fbpx

Breng gezelligheid in je tuin met een tuinposter

tuinposter op maat

Het zonnetje schijnt vaker en langer en dat betekent dat het steeds aangenamer wordt om lekker buiten te zitten. En de tijd die we in onze tuin of op ons balkon doorbrengen, zal steeds langer worden. Heerlijk weer van die zomerse avonden buiten. Natuurlijk heb je allerlei mooie voorjaars- en zomerbloeiers in je tuin voor de nodige kleur en gezelligheid, maar met een mooie tuinposter breng je net dat beetje extra gezelligheid in je tuin. En laat ik nou net twee tuinposters besteld hebben, waar ik heel blij mee ben. Dus ik dacht laat ik jou, mijn lezer, hier alles over vertellen.

Niet de standaard boeddha aan de muur

Nu moet ik wel eerlijk bij zeggen, dat ik best moeilijk ben als het gaat om muurdecoratie. Dit geldt niet alleen in de tuin, ook in mijn woonkamer hangt weinig omdat ik niet zo snel iets écht mooi vind. Ik wilde dan ook niet de standaard boeddha, die veel mensen in de tuin hebben hangen. Niks mis mee natuurlijk en gewoon heel erg leuk en zen voor in de tuin. Maar ik ben altijd een beetje tegendraads en als veel mensen iets hebben wil ik net wat anders. En dat heb ik gevonden in de vorm van openslaande ramen met mooi uitzicht!

tuinposter

Tuinposter op maat

Het idee was er, nu de foto nog. Want ik had zelf geen mooie foto van openslaande ramen die op een mooi uitzicht uitkeken. Nu kon ik natuurlijk wel met een fotobewerkingsprogramma aan de slag gaan. Maar dat vond ik teveel gedoe. En dus heb ik een (betaalde) stockfoto gebruikt. Ik heb voor mijn blog een abonnement bij Adobe, dus dat kwam nu goed uit. Wat ik wilde was openslaande ramen waardoor het lijkt alsof er een raam in de schutting zit en je als het ware naar buiten kijkt. Na lang zoeken vond ik dé foto.

Op het schuurtje naast de tuintafel wilde ik ook wat gezelligs aangezien we altijd buiten aan tafel eten met mooi weer. En daar wilde ik iets wat rust uitstraalde en kleur. Dat werd een foto met stenen die in balans zijn (past natuurlijk perfect bij mij en waar ik vrouwen op coach) met een bloem en takjes.

Bestellen gaat eenvoudig en snel

Het bestellen van een tuin poster van GoedkoopTuindoek gaat trouwens heel makkelijk en snel. Het is belangrijk dat je een goede en scherpe foto upload en de juiste maat doorgeeft. Dan is het nog een kwestie van aangeven hoe je wilt dat de poster bevestigd wordt. Ik ging voor een poster met ringen in de hoeken, maar je kan bijvoorbeeld ook voor een lijst kiezen. De tuinposter ophangen is ook heel eenvoudig, want je je krijgt tijdens het bestelproces de mogelijkheid om tie-wraps mee te bestellen, zodat je de tuinposter bij levering gelijk op kan hangen. Ideaal!

Voordat je bestelling opgestuurd wordt, wordt de foto die je geüpload hebt eerst gecontroleerd. Je ontvangt dan een bevestiging dat de tuinposter naar de afdeling productie is doorgezet en binnen een paar dagen heb je de poster al in huis.

Welke afbeelding zou jij in je tuin op een tuinposter willen?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!