fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De kracht van edelstenen

De kracht van edelstenen

Ik krijg weleens de vraag waarom ik edelstenen verkoop in mijn Feel Good Shop. De reden is eigenlijk heel simpel; het is mijn missie om alle vrouwen in Nederland te inspireren om alles uit het leven te halen en zich hierbij goed te voelen, zodat zij hun droomleven kunnen leven. En dat begint bij je goed en krachtig voelen. En edelstenen helpen hierbij. Het zijn krachtpatsers die jou hierin ondersteunen. Zodra je een steen in je handen hebt, voel je de kracht die het heeft. Al eeuwenlang worden edelstenen gebruikt voor helende doeleinden, maar ook als amulet ter bescherming tegen van alles. Vaak verwerkt in sieraden, maar ook losse stenen. Ben jij geïnteresseerd in edelstenen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit artikel vertel ik van alles over de kracht van edelstenen, zoals hoe ze werken en waar je edelstenen voor in kunt zetten.

Wat kan een edelsteen voor jou doen?

Edelstenen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Iedere edelsteen heeft zijn eigen kracht; zijn eigen werking. Je kan ze inzetten bij gezondheidsklachten (uiteraard naast de adviezen van je arts), ze kunnen je geestlijk krachtiger maken (denk aan onzekerheid, stress, doelen behalen enz.) en nog veel meer. Bedenk het en er is een edelsteen die voor. En vaak nog meerdere ook. Er zijn zoveel verschillende edelstenen te krijgen. In mijn webshop verkoop ik nu de bekende stenen zoals Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. Maar binnenkort zijn er ook andere stenen in mijn shop te krijgen. Minder bekend, maar enorme krachtpatsers die jou gaan helpen je beter te voelen, in je kracht te staan en alle uit het leven te halen wat je maar wilt.

Hoe gebruik je edelstenen?

Je kan edelstenen op verschillende manieren gebruiken. Het gebruik van edelstenen is heel persoonlijk en zo ook hoe je de edelsteen gebruikt. Het is voor iedereen anders wat de voorkeur heeft. Hieronder benoem ik een aantal manieren hoe je edelstenen kunt gebruiken:

Op je lichaam dragen

Je kan edelstenen op je lichaam dragen, bijvoorbeeld in een mooi sieraad of als broekzak- of trommelsteen. Doordat je de steen dicht bij je draagt, wordt de energie van de steen direct aan jou doorgegeven. Dit werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je voelt de werking van de steen heel duidelijk en het geeft je een krachtiger gevoel.

In een ruimte leggen

Je kan edelstenen ook in een ruimte leggen. Bijvoorbeeld in je woonkamer of slaapkamer. De steen zal dan de negatieve energie uit de lucht opnemen en zijn positieve energie afgeven. Alles is immers energie en wij gaan voor positieve energie. Naast de positieve werking van de stenen is het ook een lust voor het oog. Mooi om naar te kijken. Zo zijn de theelichthouders van edelstenen ook heel populair. En ze hebben enorme aantrekkingskracht, want iedereen die bij jou binnenstapt zal de stenen opmerken en er iets van zeggen.

Tijdens het slapen

Je kan de stenen op je nachtkastje of onder je kussen leggen zodat de stenen tijdens je slaap hun positieve energie aan je doorgeven, zodat je goed uitgerust en met een positief gevoel opstaat. Daarnaast kunnen bepaalde jou beschermen tegen kwade dromen en juist mooie dromen geven.

Bij meditaties

Ook kan je edelstenen meditaties gebruiken. Je kan de stenen om je heen leggen of in je hand houden. Doordat je bij een meditatie in jezelf ben gekeerd en openstaat voor positieve energie zal de kracht van de steen nog krachtiger zijn. Zo kun je bij een volle maan meditatie een Maansteen of Seleniet gebruiken ter ondersteuning van de maanenergie. Je zal hierdoor jouw intenties nog beter manifesteren. Zoals je misschien weet, staat de volle maan altijd in een sterrenbeeld. En zo heeft ieder sterrenbeeld bijpassende edelstenen. Die zou je naast de maansteen of seleniet in kunnen zetten bij een volle maan meditatie. Verder kun je bijvoorbeeld bergkristal, amethist en rozenkwarts bij iedere meditatie wel inzetten. Maar ook specifieke stenen die bij de intentie van die meditatie passen. Een theelichthouder gemaakt van edelstenen is ook een aanrader bij meditaties.

De musthave onder de edelstenen

Mijn tip voor iedereen die zijn eerste edelsteen wil aanschaffen is om te beginnen met een Bergkristal. Dit is namelijk een vrij neutrale steen en is daarom voor veel doeleinden in te zetten. Maar wat deze steen heel bijzonder maakt is dat het andere stenen krachtiger maakt. Het heeft namelijk krachtig genezende en reinigende werking. Ook helpt het bepaalde andere stenen op te laden. Een echte musthave dus!

De kracht van edelstenen

Edelstenen kennen nog veel meer toepassingen. Zo kan je ze inzetten bij massages, bij het in balans krijgen van je chakra’s, je kan ze in drinkwater leggen en nog veel meer. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kan er wel edelstenen voor inzetten. Onthoud hierbij dat edelstenen geen vervangers zijn voor medicatie. En dat je altijd het advies van je medisch specialist moet opvolgen. De kracht van edelstenen is dat ze je krachtiger of juist zachter maken. Het is maar net wat je op dat moment nodig hebt.

Ben je op zoek naar een edelsteen die een bepaalde werking heeft. Laat het me weten! Ik graag voor je op zoek naar de perfecte steen 💎

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!