fbpx

IK Skin Perfection Summer Favorites

IK Skin Perfection Summer Favorites

Nu we met met onze huid veel in het zonnetje zitten, is het belangrijk om onze kwetsbare huid wat extra liefde te geven. Dit doe je met de IK Skin Perfection Summer Favorites: Botanic Soap, Mimatcha Scrub en Botanic Body. Met deze vegan en 100% natuurlijke producten van IK Skin Perfection zorg je in een handomdraai dat je huid weer helemaal zacht en gezond is.

IK Skin Perfection

IK Skin Perfection is een Nederlands familiebedrijf waar ze geloven in de schoonheid van iedereen. Het is hun missie om de natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes.

Hun huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. Ze brengen je huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label (zonder huidonvriendelijke stoffen). Daarbij is de pH-waarde in hun producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt hersteld en in balans komt en blijft.

Botanic Soap

De Botanic Soap is een plantaardige voedende handzeep die ook een exfoliating hand scrub is. Deze hydraterende zeepscrub zit boordevol planten- en kruidenextracten. Door toevoeging van kleine bamboescrubdeeltjes reinig je je handen op de juiste wijze. De Botanic Soap (Exfoliating Hand Scrub) is dermatologisch getest, pH neutraal en bevat een allergeenvrij parfum. Daarnaast is deze fles refillable. Handig, want deze mooie fles wil je gewoon niet weggooien! De inhoud van de fles is 200 ml.

Inhoud: 200ml

Mimatcha Scrub

De Mimatcha Scrub is speciaal ontwikkeld om ook de kwetsbare en droge gevoelige huiden de hele dag zacht en glad te laten aanvoelen. Deze fijne scrub is doordrenkt met 100% pure cacaoboters, Japanse matcha, mint en is zeer rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen en is zacht genoeg voor frequent gebruik. Door middel van het bijgeleverde lepeltje zorg je iedere keer voor de juiste hoeveelheid om je huid heerlijke te polijsten.

Botanic Body

Na het scrubben smeer je je huid in met deze verzorgende niet-vette bodylotion. Door de unieke blend aan plantaardige ingrediënten en oliën wordt je huid gehuld in zachtheid, biedt het langdurige hydratatie en helpt het de huid haar stevigheid en glans te behouden. De huid wordt intens gevoed en voelt zijdezacht aan. De Botanic Body laat zelfs de meest doffe en droge huid weer glanzen.

IK Skin Perfection Summer Favorites

Dit zijn, naast de SPF 50 zonbeschermingsproducten van IK Skin Perfection, toch wel mijn summer favorites en musthaves deze zomer. Mijn huid is stralend en zacht en, doordat ik regelmatig mijn armen en benen scrub, mooi en egaal bruin. Na het scrubben smeer ik mijn huis in met de After Sun van IK Skin Perfection voor een gehydrateerde huid die weer tegen een dagje zon kan!

Alle producten zijn verkrijgbaar bij: www.ik-skinperfection.nl

Ken jij de producten van IK Skin Perfection al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!