fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stoere Wednesday traktatie die makkelijk te maken is

Wednesday traktatie in mand

Wednesday is door de gelijknamige serie helemaal hot en fans wachten met smart op seizoen twee. En als je jarig bent wil je natuurlijk trakteren. Mijn tienerdochter is ook groot fan en wilde graag een Wednesday traktatie. Dat kon uiteraard geregeld worden. En als je mij langer volgt weet je dat ik van knutselen houd, maar een traktatie moet ook niet teveel werk zijn. Hij moet snel, makkelijk en leuk zijn. Daarom bedacht ik een simpele maar leuke traktatie waar mijn dochter heel blij van werd. Misschien jouw kind ook wel!

Wat heb je nodig voor deze Wednesday traktatie

  • Boterhamzakjes
  • Papieren zakjes
  • Afbeeldingen van Wednesday
  • Stickervel of wat dikker papier
  • Schaar
  • Lijmstift
  • Plakband
  • Leuke mand en lint

1. Stickers maken en printen

Ik heb leuke prints op Pinterest gezocht naar: ‘Wednesday printable’ en kwam bij onderstaande printable uit. Maar er staan er nog veel meer op.

Ik had nog stickerpapier liggen dus ik heb de prints daarop geprint. Maar heb je dit nou niet dan print je het op gewoon papier. Daarna knip je de figuurtjes uit, maar laat je een dunne rand wit om de figuur over. Alsof het een echte sticker is. Zie onderstaande foto.

Wednesday traktatie

2. Stickers op het papieren zakje plakken

Als je de stickers hebt uitgeknipt is het tijd om ze op de papieren zakjes te plakken. Heb je stickerpapier gebruik dan spreekt het uiteraard voor zich. Heb je gewoon papier gebruikt, raad ik je aan om een lijmstift te gebruiken. Hierdoor plak je het mooi op zonder lijmklonten.

Wednesday traktatie

3. Papieren zakjes vullen

Wij hebben Oreo’s getrakteerd. Die hebben we eerst in een boterhamzakje gedaan en dichtgeknoopt. Dit heb ik gedaan omdat ik de traktatie dan zaterdag al kon maken en vullen zonder dat de koekjes oud werden. Het gevulde boterhamzakje doe je in een papieren zakje wat je rechtop kan zetten en dit plak je dicht met een plakbandje.

4. Mand versieren en vullen

Dan zijn de traktaties alweer klaar en is het tijd om ze in een leuke (uitdeel)mand te zetten en de mand te versieren met lint en ballonnen. En dan kan het feestje beginnen!

Voor wie ga jij deze leuke Wednesday traktatie maken?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!