fbpx

Samenwerken

Leuk dat je interesse hebt om samen te werken met Tante Truus Kan Alles! Ik vind het leuk om nieuwe producten en diensten te ontdekken en deze met mijn lezers te delen. Ik sta dan ook zeker open voor leuke samenwerkingen.

Samenwerken met Tante Truus Kan Alles

De samenwerkingen die ik aan ga moeten bij mijn blog en lezers passen. En natuurlijk moet het product of de dienst een feel good gevoel geven. Mijn voorkeur gaat uit naar langdurige samenwerkingen/campagnes. Het voordeel van een langdurige samenwerking is dat jouw product of dienst langer en vaker zichtbaar is voor mijn lezers. Maar natuurlijk is eenmalige samenwerking of productpromotie ook een goede manier om je product of dienst te promoten.

Gesponsorde content

Samenwerkingen kunnen op verschillende manieren opgezet worden. We kunnen samenwerken door geponsorde content op mijn blog of mijn social media kanalen. Vooral Instagram is een goed medium om producten en diensten te promoten. Uiteraard kunnen ook mijn blog en socials samen ingezet worden. Op die manier heb je een nog groter bereik. Er kan bijvoorbeeld ook een leuke winactie opgezet worden. Mijn lezers en volgers vinden het altijd leuk om kans te maken op een leuk product of leuke dienst waar ik enthousiast over ben!

Adverteren

Adverteren kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door gesponsorde content zoals hierboven beschreven. Maar ook het plaatsen van een banner naar jouw website behoort zeker tot de mogelijkheden.

Barterdeals

Je mag mij altijd producten opsturen. Ik vind het namelijk leuk om op deze manier nieuwe producten en merken te ontdekken. Echter is dit geen garantie dat ik hier iets over plaats. Het product moet bij mijn lezers, mijn blog en bij mij passen. Alleen dan zal ik het product reviewen.

Eerdere samenwerkingen

Tante Truus Kan Alles heeft langdurige samenwerkingen gehad met: Stage Kitchen Café , Stadstheater Zoetermeer , Beauty Booking , Denksport (Keesing) en nog veel meer. Maar er zijn ook tal van eenmalige samenwerkingen geweest met: Dove , Brabantia , Lux and Luz , Kaartje2go , Directlampen en ga zo maar door.

Mediakit en tarieven

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden om een samenwerking of campagne op te zetten. Tijdens de opzet kan ik hier al mijn creativiteit in kwijt en alles gebeurt in overleg met jou; mijn opdrachtgever. Mijn mediakit bevat informatie over bezoekersaantallen, volgersaantallen, engagement en ga zo maar door. Wil je hier meer over weten? Mail me of vul onderstaand formulier in en ik zorg dat jij mijn mediakit per mail krijgt. Ditzelfde geldt voor mijn tarievenkaart.