fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De setup van mijn bullet journal in juli

setup van mijn bullet journal in juli

Je hebt eerder kunnen lezen en zien hoe ik mijn bullet journal voor het derde kwartaal heb opgezet. Nu laat ik je de setup van mijn bullet journal in juli zien. Het is weer heel anders dan de setup die ik voor juni maakte.

Terugblik

Omdat ik bij de setup voor het derde kwartaal terugblik op de afgelopen drie maanden heb ik voor juni geen terugblik gemaakt. Het had natuurlijk wel gekund, maar alles wat in juni voor mij van belang was heb ik in de terugblik van de afgelopen drie maanden verwerkt.

De setup van mijn bullet journal in juli

Thema voor juli

In juli ga ik voor weer een andere opzet dan ik in juni maakte. Ik kies voor paar. Of eigenlijk lila. En dit keer ga ik alleen voor de voorpagina met waterverf aan de slag. Verder gebruik ik vooral gekleurd papier en stiften.

setup van mijn bullet journal in juli thema

Voorpagina juli

Omdat de lavendel in onze tuin nu heel vol en mooi is besloot ik een waterverftekening te maken met lavendel. Bij lavendel moet ik altijd aan de zomer denken en het past dan ook perfect bij de maand juli. Dat is ook de reden dat ik in de rest van de maand paars terug laat komen en alles voor juli in één kleurthema is. Dit zorgt voor rust en alles blijft zo overzichtelijk.

setup van mijn bullet journal in juli maandoverzicht

Maandoverzicht

Zoals iedere maand begin ik met het maandoverzicht. Een handig overzicht waarin alles voor de maand juli terugkomt. Van afspraken tot verjaardagen en van boeken die je wilt lezen tot series of films die je deze maand wilt zien.

De setup van mijn bullet journal in juli

Doelen en taken

De twee pagina’s met doelen en taken zijn onmisbaar voor mij als ondernemer. Maar je zou hier natuurlijk ook je persoonlijke doelen kunnen noteren.

De setup van mijn bullet journal in juli

Blogonderwerpen en ideeën voor mijn onderneming

Voorheen noemde ik de blogonderwerpen, blogideeen. Maar ik vind blogonderwerpen beter passen en daarom heb ik het aangepast. Ik heb hier ook gereserveerd voor de andere ideeën die ik voor mijn onderneming heb. Soms werk ik ze uit en wordt een idee werkelijkheid en soms ook niet. Door ze hier te noteren kom ik erachter of het daadwerkelijk uitvoerbaar is en of ik het idee leuk blijf vinden. Vervolgens werk ik de ideeën uit en komen ze op de pagina’s met doelen en taken terecht.

De setup van mijn bullet journal in juli

Betalingen

In dit overzicht noteer ik alle betalingen die ik van opdrachtgevers tegoed heb. Ik heb ook een excellsheet staan, maar het is leuk om te zien hoeveel opdrachten en omzet ik iedere maand behaal. Leuk om terug te bladeren en de groei daarin te zien.

De setup van mijn bullet journal in juli

Weekschema

Het weekschema is voor mij een geheugensteuntje waarin ik noteer wat ik iedere dag moet doen. Ik heb veel taken die dagelijks terugkomen, maar ook taken die wekelijks terugkomen. Zo vergeet ik nooit wat ik iedere dag moet doen om mijn bedrijf draaiende te houden.

Notities

Dan heb ik nog een paar pagina’s waarin ik van alles op kan schrijven wat er in mijn hoofd zit. Als ik dingen opschrijf zitten ze niet meer in mijn hoofd en creeer ik ruimte voor nieuwe ideeën en plannen.

De setup van mijn bullet journal in juli

Doelen komende week

Dan zijn we alweer bij de weekoverzichten beland. Hier noteer ik alle doelen voor de komende week. Wat wil ik aan het einde van de week bereikt hebben?

Weekplanning en taken

De nieuwe indeling die ik nu een paar weken hanteer bevalt me zo goed dat ik dit doorzet in juli. Ik heb op deze manier heel overzichtelijke alle taken, afspraken en mijn planning op twee pagina’s naast elkaar.

De setup van mijn bullet journal in juli

Wat heb ik voor mijn bullet journal in juli gebruikt

Mijn bullet journal in juli

De setup van mijn bullet journal in juli is weer een mooie geheel geworden. Een overzichtelijk overzicht waarin ik de komende maand weer met veel plezier in zal werken.

setup van mijn bullet journal in juli maandoverzicht 2 juli

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!