Tante Truus Kan Alles

Een week vol snot | Kijkje in mijn leven

Een week vol snot maar wel mooie rozen gekregen

Gelukkig was het een lang Pinksterweekend, want de meiden en ik lopen alledrie te snotteren. En als we dan dinsdag weer naar school en werk gaan, wordt het snotteren alleen maar erger. Het is dus echt een week vol snot. Maar gelukkig ook leuke dingen, want ik krijg een prachtige bos rozen van manlief.

Volle maan op 4 juni. Wat kan je verwachten?

volle maan op 4 juni

En toen was het alweer bijna juni. Dat betekent dat er ook weer een volle maan aankomt. De volle maan in juni wordt ook wel de maan van de kortste nacht, plantmaan en rozenmaan genoemd. De volle maan op 4 juni staat in het teken Boogschutter. Wat dit voor jou kan betekenen lees je hier.

Avond4daagse en Alex is jarig | Kijkje in mijn leven

avond4daagse en Alex is jarig

Een druk weekje voor de boeg want we lopen de avond4daagse en Alex is jarig. En als je zelf ook weleens mee hebt gedaan met de avond4daagse weet je dat het echt ellende is met avondeten en enorm gehaast. Maar hé, alles voor de kinderen hè.

In 10 dagen Spaans leren spreken met de 10-dagen challenge

Spaans leren spreken met HOLASPAIN

In 10 dagen Spaans leren spreken? Travelblog HOLASPAIN heeft een 10-daagse basis taalcursus gemaakt. Een no-nonsense mini-cursus voor iedereen die zich komende zomer een beetje wil redden in het Spaans. Voor beach holidays, citytrips én familie vakanties.

September18 DIY box van juni: macramé strandtas

macramé strandtas

Eindelijk zien we steeds vaker het zonnetje en dat betekent dat we weer naar het strand kunnen. Maar dan heb je natuurlijk wel een strandtas nodig. En er is toch niks leukers dan een strandtas die je zelf hebt gemaakt? Wil jij ook een eigengemaakte strandtas? Dan moet je je echt aanmelden voor de September18 […]

Helpt een spijkermat om beter te ontspannen?

spijkermat om beter te ontspannen

Ik zag het weleens voorbij komen op Instagram: mensen die een spijkermat hebben. Ik was altijd wel een beetje nieuwsgierig en om eerlijk te zijn ook wel sceptsich. Want het kan toch nooit lekker zijn om op spijkers te liggen. Ik kreeg een Flowee spijkermat en spijkerkussen thuisgestuurd en gebruik ze nu een paar weken. […]