fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoor make-over #3 | Een nieuwe kast en mijn kantoor gezellig maken

Een nieuwe kast

Vorige keer kon je lezen dat ik alles in mijn kantoor een plekje heb gegeven, ik al mijn kantoorspullen heb uitgezocht en een nieuw ladekastje voor onder mijn bureau heb gekocht. Maar je kon ook lezen dat ik niet al mijn spullen kwijt kon en ik dus nog een mooie kast in mijn kantoor wilde. Vandaag laat ik je mijn nieuwe kast zien en hoe ik mijn kantoor gezellig heb gemaakt.

Een nieuwe kast ingericht met stiften
Mijn stiften die ik gebruik voor het maken van illustraties en natuurlijk in mijn bullet journal


Een nieuwe kast uitzoeken

Omdat mijn kantoor niet supergroot is wilde ik niet een te grote kast. De kast moest wel voldoende opbergruimte hebben en het liefst wilde ik een zwarte kast. Maar een grote zwarte kast maakt de kamer natuurlijk heel klein en donker. Ik heb echt heel veel mooie kasten voorbij zien komen. Uiteindelijk ben ik voor een archiefkast gegaan. Omdat dit een open kast is blijft mijn kantoor ruimtelijk. En zo kon ik toch voor een zwarte kast gaan.

Een nieuwe kast inrichten
Ik moet wel wat kleur hebben en dat komt hier helemaal goed 😉

Kast inrichten

Het nadeel van zo’n open kast is dat je wel alles ziet liggen. Ik moest dus wel goed nadenken over waar ik wat neer zou zetten. De rommeltjes zoals knutselspullen heb ik daarom zo laag mogelijk neergezet. Het is nog wel een beetje een rommeltje, maar dat past ook wel bij me. Ik blijf toch een chaoot 😉

pareltjes van mijn kinderen
Overal in mijn kantoor staan cadeautjes die ik van mijn kinderen heb gekregen voor mijn verjaardag en moederdag

Planken aan de wand

Ook heb ik twee planken aan de wand gehangen, schuin boven mijn bureau. Hier kon ik nog wat boeken op kwijt en mijn visionboard. Ik heb hier de boeken waar ik vooral zakelijk veel aan heb gehad neergelegd. Zo heb ik ze bij de hand als ik ze nog eens wil lezen. En mijn visionboard helpt mij om mijn doelen te behalen. Op dit visonboard staan voornamelijk dingen die ik met mijn bedrijf wil bereiken. En planken met dierbare spullen maken mijn kantoor nog persoonlijker en het staat ook nog eens gezellig.

plank aan de wand
Op één van planken aan de wand staat deze plant met een foto van mij als klein meisje

Planten, planten en planten

Je weet inmiddels wel dat ik gek op bloemen en planten ben. Dus planten mogen dan ook niet ontbreken. Op de plankjes boven mijn bureau heb ik een mooie lepelplant neergezet, op de vensterbank staat een pannenkoekplant en op mijn kast een Hedera. Maar ik wil nog meer planten. Ik vind planten gezellig en huiselijk. En als ik dagen op mijn kantoor aan het werk ben moet het wel een fijne plek zijn. Daarnaast heb ik ook voor luchtzuiverende planten gekozen (lepelplant en Hedera). De planten zetten CO² om in zuurstof en helpt mee om de luchtvochtigheid om peil te houden. 

Kantoor make-over #3 | Een nieuwe kast en mijn kantoor gezellig maken

Een nieuwe kast en mijn kantoor gezelliger maken

Ik ben al heel blijk met mijn kantoor zoals het nu is. De nieuwe kast was echt nodig voor de spullen die ik nog kwijt moest en het staat ook nog eens gezellig. Maar, ja er is een maar, ik ben nog niet helemaal klaar. Ik wil zelf nog wat leuke tekeningen maken voor aan de muur. En de spiegel moet ook nog opgehangen worden. De muren zijn nu nog wat kaal. Maar dat lees je allemaal in het volgende en laatste deel van deze serie.

Hoe heb jij jouw kantoor gezellig gemaakt?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!