Clear Improvement houtskool-honing masker van Origins voor dieptereiniging en voeding van de huid

Een tijdje geleden schreef ik over de dagcrème van Origins en hoe fijn ik deze crème vind. Ik gebruik het nog steeds dagelijks. Ik kocht de crème bij Douglas en het leuke van Douglas is dat je altijd van die monstertjes naar huis krijgt. En ik kreeg dit keer een gezichtsmasker van Origins mee; Origins Clear Improvement houtskool-honing masker voor reiniging en voeding. En ik kan je nu al zeggen dat ik dit een heel fijn masker vind!

Origins

In mijn blog over de moisturizer vertelde ik al dat de producten van Origins ingrediënten uit de natuur bevatten en deze worden gecombineerd met niet-giftige alternatieven. Ze denken na over de ingrediënten. Waar komt het vandaan? Welk effect heeft het op de huid? En hoe kunnen de beste resultaten gegeven worden? Voor een lijst met ingrediënten die niet in de producten van Origins te vinden zijn kun je de blog over de Rejuvenating Moisturizer lezen.

Clear Improvement houtskool-honing masker kleur
Je ziet hier goed de kleur van het masker

Origins Clear Improvement houtskool-honing masker

Dit zacht reinigende masker, gemaakt met bamboehoutskool, reinigt actief en diep en verwijdert diepe porieverstoppingen, onzuiverheden en vuil. Golden Wildflower en gefermenteerde honing voeden de huid. De huid voelt schoon, helder en gevoed. Origins Clear Improvement houtskool-honing masker is vrij van parabenen, ftalaten, propyleen, glycol, minerale oliën, petrolatum, paraffine, DEA, polyethyleen parels en dierlijke ingrediënten (er zit wel diervriendelijke honing en bijenwas in).

Mijn ervaring met het Origins Clear Improvement houtskool-honing masker

Het eerst wat opvalt als je het potje opent is de geur van honing. Maar wel heel subtiel. Het overheerst niet, maar gewoon lekker. Ik ruik er nog iets anders doorheen, maar kan het niet plaatsen. Misschien de houtskool? Het masker heeft een aparte kleur. Het is donkergrijs en er zit een bruine gloed overheen. Ik vind de donkere kleur wel fijn, want hierdoor zie je tijdens het opbrengen welke plekjes je misschien nog vergeten bent. Het masker droogt snel, maar trekt niet. Als je je gezicht hebt afgespoeld voelt je huid daadwerkelijk schoner, zachter en ziet er stralender uit.

Kopen of niet?

Ik heb nu nog een klein beetje in het potje wat ik kreeg, maar dit is zeker een masker dat ik zelf zou kopen. Puur omdat je echt resultaat ziet en voelt en omdat het lekker ruikt. Ik kan dit gezichtsmasker zeker aanraden! Het masker is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en kost €31,62 voor 75ml.

Welk gezichtsmasker gebruik jij graag?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.