fbpx
Search
Close this search box.

Een kijkje in mijn leven: waarom het hier zo stil was

waarom het hier zo stil was

Het was hier heel rustig. En dat was met een reden. Als je mij langer volgt weet je dat ik naast deze blog ook een webshop heb. En in die webshop verkocht ik edelstenen en mineralen, sieraden en cash stuffing. Niet echt een combi, toch? Daarom heb ik besloten om alles te scheiden van elkaar. Maar dat is nog niet alles. In deze blog lees je precies waarom het hier zo stil was en wat er allemaal gaat veranderen op Tante Truus Kan Alles.

Schrijven blijft mijn passie

Tante Truus Kan Alles groeide al snel uit tot een groot blog met heel veel verschillende onderwerpen en daarmee ook veel verschillende samenwerkingen. Van dagcremes tot biooscoopuitjes en van boeken tot matrassen. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken en ik heb er wel een samenwerking mee gehad. En die samenwerkingen zorgden er ook voor dat ik mijn hypotheek kon betalen. En ondanks dat ik het al jaren doe, blijft schrijven mijn passie. Ik zal hier dan ook niet zo snel mee stoppen. Al zal ik hier niet meer iedere werkdag een nieuwe blog plaatsen. Maar je kan nog drie keer per week genieten van een nieuwe blog.

Terug naar hoe het begon

Er staat zoveel informatie op mijn website. Ik bedoel, bijna 1400 blogs. Niet gek, dat ik soms gewoon niet meer weet waar Tante Truus Kan Alles over gaat. Laat staan dat de bezoekers van mijn website dit nog begrijpen. Zelfs Google snapt er niks meer van!

Daarom heb ik ervoor gekozen om weer terug te gaan naar hoe het begon: schrijven over goed voor jezelf zorgen, het beste uit jezelf halen en groeien als persoon. Daarom zal je hier vanaf nu niet meer lezen over kinderspeelgoed, uitjes en dat soort dingen. Die dingen zul je nog wel op mijn Instagram of TikTok tegenkomen, maar niet meer in en op mijn blog. De oude blogs worden of aangepast en nog beter gemaakt of verwijderd. Zo komt er weer overzicht voor mijn maar vooral voor jou!

Maar hoe zit het dan met de webshop?

De webshop is er niet meer. Althans niet meer zoals je gewend bent van mij. Je kunt voor de edelstenen en mineralen terecht in mijn nieuwe webshop: Gems Rock. Hier zal je alleen nog edelstenen en mineralen kunnen komen. Uiteraard ook sieraden, maar die zullen dan alleen gemaakt zijn van edelstenen en mineralen.

Bijoux Bijoux voor de mooiste sieraden

In juni heb ik de deuren geopend van Bijoux Bijoux. Mijn webshop met de mooiste sieraden die je maar kunt bedenken. Het assortiment is nog groeiende en klanten weten mijn nieuwe shop al goed te vinden. Je kan hier terecht voor mooie oorbellen, ringen, kettingen, armbanden en nog veel meer. De meeste sieraden zijn van RVS (roestvrij staal) en daarom duurzaam en kan je er lang van genieten. En of je nu houd van goudkleurige sieraden over zilverkleurig, bij Bijoux Bijoux hebben we het allemaal!

Waar kan ik terecht voor Cash Stuffing?

Er komt in de toekomst nog een website aan dat volledig gericht is op geld en budgetteren. Deze site heeft dan ook de toepasselijke naam: Geld en Budget. Maar daar zal je nog heel even op moeten wachten. Eerst moet Gems Rock nog gebouwd en ingericht worden. Ik ben daar nu druk mee bezig. Ik hoop de site binnen nu en twee weken af te hebben. Maar omdat we dan ook midden in de zomervakantie zitten, kan ik niet beloven dat Geld en Budget voor 1 september online zal zijn.

Hou mijn socials in de gaten, want daar zal ik je zeker op de hoogte houden. Op deze nieuwe website kan je straks terecht voor alles wat te maken heeft net budgetteren en cash stuffing.

Waarom het hier zo stil was

Nu weet je waarom het hier zo stil was. Zoals je leest hoef ik me niet te vervelen. Ik ben iedere dag bezig met één van mijn bedrijven. En laten dat nou eigenlijk gewoon mijn hobby’s zijn. Dat is toch het mooiste wat er is? Iedere dag doen wat je het leukst vindt!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!