fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nooit meer botte mesjes maar altijd gladde benen met GreenBlade

gladde benen met GreenBlade

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind haren op mijn benen verschrikkelijk. Dus ik zorg altijd dat ik gladde benen heb, ook in de winter. Want er is niet zo lelijk als haren die door een panty heen prikken. Maar ken je dat? Dat je vergeet nieuwe scheermesjes te kopen? Sinds ik het scheermesje van GreenBlade gebruik, heb ik hier gelukkig geen last meer van. Vanaf nu nooit meer botte mesjes en altijd gladde benen met GreenBlade. Hoe dit komt vertel ik je in deze blog.

Nooit meer botte mesjes

Ik gebruik nu al een paar maanden het scheermesje van GreenBlade en ben nog net zo enthousiast als dag 1. Hoe dit komt? Ik heb nooit botte mesjes, omdat ik iedere maand nieuwe mesjes thuisgestuurd krijg. Yep, een abonnement waarbij je iedere maand de voor jou geschikte hoeveelheid mesjes thuisgestuurd krijgt. Ideaal want je hoeft nooit meer aan scheermesjes te denken!

Hoe werkt het abonnement van Green Blade?

Bij je eerste bestelling ontvang je een scheermeshouder met vier of acht losse scheermesjes. Dit zijn duurzame scheermesjes van messing. Daarna ontvang je maandelijks nieuwe scheermesjes die je gemakkelijk in de houder kunt klikken. Alle producten van GreenBlade zijn 100% vrij van plastic en passen gewoon door de brievenbus. Zo houden we met zijn allen de uitstoot en de kosten laag.

gladde benen met GreenBlade

Wat zijn de voordelen van scheren met GreenBlade?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel enthousiast ben over de scheermesjes van GreenBlade. Ik kan dan ook geen nadelen benoemen. Voordelen heb ik zeker! Dit zijn ze:

  • Altijd gladde benen met GreenBlade doordat je de scheermesjes dubbelzijdig kunt gebruiken
  • Geen jeuk want je hebt 4 of 8 scheermesjes per maand en dus kun je iedere dag scheren met scherpe mesje
  • Geen snijwondjes door de extra beveiliging
  • Nooit meer botte scheermesjes omdat je iedere maand verse mesjes per post ontvangt
  • Geen gebruik van plastic omdat de scheermeshouder van messing is gemaakt (messing staat erom bekend bestand te zijn tegen langdurig gebruik en is perfect om eindeloos te worden gerecycled)
  • Voor mannen én vrouwen te gebruiken. Nu zou ik het mesje wel wisselen, maar de houder kan je prima delen
  • Goedkoop, want voor je hoeft niet steeds een nieuwe houder te kopen zoals bij plastic varianten vaak wel het geval is

Over GreenBlade

In de zomer van 2021 heeft Marnix Reijntjes Green Blade opgericht. Het doel van Green Blade is om mensen ervan bewust te maken dat er alternatieven zijn voor de plastic producten die ze dagelijks gebruiken. Nadat de eerste voorraad scheermessen is besteld heeft Marnix in 2021 een crowdfunding campagne succesvol afgerond om funding bij elkaar te krijgen om Green Blade breed in de markt te zetten. En met succes!

Welk scheermes gebruik jij?

Foto’s: ©GreenBlade

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!