fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

It Takes Two is een uitdagend spel voor jong en oud

It Takes Two

It Takes Two, de bekroonde co-op-avonturengame, is nu ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch. En spelers die de game bezitten kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass. Wij hebben dit spel alvast uitgeprobeerd en ik kan je nu al zeggen dat het een dikke vette aanrader is. Het is een leuk en vooral uitdagend spel met een mooie boodschap. In deze blog lees je er alles over.

Het verhaal van It Takes Two

In deze bekroonde titel stap je als speler in de schoenen van Cody en May. Dit zijn twee mensen die door een magische spreuk zijn veranderd in poppen. Ze komen steeds weer voor nieuwe, knotsgekke en hilarische uitdagingen te staan. De onvoorspelbaarheid van elk level voert spelers door een metaforische ervaring die een uniek verhaal over relaties vertelt. Cody en May moeten alles op alles zetten om hun gebroken huwelijk te redden.

It Takes Two is een uitdagend spel voor jong en oud

Samen alle levels doorstaan

En nu zou je misschien denken dat het een saai spel is omdat het over een gebroken huwelijk gaat. Maar dit is zeker niet het geval! Moet je je voorstellen dat je veranderd bent in een kleine pop en je je dochter wil vinden om haar te vertellen over je gebroken huwelijk, maar je wordt tegengehouden door een magisch boek. Je dochter die wel gewoon normaal formaat is en dit geldt ook voor de omgeving. Door alle obstakels is het een hele reis om van de ene plek naar de andere plek te komen. Dit maakt dit spel zo leuk, want er gebeurt van alles en je moet ervoor zorgen dat May en Cody samen alle levels doorstaan.

Een uitdagend spel voor jong en oud

Alex en Jenna hebben dit spel meerdere keren gespeeld en allebei zijn ze razend enthousiast over dit spel. Ze moeten echt samenwerken en elkaar helpen. En de ene uitdaging is nog hilarischer dan de ander. Waar Jenna in eerste instantie nog dacht dat het een saai spel is, wil ze nu iedere dag dit leuke spel spelen. Hierdoor ben ik er van overtuigd dat dit echt een leuk en uitdagend spel voor jong en oud is.

Gratis meespelen dankzij de Friend’s Pass

Spelers die de game bezitten kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass. Voor de Friend’s Pass moet je de Friend’s Pass en het toepasselijke platformaccount installeren. Om online te spelen, heb je een vriend op hetzelfde platform nodig. Eén gebruiker moet de volledige game bezitten zodat de co-op-speler de volledige game kan spelen. Superleuk!

It Takes Two is verkrijgbaar in de winkels en online o.a. bij Bol.com voor Nintendo Switch, Switch Lite, Switch OLED, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Origin, EA App en Steam). De adviesprijs is € 39,99.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!