fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bescherm je huid tegen de zon

Voorkom huidveroudering en smeer je in met SPF • Bescherm je huid tegen de zon

Heerlijk he, dat zonnetje? Ik kan zo genieten van dit weer. Maar we weten allemaal dat de zon meer schade aanricht dan goed doet. Al ben ik dankbaar voor de zon, want ik heb de zon hard nodig om mijn vitamine D level op peil te houden. Natuurlijk zijn er ook pilletjes voor, maar ik heb liever het zonnetje. En het zonnetje zorgt dat ik een mooi kleurtje heb. Zeg nou eerlijk, als je een zongebruinde huid hebt staat alles wat je aan hebt toch een stuk beter (ja toch!?). En iedereen is een stuk vrolijker als het zonnetje schijnt. Maar de zon is ook schadelijk voor onze huid. Bescherm je huid tegen de zon. Ons hele lichaam moet natuurlijk beschermd worden. Maar vooral ons gezicht heeft het zwaar. Ons gezicht wordt namelijk altijd blootgesteld aan de zon.

Schadelijke invloeden

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de huidveroudering door de zon komt (80% mensen!). Dus elke rimpel die je hebt (als je ze al hebt natuurlijk) komt dus door de zon. Dat is best veel toch. Maar dat is niet het enige. Je kan door de zon pigmentvlekken krijgen en je huid droogt uit van de zon (daarom dus ook belangrijk om veel te drinken). En iedereen weet dat je door onbeschermd in de zon zitten een grotere kans hebt op melanomen oftewel huidkanker. Als dat geen reden is om je huid te beschermen, dan weet ik het ook niet meer.

Hoe bescherm je je huid?

Gewoon smeren met een goede zonbescherming met een hoge factor. Simpel, toch? Nu is de zonnebrandcrème die je voor je lichaam gebruikt niet ideaal. Ik vind het in ieder geval helemaal niks; het plakt en is vet. Als ik gewone zonnebrandcrème smeer dan lijkt het wel of ik een pakje boter op mijn gezicht heb gesmeerd. Niet ideaal dus! En dus ging ik op zoek naar een goede zonbescherming voor mijn gezicht. Een zonbescherming die niet vet is en en ook niet wordt.

Bescherm je huid tegen de zon

Mijn ideale zonbescherming is van Eucerin. De Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 50+ of Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch30+. Een fijne lichte creme met factor 50. En echt, mijn huid wordt niet vettig en gaat niet glimmen. En wat ook ideaal is, is dat je het onder je make-up kan dragen

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 50+ heeft een ultra lichte, snel absorberende textuur met hoge huidverdraagzaamheid voor effectieve bescherming tegen schade door de zon.

Zomer én winter

Ik gebruik de crème het hele jaar dus ook in de winter. Want ook al zie je geen zon, hij is er natuurlijk gewoon wel. En omdat mijn huid heel gevoelig is voor de zon; ik krijg pigmentvlekken (tijdens mijn eerste zwangerschap opgelopen jeeee) als mijn huid zonlicht krijgt. In de winter uiteraard minimaal, maar ook dan hebben de slechte UV-stralen een negatief effect op mijn huid. En naast het beschermen tegen de pigmentvlekken, vertraag ik zo hopelijk het verouderingsproces van mijn huid (kan ook aan de goede genen van mijn moeder liggen ;-)).

Wil jij ook je huid beschermen en een fijne zonbescherming, die niet vettig is en niet plakt, gebruiken? Dan raad ik je zeker aan om Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 50+ uit te proberen. Ik ben echt heel tevreden over deze crème en met dat warme weer nu, wilde ik deze tip met jullie delen.

Geniet van het zonnetje!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!