fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De perfecte skincare routine voor de gevoelige huid

skincare routine voor de gevoelige huid

Ik heb nooit een gevoelige huid gehad, maar sinds ik in de premenopauze ben beland is dit helaas wel het geval. Ik heb sneller last van een rode huid en in het ergste geval zit ik onder de uitslag. Het verschilt echt per merk en per product wat het met mijn huid doet. Gelukkig kan ik altijd vertrouwen op de producten van The Body Shop. Ik mocht een aantal producten uit de vernieuwde Aloe Skincare-lijn uitproberen en je leest hier waarom dit de perfecte skincare routine is voor de gevoelige huid. Ik kan je nu al vertellen dat ik heel positief ben!

Aloe

Aloe is dé lijn voor gevoelige huid. Als je een gevoelige huid wil je dat je huid tot rust komt. En mensen met een gevoelige huid hebben vaak een vochtarme huid. Dat is bij mij ook het geval. De Aloe-lijn bevat alles wat je nodig hebt om je huid te kalmeren en tegelijkertijd te voeden en verzorgen. Check wel even de ingrediëntenlijst, want ook in producten die gemaakt zijn voor de gevoelige huid kan net dát ingrediënt inzitten, waar jij extra gevoelig voor bent.

skincare routine voor de gevoelige huid

Soothing Cream Cleanser

Of je nu wel of geen make up gebruikt, je huid wordt vies. En de Soothing Cream Cleanser verwijdert vervuiling een aanslag terwijl je huid zacht en en soepel blijft aanvoelen. Je kan de reiniger met water afnemen, maar je kan ook gewoon een wattenschijfje gebruiken.

Dit is een fijne en zachte gezichtsreiniger. Je hebt er niet veel van nodig om je gezicht goed te reinigen. Zelfs als je, net als ik, regelmatig make up draagt wordt je gezicht lekker schoon met deze cleanser. Je huid voelt na het reinigen niet trekkerig aan, maar juist schoon en zacht. Ik ben fan!

Soothing Toner

De Soothing Toner verwijdert na de reiniging met de Soothing Cream Cleanser de laatste spoortjes vuil en make-up van je gezicht en hals. Na gebruik van deze toner voelt je huid fris, zacht en onstpannen aan en is het klaar voor de volgende stap in je skincareroutine.

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe toner, maar niet iedere toner doet wat het belooft. Veel toners drogen de huid namelijk uit. Wel mijn vochtarme huid. En dat doet deze toner dus helemaal niet. Integendeel! Na het gebruik van deze toner voelt mijn huis heerlijk zacht en is het echt klaar voor de volgende stap: hydrateren met een gel of crème.

skincare routine voor de gevoelige huid

Multi-use Soothing Gel Face & Body

De Multi-use Soothing Gel Face & Body is een echte multitasker, want hij zorgt niet alleen voor hydratie van je gezicht. Deze Multi-use Soothing Gel is namelijk voor je hele lichaam te gebruiken en laat je vochtarme en droge huis ontspannen en zacht aanvoelen.

Als je net als ik in de het najaar altijd superdroge benen hebt, is dit echt de gezichts- en lichaamsverzorging die je nu nodig hebt. Deze gel is perfect als dagcreme te gebruiken en een hele goede basis voor je make up. De gel trekt snel in en is niet vettig. Ik gebruik hem daarom gedurende de dag ook als handcrème, want ook mijn handen zijn in het najaar altijd heel droog en stug. Dit is echt een musthave deze herfst en winter!

Community Fair Trade

Deze producten bestaan voor meer dan 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder Community Fair Trade-aloë vera uit Campeche, Mexico. Ze bevatten geen geurstoffen en zijn mild genoeg voor dagelijks gebruik. En uiteraard zijn ook deze producten van The Body Shop vegan.

Producten zitten in een verpakkingen van gerecycled plastic. Als de producten op zijn, kunnen de verpakkingen inclusief dop bij het PMD-afval voor recycling.

De perfecte skincare routine voor de gevoelige huid

Ben je op zoek naar de perfecte skincare routine voor de gevoelige huid? Dan kan ik je de Aloe skincare-lijn zeker aanraden! Ik ben echt over alle producten die ik mocht uitproberen enthousiast. Mijn huid wordt er heel blij van en ik merk dat mijn gezicht na het reinigen een stuk minder rood is, waardoor ik minder vaak foundation of dagcrème met een kleurtje gebruik.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!