fbpx

Een magisch schone was met wasstrips van Cosmeau (+korting)

schone was met wasstrips

We kennen allemaal waspoeder, vloeibaar wasmiddel en waspods. Maar wist je dat er ook wasstrips zijn? Deze kleine, maar krachtige strips helpen je bij het verslaan van de berg wasgoed. Wil jij ook een magisch schone was met wasstrips? Lees dan zeker verder!

De Magie van de Wasstrips

De wasstrips van Cosmeau hebben de kracht om vlekken te verwijderen, geuren te verslaan en je kleding te laten stralen als nooit tevoren. Of je nu te maken hebt met hardnekkige vetvlekken, grasvlekken van de avonturen van je kinderen of die mysterieuze vlek die je niet kunt identificeren, de wasstrips doen wat ze moeten doen en je was ruikt ook nog eens heerlijk!

Eenvoudig te gebruiken

Maak je geen zorgen, het gebruik van deze wasstrips is heel eenvoudig. Dit is wat je doet:

  • Stap 1: Pak een wasstrip. De wasstrips bestaan uit twee delen: je gebruikt een halve strip voor een kleine lading was en was die niet heel vies is en een hele strip voor een grotere en viezere was.
  • Stap 2: Plaats de wasstrip bovenop de was in de wasmachine.
  • Stap 3: Je hebt geen wasverzachter nodig. Doe wat natuurazijn in het wasmiddelbakje van je wasmachine (ik doe dit standaard nadat de wasmachine-afvoer bij ons verstopt is geweest).
  • Stap 4: Zet je wasmachine aan en ga wat voor jezelf doen.

Een stralend schone was met wasstrips

Deze wasstrips hebben de kracht om zelfs de meest hardnekkige vlekken te laten verdwijnen. Je hoeft niet langer te vechten tegen vlekken met gewone wasmiddelen. Pak een extra wasstrip bij hardnekkige vlekken en laat de magie van de wasstrips het werk doen!

Iedere was heb ik een stralend was schoon met wasstrips. En wat ruikt mijn was heerlijk fris! Ik ben ook erg blij met het niet hoeven nadenken hoeveel wasmiddel ik moet gebruiken, want ik gebruik meestal gewoon een hele strip voor een volle wasmachine en mijn was komt er schoon uit. Ik kan het dan ook zeker aanraden!

Bescherm je witte en zwarte was

Naast de wasstrips die ervoor zorgen dat je was lekker fris en schoon wordt, zijn er ook strips die je was zwarte en witte was beschermen. De Witte Was White Protect Strips van Cosmeau met actieve ingredienten om je witte was langer wit te houden én witter te laten worden. En de Zwarte Donkere Was Color Protect Strips van Cosmeau met actieve ingredienten om je donkere was langer donker te houden én donkerder te laten worden. Zeg maar gedag tegen grauwe was! En ik kan je vertellen dat deze strips echt heel goed werken!

Veilig voor je was en voor het milieu

Ik kan me voorstellen dat je je misschien afvraagt of deze wasstrips schadelijk zijn voor je kleding. Maak je geen zorgen, deze strips zijn speciaal ontwikkeld om zacht te zijn voor je kleding. Ze bevatten geen agressieve chemicaliën die je favoriete kledingstukken kunnen beschadigen. De wasstrip lost ook 100% op.

Geen verspilling

De wasstrips zijn niet alleen magisch in hun reinigingskracht, maar ook in hun efficiëntie. Ze zijn compact en nemen geen kostbare ruimte in beslag in je wasruimte. Daarnaast zijn ze voorgemeten, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt en dus ook verspilling voorkomt. Ze helpen je om tijd te besparen en de wasdag een beetje meer magisch en vooral makkelijk te maken.

Nieuwsgierig geworden en wil je ook een magisch schone was met wasstrips van Cosmeau ? Bestel jouw wasstrips makkelijk online bij Cosmeau en ontvang 10% korting met de code: IRENE10

Voeg wat magie toe aan je wasroutine en laat de vlekken verdwijnen!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!