fbpx

De setup van mijn bullet journal in oktober

bullet journal in oktober

Helaas komt deze blog later dan de bedoeling was. Met het ziek zijn van onze lieve hond en haar overlijden heb ik dit voor me uit geschoven. De setup voor november zal ik weer gewoon op tijd aan je laten zien. Want dit is toch wel een beetje mosterd na de maaltijd nu oktober al begonnen is. Maar ik wil je toch nog laten zien hoe de setup van mijn bullet journal in oktober is geworden. Normaal gesproken gebruik ik voor een nieuw kwartaal een nieuw bullet journal, maar door de vakantie heb ik minder pagina’s gebruikt en dat vind ik zonde. Ik ga dus nog even door in dit Leuchtturm bullet journal.

Terugblik september

In deze terugblik komt de einde van de vakantie en de eerste schooldag naar voren Natuurlijk was Marley haar verjaardag een hoogtepunt en het verblijf van mijn moeder bij ons gedurende drie maanden ook. Maar ook haar vertrek hoort erbij. En was ik net weer een beetje in het ritme gekomen en gewend aan het feit dat mijn moeder en haar vriend hier niet meer waren en toen sloeg het noodlot toe. De terugblik maakte ik voordat Indy ‘ziek’ werd en daarom is er niks over haar terug te zien en lezen. Ik heb daarom ook nog een pagina voor haar gemaakt. Maar ik verwacht dat ze deze maand nog wel vaker terug en voorbij zal komen.

bullet journal in oktober terugblik september

Thema van oktober

Nu de herfst officieel is begonnen is het niet meer dan logisch dat ik voor een herfstthema ben gegaan. Deze maand is wat betreft kleuren heel sober. Veel bruintinten. Ik moet zeggen dat het ook met mijn bui te maken kan hebben. Ik heb de setup in volle rouw gemaakt dus ik voelde me niet heel kleurrijk. Maar ik moet wel zeggen dat ik het een mooie en rustige set up vind geworden. Ik heb veel gebruik gemaakt van foto’s die ik van Pinterest heb gehaald. Ik heb op Pinterest een bord gemaakt met foto’s die jij ook voor je bullet journal kan gebruiken. Daarnaast heb ik veel quotes geschreven die voor opvulling zorgen of aangeven om welke pagina het gaat.

Voorpagina oktober

Toen ik aan de slag ging met de voorpagina was ik totaal inspiratieloos. Ik vond de bladeren die ik voor september maakte wel heel erg leuk dus ik besloot hetzelfde te doen, maar dit keer met herfstbladeren. En ik moet zeggen dat het nog best leuk is geworden. Het is in ieder geval duidelijk herfst!

bullet journal in oktober maandoverzicht

Maandoverzicht

Het maandoverzicht is ook weer in een hele andere stijl als de maanden hiervoor. Dat blijf ik toch echt het leuke vinden aan een bullet journal. Steeds wat anders proberen en je stijl ontdekken. Als ik mijn bullet journals van twee jaar geleden bekijk zie ik zo’n verschil met nu. Leuk om die ontwikkeling te zien.

doelen en taken in oktober

Doelen en taken

De twee pagina’s waarop ik mijn doelen en taken noteer zijn net even anders. Ik heb geen titel voor de pagina’s gebruikt. De quotes op de pagina’s geven aan waar de pagina’s over gaan. Ook op deze pagina’s heb ik foto’s van Pinterest gebruikt.

Blogonderwerpen

Deze pagina heb ik eenvoudig gehouden zodat er voldoende ruimte is om alle ideeën die ik voor onderwerpen heb kan noteren. Alleen wat stickers en washitape om het een beetje aan te kleden.

Betalingen en weekschema

Deze pagina’s zijn uiteraard ook in lijn met de andere pagina’s. Weer met foto’s, papier, stickers en washitape. Deze pagina’s zijn vooral administratieve pagina’s. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet gezellig kunnen en mogen zijn.

Terugblik voorgaande week

Iedere week heb ik een terugblik waarin ik schrijf over de hoogtepunten van die week. Een moment van stilstaan en dankbaar zijn. Belangrijk voor de interne mens.

Doelen komende week

Op deze pagina is niet veel veranderd behalve het thema. Dit is ook weer zo’n administratieve pagina die mij vooral helpt met overzicht houden.

Weekplanning en taken

Deze pagina’s zijn niet heel spannend. Mijn afspraken en taken noteer ik hier en zorgen dat ik productief ben. Ik hou van lijstjes en afstrepen en daar zijn deze twee pagina’s voor. Heerlijk om aan het einde van de week te zien dat alle taken zijn volbracht en ik weer een stukje dichter bij mijn doelen ben.

Wat heb ik voor mijn bullet journal in oktober gebruikt

bullet journal in oktober weekplanning

Mijn bullet journal in oktober

Mijn bullet journal in oktober is weer in een hele andere stijl. En ondanks dat ik totaal geen inspiratie had en mijn hoofd te vol zat heeft dit me wel geholpen om even tijd voor mezelf te nemen. En ik moet zeggen dat ik het erg leuk geworden vind. Hiermee is wel weer bewezen dat het journalen echt een moment van ontspanning is. Even je hoofd legen en lekker creatief bezig zijn met iets wat je als het af is helpt om weer productief te zijn.

Wat vind jij van mijn oktober bullet journal ?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!