fbpx
Search
Close this search box.

Samenwerken met mij

Wil je samenwerken met Tante Truus Kan Alles of Irene Planken? Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen en ik ontdek graag nieuwe merken, producten en diensten. Die ik vervolgens met mijn lezers en volgers kan delen.

Deze samenwerkingen moeten natuurlijk bij mij, mijn blog en lezers passen. Alleen dan kan ik oprecht enthousiast zijn en dit overbrengen op mijn lezers.

Door met mij samen te weken, toon je jouw product, dienst of merk aan een groot publiek.

Mijn voorkeur gaat uit naar langdurige samenwerkingen/campagnes. Het voordeel van een langdurige samenwerking is dat jouw product of dienst langer en vaker zichtbaar is voor mijn lezers.

Maar natuurlijk is een eenmalige samenwerking of productpromotie ook een goede manier om je product of dienst te promoten.

Scroll naar beneden om te lezen hoe we kunnen samenwerken.

Wat ik voor jou kan betekenen

Sponsored Content

Sponsored Content is een goede manier om jouw merk, product of dienst in de spotlight te zetten en jouw doelgroep te bereiken.

Je levert mij informatie over jouw product of dienst en ik schrijf een advertorial om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij mijn lezers en volgers.

Alle blogs op Tante Truus Kan Alles worden bij publicatie direct gedeeld op Facebook en Twitter. En kunnen uiteraard ook op Instagram gedeeld worden (feed en/of story) of genoemd worden in mijn weekvlog op Youtube.

Er is altijd de mogelijkheid om een leuke winactie op te zetten of een korting te delen met mijn lezers.

Barter Deals

Samenwerken kan ook door middel van Barter Deals; een product in ruil voor exposure.

Je mag mij altijd producten opsturen. Ik vind het namelijk leuk om op deze manier nieuwe producten en merken te ontdekken. Echter is dit geen garantie dat ik hier iets mee doe.

Het product moet bij mij, mijn lezers en mijn blog passen. Alleen dan zal ik het product reviewen.

Stuur je mij ongevraagd een barter op, bepaal ik of ik er iets mee doe en op welke manier. Als jij hier zelf ook invloed op wilt hebben, raad ik je aan om eerst contact met me op te nemen alvorens je het product op de bus doet.

Product Review

Een Product Review is ook een goede manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen.
Doordat ik jouw product of dienst zelf uittest, kan ik op een persoonlijke en eerlijk manier vertellen wat ik van het product vind en waarom ik het mijn lezers aanraad.

Het is belangrijk dat het product of de dienst bij mij, mijn blog en mijn lezers past en ik moet al enthousiast of nieuwsgierig zijn. Daarom zijn reviews op Tante Truus Kan Alles altijd positief. Ik prijs alleen producten en diensten aan waar ik enthousiast over ben. Al ben ik altijd eerlijk in de voors en tegens van het product of de dienst.

Het opzetten van een leuke winactie of een korting voor mijn lezers behoort ook tot de mogelijkheden.

Freelance Teksten

Naast het schrijven op en voor mijn eigen blog, kan je mij ook inhuren voor het schrijven van jouw teksten.

Je kan mij inhuren voor het schrijven van nieuwe teksten voor jouw website, het herschrijven van de tekst op jouw website en/of voor het schrijven van blogs voor jouw website.

Mijn jarenlange ervaring als blogger, maar ook als SEO tekstschrijver, maken dat de teksten die ik schrijf uitnodigen om verder te lezen en SEO-proof zijn.

Win-win want jouw lezers blijven langer op je website en je website wordt goed gevonden én scoort goed in alle zoekmachines.

Eerdere samenwerkingen

Tante Truus Kan Alles heeft langdurige samenwerkingen (gehad) met: NewFysic, September18, Stage Kitchen Café, Stadstheater Zoetermeer, Beauty Booking, Denksport (Keesing) en nog veel meer.

Maar er zijn ook veel van eenmalige samenwerkingen geweest met: HEMA, Albelli, The Body Shop, Dove , Brabantia , Lux and Luz , Kaartje2go , Directlampen en nog veel meer.

Er zijn tal van mogelijkheden om een samenwerking of campagne op te zetten. Tijdens de opzet kan ik hier al mijn creativiteit in kwijt en alles gebeurt in overleg met jou; mijn opdrachtgever.

Mijn mediakit bevat informatie over bezoekersaantallen, volgersaantallen, engagement en ga zo maar door.

Wil je mijn mediakit en/of tarievenkaart inzien of heb je een andere vraag over samenwerkingen?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik snel contact met je op.