Tante Truus Kan Alles

Home Blog

Zieke kinderen thuis | Kijkje in mijn leven

0

Het is de hele winter eigenlijk best goed gegaan, maar nu heb ik dan toch echt zieke kinderen thuis. En daardoor is dit een heel kort kijkje in mijn leven. Geen verslagje per dag, want daarvoor is er deze week echt te weinig gebeurt.

Volle maan op 5 februari. Wat kan je verwachten?

0

Er komt weer een volle maan aan. Deze volle maan op 5 februari wordt ook sneeuwmaan genoemd. Dit keer staat de volle maan in Leeuw. En dat betekent dat je de komende periode iets van deze leeuwenergie meekrijgt. In deze blog lees je er alles over en lees wat je kunt doen rondom deze volle maan.

Poppenkast van De Toneelmakerij is een grappig toneelstuk voor kinderen (en ouders)

0

Iedereen die mij goed kent, weet dat ik graag naar het theater ga. Ik neem ook graag mijn kinderen mee naar het theater en binnenkort gaan we naar een hele leuke voorstelling: Poppenkast van De Toneelmakerij. Een grappig toneelstuk voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit toneelstuk biedt een licht satirische blik op de actualiteit. Ook krijgen we antwoord op de vragen: welke verhalen mag en wil je nog vertellen? En waarom kan niet gewoon alles bij het oude blijven?

When Calls the Heart is mijn nieuwe verslaving

0

Ik zal het maar gelijk eerlijk bekennen: ik heb een nieuwe verslaving. Geen ernstige verslaving hoor, maar ik ben verslaafd aan de serie When Calls the Heart. En nu mag ik me dan ook een ‘hearthy’ noemen. Ik ben pas bij seizoen 2 en de serie heeft nu 9 seizoenen. Ik kan dus nog lekker lang kijken naar Elizabeth en Jack en het wel en wee van Coal Valley.

Meidenavond en zelf pindakaas maken | Kijkje in mijn leven

0

Toen zaten we alweer in de laatste week van januari. Hoe dan!? Het is echt waar: hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat. Deze werkweek staat er niet heel veel spannends op de agenda, maar ik kijk wel erg uit naar de meidenavond met mijn meiden en het teamuitje met mijn businessbuddy’s komende vrijdag. We gaan dan naar een pindakaasworkshop en kan me er helemaal niks bij voorstellen. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het zal zijn.

Mijn bullet journal 3.0

0

Op 3 maart 2020 deelde ik de laatste keer mijn bullet journal met je. En nu bijna 3 jaar later komt er weer een nieuwe update. Het is de bedoeling dat ik weer iedere maand mijn bujo layout met je deel om je te inspireren. Misschien begin je zelf ook wel een bullet journal (kan ik je zeker aanraden als je rust in je hoofd wilt) of misschien heb je al een bujo, maar weet je ff niet hoe je je pagina gaat vullen. In deze blog deel ik mijn bullet journal 3.0 en iedere maand zal ik een pagina of meerdere pagina’s uit mijn bullet journal met je delen.

September18 DIY box van februari: mosschilderij met rendiermos

0

Februari is alweer in zicht en dat betekent dat ik de nieuwe DIY Box van September18 met je mag delen. De DIY box van februari is een mosschilderij met rendiermos. Deze box is in samenwerking met Atelier Leut uit België en ik kan je nu al vertellen dat het weer een hele leuke is. Ik heb alleen met mos gewerkt in bloemstukken, maar heb er nooit een schilderij van gemaakt. Dus ik was heel nieuwsgierig naar hoe het zou worden. En ik kan je nu al zeggen dat ik hem erg leuk vind geworden en dat ie een mooi plekje in huis heeft gekregen.

De Negenmaandenbeurs komt er weer aan! (+ win kaarten)

0

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders weer op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam terecht voor inspiratie, informatie en een heerlijk dagje uit. Met een compleet aanbod van ruim 350 babymerken is Nederlands grootste baby-event weer terug in februari, in ‘nieuwe stijl’. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en ik mag 2x 2 toegangskaarten weggeven!