fbpx

Lekkere en gezonde traktatie voor kinderen

Lekkere en gezonde traktatie voor kinderen

Ben je op zoek naar een lekkere en gezonde traktatie voor kinderen? En wil je binnen een halfuur klaar zijn omdat je geen zin hebt om een hele avond te knutselen? Stop met zoeken! Deze traktatie is lekker, gezond en snel gemaakt. En geloof me, de kinderen vinden het heerlijk! Je kind kan zelfs helpen met het maken. Hoe leuk is dat!

Wat heb je nodig?

  • 2 bakken druiven zonder pit
  • een bak aardbeien
  • sateprikker
  • wit glazuur

Hoe maak je deze traktatie

  • Was de druiven en de aardbeien. Prik vijf druiven op de satéprikker en eindig met een aardbei. Als de traktatie voor kleuters is kan je er ook voor kiezen om de druiven te halveren.
  • Op de aardbeien maak je van glazuur rondjes voor de ogen. Ik had nog glazuur liggen van toen Marley en ik cakejes hadden versierd. Je kan van die tubes bij de supermarkt kopen maar je kan ook zelf glazuur maken met poedersuiker en water.
  • Nu hoef je ze alleen nog op een schaal te leggen en dan is deze traktatie al klaar. Makkelijk en snel!

Lekkere en gezonde traktatie voor kinderen

Je kind heeft een leuke, makkelijke, gezonde en vooral lekkere traktatie om uit te delen. Al kinderen zullen hiervan snoepen! Je kunt de traktatie de avond ervoor al maken en in de koelkast leggen. De volgende dag geen gedoe met nog traktaties in elkaar zetten. Maar gewoon uit de koelkast halen en hop naar school.

Nog meer inspiratie nodig?

Toch op zoek naar een andere traktatie? Ik heb nog meer traktaties op mijn blog gedeeld. Je vindt ze hier. Of check het bord met traktaties dat ik op Pinterest heb. Ik weet zeker dat je er genoeg ideeën op zal doen.

Heb jij nog een leuk idee voor een lekkere en gezonde traktatie voor kinderen? 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!