fbpx

De setup van mijn bullet journal in juni

setup van mijn bullet journal in juni

De nieuwe maand komt eraan en dit betekent dat ik weer druk bezig ben geweest met mijn bullet journal. Ik vond het lastig om een thema te bedenken. Misschien komt dit ook omdat het weer niet echt meewerkt. Normaal gesproken is het eind mei altijd al lekker weer. Maar uiteindelijk kwam ik toch met een leuk idee en is de setup van mijn bullet journal in juni weer een kleurrijk geheel geworden.

Terugblik mei

Op de eerste pagina van de nieuwe maand blik ik weer terug op de vorige maand. Mei in dit geval. Zoals je weet maak ik de terugblik in het thema van de vorige maand. Ik heb weer genoeg om op terug te kijken, want er is een hop gebeurd. Jenna werd 6 jaar, Alex was jarig en we liepen de avondvierdaagse. Ik heb hele leuke samenwerkingen gehad en het allereerste exemplaar van de Zoetermeerse Glossy werd uitgebracht. En zoals je weet heb ik daar een column in. Genoeg om dankbaar voor te zijn en om even bij stil te staan.

Thema juni

Zoals ik al aangaf was ik een beetje inspiratieloos. Ik wilde ook weer eens wat anders en dus ging ik dit keer niet knippen en plakken, maar weer eens met waterverf aan de slag. Uiteindelijk vond ik sommige stukken wat saai en plakte ik nog wat washitape en stickers op. Ik weet niet of ik het nou heel mooi vind, maar soms heb je dat weleens.

setup van mijn bullet journal in juni terugblik mei

Voorpagina juni

Ik wilde voor de setup van mijn bullet journal in juni op de voorpagina ook iets met waterverf doen, maar wist niet zo goed wat. En omdat het wel in het thema, dus paars moest zijn, heb ik paarse bloemetjes gemaakt. Het is niet heel spectaculair, maar het geeft de voorpagina wel een kleurloost. Ik kon wel merken dat ik alweer een tijd niet met waterverf had gewerkt, want het was weer even wennen met de verhoudingen. Goede reden dus om wat vaker met mijn hobby aan de slag te gaan.

setup van mijn bullet journal in juni voorpagina juni

Maandoverzicht

Voor het maandoverzicht maakt ik met waterverf paarse vlakken en die vulde ik in. Dit was één van de pagina’s die ik wat saai vond en dus plakte ik wat washitape op en twee stickers.

maandoverzicht-juni

Doelen, taken en weekschema

De pagina waar de doelen en taken is één van de pagina’s die ik niet heel erg mooi vind. Ik denk dat ik iets teveel paars heb gebruikt. Het vlak had iets lichter gemogen, maar omdat dit geen aquarelpapier is kon ik niet meer water toevoegen. De pagina met het weekschema vind ik wel heel erg leuk geworden. Het speelse effect van de vakken met de dagen is leuk geworden.

weekschema

Blogideeën en betalingen

Deze twee pagina’s vind ik dan wel weer goed gelukt. Ze zijn overzichtelijk en de hoeveelheid paars klopt. Hier kan ik oprecht heel blij van worden.

Notities

Sinds ik een aantal pagina’s reserveer voor allerhande notities worden ze ook vaak vol geschreven. Ik kan hier gewoon van alles op kwijt. Ideeen die ik voor mijn bedrijf heb of dingen die ik privé wil of ga doen. Hier noteer ik het allemaal.

notities-1

Doelen komende week

Dan zijn we alweer aanbeland bij de doelen voor de komende week. Vorige maand had ik nog de doelen en taken bij elkaar. Maar in de loop van de maand veranderde dit. Ik schrijf de taken voortaan in mijn weekplanning. Hier komen dus alleen de doelen die ik voor die week heb gesteld.

doelen komende week

Weekplanning

In mijn weekplanning noteer ik de dagen en hier noteer ik mijn afspraken. Onderaan de pagina heb ik een ruimte waar ik opschrijf welke artikelen ik die week geschreven moet hebben, een lijstje met dingen die iedere dag terugkomen (hier begin ik de dag mee), de taken die ik voor die week heb en alles wat ik echt niet mag vergeten. Zo heb ik alles in één overzicht bij elkaar. Ik werk nu sinds een paar weken op deze manier en eindelijk lukt het me om zonder ‘gestress’ alle taken af te krijgen. Ik heb niet echt stress hoor, maar was op donderdag van alles aan het afmaken. Nu ben ik op woensdag eigenijk al klaar met alles wat ik echt af moet hebben. De donderdag gebruik ik daarom om op een andere manier creatief bezig te zijn.

Wat heb ik voor mijn bullet journal in juni gebruikt

Mijn bullet journal in juni

De setup van mijn bullet journal in juni is niet helemaal geworden wat ik in gedachten had, maar ik ben er blij mee. Volgende keer ga ik gewoon weer wat anders doen. Het is weer anders dan alle bujo setups die ik eerder gemaakt heb. Iets nieuws proberen is alleen maar goed want nu weet ik wel wat ik wel en niet leuk vind haha. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Hoe is jouw setup voor juni geworden?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!