Carmen Smooth and Shine

Iedereen die mij kent weet dat ik gezegend ben met een bos krullen. En uiteraard ben ik ook zo’n vrouw die het ook leuk vindt om af en toe steil haar te hebben. Ik heb aardig wat stijltangen versleten in de afgelopen jaren. Niet elke stijltang werkt voor mij. Vooral het haar langs mijn haarlijn krult sterk en is ook droger dan het haar in mijn nek. Wat dus vooral belangrijk is, is dat ik de temperatuur kan regelen. Het haar in mijn nek wordt met een veel lagere temperatuur al steil. Ook wil ik mijn haar niet te vaak langs de hete platen halen. Maximaal 3 á 4 keer. En geloof me ik heb een stijltang gehad waarbij het na acht keer nog steeds niet steil was. Maar toen was daar de Carmen Smooth and Shine…

CHI stijltang

Mijn favoriet is heel lang een CHI geweest. Maar de laatste CHI stijltang die ik had, kon ik meteen terug sturen omdat hij niet warm werd. Kan gebeuren. Maar de tang die ik daarvoor in de plaats kreeg (of misschien was het dezelfde wel) werd ook niet goed warm. Waardoor ik de stijltang in de kast heb gelegd en in een jaar tijd hooguit drie keer gebruikt heb. Ik durfde geen nieuwe CHI meer aan te schaffen. Deze stijltangen zijn namelijk best prijzig, vaak over de €100,-. Maar omdat ik wel mijn haar weer steil wil hebben werd het tijd om een nieuwe stijltang aan te schaffen.

Carmen Smooth and Shine

Carmen Smooth and Shine

Het is de Carmen Smooth and Shine geworden. De nieuwe Carmen stijltang voor perfect steil haar. Heel eerlijk? Ik was sceptisch. Want ja, ik heb al wat ervaring met stijltangen. Maar de Carmen Smooth and Shine heeft mij echt positief verrast! Wat meteen opvalt is dat deze stijltang heel snel op temperatuur is. Je kan de temperatuur zelf instellen van 120°C tot 230°C. Ik moest de CHI tang minimaal op 200°C instellen. De Carmen Smooth and Shine heb ik voor mijn kleine krulletjes bij mijn haarlijn op 170°C ingesteld. En het werkt perfect! En vergeet je de stijltang uit te zetten? Geen nood!Hij schakelt zichzelf na een uur automatisch uit.

Carmen Smooth and Shine

Dag krullen!

Wat me verder opvalt is dat de Carmen Smooth & Shine extra lange platen heeft. Het grote oppervlak van deze 110 mm lange, bewegende keramische platen zorgt voor een supersnel resultaat. Mijn haar glijdt soepel door de stijltang. En wat ik heel fijn vindt is dat de stijltang een ronde afwerking heeft waardoor ik ervoor kan kiezen om mijn haar niet helemaal recht te dragen. Ik hoef de stijltang maar drie keer langs een pluk haar te halen en ik ben mijn kroezige krullen kwijt. Mijn haar is mooi steil en glanst. En dat voor een stijltang die nog geen 25 euro kost. Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe stijltang!

Informatie over de Smooth & Shine

  • Modelnummer CR1070
  • Twee jaar garantie
  • Adviesprijs: € 22,99
  • Te koop bij o.a Bol.com

Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.carmen.nl, bekijk de inspiratie-video van Carmen of volg Carmen op social media.

Social media Carmen
Facebook.com/CarmenNederland, Twitter.com/CarmenBenelux. Youtube.com/CarmenBenelux.Instagram.com/CarmenBenelux

Goede haarverzorging is bij krullen extra belangrijk

Krullend haar heeft net dat stukje extra verzorging nodig. Het verwarmen van je haar is niet heel goed voor je haar. Goede haarverzorging is daarom belangrijk. Ik pas de Curly Girl Methode toe en zorg zo dat ik mijn haar gezond hou. Een keer een stijltang gebruiken is dan ook niet heel schadelijk, maar ik moet zeggen dat ik merk dat mijn haar ook dat niet heel fijn vindt. Daarom kies ik voor goede Curly Girl-vriendelijke haarproducten van bijvoorbeeld Shea Moisture of Deva Curl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.