Tante Truus Kan Alles

Home Blog

Voor iedere kamer de perfecte kamerplant

Dat ik van planten hou is geen geheim. Planten zijn goed voor je gezondheid en verhogen je geluksgevoel. Dus hoe meer planten hoe beter. Maar soms zoek je een specifieke plant en wordt de zoektocht wat lastiger. En zo was ik dus al een tijdje op zoek naar een mooie plant die op een schaduwplek kan staan. In de winkel ben ik niet geslaagd en dus ging mijn zoektocht online verder. Ik vond mijn perfecte kamerplant voor het donkere hoekje achter de bank bij Plantenreus, die voor iedere kamer de perfecte kamerplant hebben.

September18 DIY box juli: foto op hout

0

Wat vliegt de tijd toch! Het is namelijk alweer tijd voor de nieuwe DIY box van September18. En net zoals de voorgaande maanden, mocht ik de box van juli alvast maken. In juli maken we een foto op hout. Iets wat ik nooit eerder heb gedaan en daarom kon ik natuurlijk niet wachten om aan de slag te gaan. Het is altijd leuk om iets nieuws te doen en leren. En ik kan je vertellen dat dit een hele leuke DIY is! In deze blog vertel ik je alles over de September18 DIY box van juli.

Twee keer naar de tandarts en klussen | Kijkje in mijn leven

Het is weer een lekker chaotische week waarin niks gaat zoals gepland en er van werken weinig terecht komt. En dat net zo vlak voor de zomervakantie waarin ik juist nog even in rust zou moeten kunnen werken. Deze week ga ik twee keer naar de tandarts en helaas zal dat volgende week niet anders zijn. Maar er wordt natuurlijk ook geklust in mijn moeder haar appartement en ben ik vooral veel aan het rijden en iedereen overal naartoe aan het brengen. #momlife zullen we maar zeggen…

6x Wanneer luister je een luisterboek

0

Als je net als ik dol bent op lezen kan dat aardig in de papieren lopen. En ja, ik zou naar de bieb kunnen gaan om boeken te lenen. Maar naast het feit dat ik dat alleen maar gedoe vind, vind ik het ook een beetje viezig. Ik heb dan ook al jaren een e-reader. Een paar jaar geleden ontdekte ik luisterboeken. En wat is dit geniaal bedacht! Zo kan je tijdens een andere activiteit toch verder met je favoriete boek! Met Storytel luister (en lees) je samen met je kind voor maar €12,99 onbeperkt boeken. Maar wanneer luister je een luisterboek? In deze blog geef ik daar antwoord op.

Klussen, sportdag en ziekenhuis | Kijkje in mijn leven

We beginnen het weekend met klussen in het appartement van mijn moeder. De rest van de week zal er weinig van klussen terecht komen want ik hebt het best druk. Naast dat ik gewoon moet werken, heb ik maandag de verjaardag van mijn lieve tante, help ik woensdag bij de sportdag van Jenna haar school, ga ik met mijn moeder naar het ziekenhuis en moet ik weer bloedprikken. Ik hoef me weer niet te vervelen!

Met Geurklei wordt kleien een echte beleving

0

Nu kennen we allemaal wel het welbekende speelklei in de kleine potjes. Hier hebben mijn kinderen (en ja ook ik) uren mee gespeeld. Sinds kort is er nieuw speelklei op de markt: Geurklei. Geurklei is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het het ruikt ook nog eens heerlijk! In deze blog vertel ik je er alles over.

Met de roll-on deodorant van Salt of the Earth maak jij je geen zorgen over je huid én het milieu

0

Deodorant. We gebruiken het (bijna) allemaal. Zeker nu de regendruppels langzamerhand veranderen in steeds warmere zonnestralen, hebben we graag een deodorant op zak. Met de nieuwe roll-on deodorants van Salt Of The Earth breng je de warme dagen okselfris door. Fijn voor jezelf en ook voor je medemens en door het gebruik van deze roll-on deodorant spaar je ook nog eens het milieu. In deze blog vertel ik er alles over.

Feestje, bloedprikken en mijn moeder heeft een huis | Kijkje in mijn leven

Welkom in weer een nieuwe week! Deze week een kort werkweekje door Pinksteren, heeft mijn moeder een huis en krijgt de sleutes, ga ik collecteren voor het Epilepsiefonds en krijg ik de uitslag van mijn bloedonderzoek. Maar we beginnen met het verjaardagsfeest van Alex.