Tante Truus Kan Alles

Home Blog

Een beetje pech aan het begin van deze week | Kijkje in mijn leven

0

Het weekend begint goed, want Jenna wordt ineens niet lekker. Dat wordt dus een rustig weekendje. En als je dan denkt dat we rustig aan de nieuwe week kunnen beginnen, maakt Marley een ongelooflijk harde smakkerd waardoor ze bont en blauw is. Een beetje pech aan het begin van deze week, maar gelukkig verloopt de rest van de week beter. Al krijg ik halverwege de week enorme rugpijn. Jenna heeft meer geluk want die heeft een feestweek op school, gaat op schoolreis en heeft ook nog een studiedag.

Loop mee met de EpilepsieLoop of steun mijn team door te doneren

0

Op zaterdag 8 oktober kleurt Nederland paars. Paars omdat dit de kleur van het Epilepsiefonds is en omdat op 8 oktober de EpilepsieLoop plaatsvindt. En als een moeder met een dochter die epilepsie heeft, vind ik het niet meer dan logisch dat ik meeloop. Daarom ben ik een team gestart en jij kan je aanmelden en een teamlid worden en op 8 oktober meelopen. Loop je liever niet, maar wil je wel een bijdrage leveren? Steun dan mijn team met een donatie voor het Epilepsiefonds.

Een steviger en gladdere huid met Edelweiss van The Body Shop

0

De nieuwe skincare-lijn Edelweiss van The Body Shop haalt zijn kracht uit het kleine bloemetje met enorm veel antioxidantpower. Als groot fan van The Body Shop was ik natuurlijk heel blij dat ik deze gloednieuwe huidverzorgingslijn mocht uitproberen. De producten die ik uitprobeerde zijn: Cleansing Concentrate, Liquid Peel, Eye Serum Concentrate, Bouncy Jelly Mist, Intense Smoothing Cream en de . Huidverzorgingsproducten die je een steviger en gladdere huid geven.

Gezond en glanzend haar met Moroccanoil

0

Bij olie denk je vaak aan vettig haar. En dat is natuurlijk nou net wat je niet wilt. Maar met Moroccanoil verzorg je je haar en geef je het alles wat het nodig heeft zonder dat het vet wordt. Het zorgt juist voor gezond en glanzend haar. En dat wil je natuurlijk wel. In deze blog vertel ik je alles over Moroccaonoil: wat het is, wat het doet en welke producten onmisbaar zijn voor jouw haar.

4x apps voor het perfecte plaatje

0

Nu gaat er natuurlijk niets boven een professionele fotograaf, maar tegenwoordig kan je zelf ook echt prachtige foto’s maken. Gewoon met je mobieltje. En dan zijn er nog talloze apps die ervoor zorgen dat jouw foto nog net even wat mooier wordt. In deze blog deel ik mijn 4 favoriete apps voor het perfecte plaatje.

Naar het ziekenhuis en een nieuw kapsel voor Marley | Kijkje in mijn leven

0

Weer een nieuwe week met nieuwe ronden en nieuwe kansen. Gelukkig voel ik me weer beter. Al is mijn energielevel na het verjaardagsfeest van Marley niet heel hoog, maar dat komt vast door de wijn en de korte nacht. Na het weekend ben ik weer vol energie en kan ik er tegenaan. Weer een druk weekje want naast school en werken, gaan we naar het ziekenhuis en naar de tandarts. En krijgt Marley een nieuw kapsel. Druk druk druk dus…

Get ready to glow met de Vitamin C-lijn van The Body Shop

0

Een stralende huid is wat iedere vrouw wel wil. Toch? Dit is nu mogelijk met de nieuwe en verbeterde Vitamin C-lijn van The Body Shop. Vitamine C geeft de teint een enorme boost, ongelijkmatige pigmentatie verbeteren en de huidtextuur verbeteren. Ik kreeg een pakket met producten uit deze Vitamin C-lijn om uit te proberen: Vitamin C Daily Cleansing Polish, Vitamin C Glow Serum, Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en het Vitamin C Overnight Mask. In deze blog lees je er alles over.

Professionele make-up voor iedere portemonnee

0

Vorig jaar heb ik een leuke samenwerking gehad met Mistero Milano. Ik heb toen een review geschreven over hun gellak en ik ben nog steeds heel tevreden over de gellak. Dus toen ik benaderd werd voor een nieuwe samenwerking was ik meteen enthousiast. Dit keer niet voor gellak, maar voor de lancering van Pink Avenue: een groothandel in verschillende professionele beauty- en verzorgingsproducten. En dan vooral voor hun nieuwe professionele make-up van Affect. En als ik ergens blij van wordt, zijn het mooie en fijne beautyproducten en vooral van make-up.