigen van je gezicht
reinigen van je gezichtreinigen van je gezicht

Phytoactive Reactivating voor de vochtarme huid

De Phytoactive Reactivating is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende huid die regeneratie nodig heeft. Oftewel waar de celvernieuwing wat trager gaat omdat je huid al veel te verduren heeft gehad. De ingrediënten van bloesems van zoete amandel, groene koffie, ginkgo biloba, agrimonie-extract en appelwater zorgen ervoor dat je huid niet alleen heel schoon wordt maar ook een diepe hydratatie krijgt.

Al na het eerste gebruik voelt je huid zacht en verzorgd. Je hoeft alleen nog een dag- of nachtcrème toe te voegen die je huid de rest van de dag of de nacht voeden en beschermen. Ik merkte al na een paar dagen dat mijn huid minder dof is, meer kleur heeft en straalt én de hele dag zacht aanvoelt. Mijn gezicht wordt heel blij van deze 2-fasen reiniging!

Waar te koop

De 2-fasen reiniging van BABOR kan je los kopen of in een pakket waar je de twee producten samen koopt. Uiteraard kies je dan het pakket dat aansluit op de behoeftes van jouw huid en jouw huidtype. Ga naar BABOR en bestel direct in hun online shop. De producten van BABOR zijn ook te koop bij Douglas.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!