fbpx

thnx tags: jouw ultieme reismaatje en schoolbuddy

thnx tags

Airtags, maar dan anders. De kleine handige thnx tags zijn precies wat je nodig hebt om je leven zorgelozer te maken. Of je nu op vakantie gaat, naar je werk of naar school gaat, ze zijn je perfecte sidekick. Je leest er hier alles over en ook mag ik je een hele fijne korting geven, zodat je de tags zelf uit kunt proberen en niet meer bang hoeft te zijn dat kwijt ook echt kwijt is.

Kleine labels, grote impact

thnx tags werken als je persoonlijke assistenten. Ze zijn eenvoudig maar krachtig. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je ze aan al je belangrijke items bevestigen, zoals koffers en tassen. En de stickers plak je makkelijk op telefoons of op schoolspullen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Elke thnx tag is voorzien van een unieke QR-code die je koppelt aan een digitaal platform. Hier kun je belangrijke informatie opslaan, zoals je contactgegevens, medische informatie (voor het geval je medicijnen in je tas zitten). De eerlijke vinder, scant jouw tag en krijgt een bericht (dat jij van tevoren hebt ingesteld) te zien en kan een berichtje terugsturen of jou bellen. Ideaal dus!

Missie van thnx tags: vertrouwen op eerlijkheid

Bij thnx tags weten ze dat er meer eerlijke mensen zijn dan niet eerlijke mensen. Mensen die jouw koffer of tas vinden en balen dat ze niet weten wie de eigenaar is. Voor deze eerlijke vinders zijn de thnx tags ontwikkeld: even scannen of contact maken met je smartphone en dan weet je hoe je iets waar ‘thnx’ op staat, bij de eigenaar terug kunt krijgen.

thnx tags smart pack

Waarom iedereen deze handige tags zou moeten hebben

  1. Zorgeloze vakantie: Stel je voor dat je aangekomen bent op op een verbluffende exotische locatie en de zonsondergang wil bewonderen en dan… komt je koffer niet aan. Met thnx tags hoef je je geen zorgen te maken. Iedereen die je verloren koffer vindt, kan het gemakkelijk retourneren door simpelweg de QR-code te scannen.
  2. In stijl back to school: Terwijl je je klaarmaakt voor een nieuw schooljaar, kunnen thnx tags je helpen georganiseerd te blijven. Bevestig ze aan je schooltas, laptop, telefoon, gekafte boeken of lunchbox. Als je iets vergeet of in de aula laat liggen, hebben medestudenten en docenten een eenvoudige manier om het aan je terug te geven.
  3. Verliesangst verminderen: We hebben allemaal weleens de paniek gevoeld van het verliezen van waardevolle spullen. thnx tags kunnen die angst verminderen. Met de wetenschap dat je items traceerbaar zijn, kun je meer ontspannen genieten van je avonturen.

Handig voor je volgende reisavontuur en in het dagelijks leven

thnx tags zijn niet alleen handig voor je volgende reisavontuur, maar ook voor je dagelijkse schoolleven. Ze zijn positief voor je gemoedsrust, allemaal verpakt in een kleine en slimme tag. Orde en rust zijn nog nooit zo binnen handbereik geweest! De tags zijn in verschillende kleuren te krijgen. En het is heel fijn dat de tags hufterproof zijn. Ze zijn namelijk van stevig epoxy gemaakt en verkrijgbaar in verschillende formaten (Ø 24, 30 &, 45mm). Voor koffers en backpacks wordt de thnx tag L (Ø 45mm) geadviseerd.

Ik wil niet meer zonder!

Ik kan je vertellen dat ik echt heel blij ben met deze fijne thnx tags. Tijdens de leuke uitjes in de zomervakantie voelde het toch wel fijn dat onze rugtassen voorzien waren van de handige tags. En nu mijn oudste dochter Marley weer naar school is, is het ook fijn dat er op haar Chromebook en oplader een tagsticker zit. Vooral die oplader is ze al eens kwijtgeraakt. En alles is voor die pubers al duur genoeg. De volgende keer dat ze hem in het lokaal laat liggen, kan de docent de tag scannen en gelijk contact met haar opnemen. Ideaal!

Bestel jou thnx tags met 15% korting

Of je nou op reis gaat, veel op pad bent voor je werk, een puber hebt die nogal eens wat laat slingeren en vergeet of omdat jouw kind zijn of haar jas altijd in de speeltuin laat liggen. thnx tags zijn jouw reddende engel. Of eigenlijk helpen ze jouw reddende engel. Bestel vandaag nog jouw thnx tags met 15% korting. Gebruik hiervoor de code: IP15.

Raak jij vaak spullen kwijt?

Foto’s: ©thnxtags

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!