fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Professionele make-up voor iedere portemonnee

Professionele make-up

Vorig jaar heb ik een leuke samenwerking gehad met Mistero Milano. Ik heb toen een review geschreven over hun gellak en ik ben nog steeds heel tevreden over de gellak. Dus toen ik benaderd werd voor een nieuwe samenwerking was ik meteen enthousiast. Dit keer niet voor gellak, maar voor de lancering van Pink Avenue: een groothandel in verschillende professionele beauty- en verzorgingsproducten. En dan vooral voor hun nieuwe professionele make-up van Affect. En als ik ergens blij van wordt, zijn het mooie en fijne beautyproducten en vooral van make-up.

Pink Avenue

Pink Avenue is meer dan een webshop. Het is namelijk een platform voor iedereen die van beautyproducten houdt. Voor professionals, maar ook voor de leek zoals ik. Je kan op Pink Avenue terecht voor professionele nagelproducten waaronder de gellak van Mistero Milano, professionele make-up van Affect, wax, dagelijkse verzorgingsproducten en nog veel meer. Ik ben heel blij met deze website/webshop omdat ik hier zowel terecht kan voor gellak, vijlen en nog veel meer, maar nu dus ook voor make-up en andere beautyproducten.

Maar Pink Avenue is meer dan alleen een webshop. Het is ook een digitaal leerplatform waar je terecht kan voor verschillende beauty cursussen.

Professionele Make-up van Affect

Zoals gezegd kan je op Pink Avenue ook terecht voor professionele make-up van Affect. Dit is een geheel nieuw make-up merk. Binnen dit merk heb je een uitgebreid keuze in make-up voor het gezicht, lippen, ogen en wenkbrauwen. Maar ook voor mooie paletten en make-up accessoires. Het is echt een heel uitgebreid assortiment met mooie kleuren.

Enige wat ik persoonlijk vind tegenvallen is dat de make-up voor gezicht (foundation en poeder) gericht is op de lichtere huid. Mensen met een donkere huidskleur vallen hier helaas buiten boot. Maar wie weet dat er in de toekomst meer kleuren bij komen die ook mooi en geschikt zijn voor een donkere huidskleur.

Wat me positief opvalt is dat de make-up heel betaalbaar is. Zo is bijvoorbeeld de foundation 3x goedkoper dan de foundation die ik normaal gebruik. Mooie make-up voor iedere portemonnee!

De make-up van Affect is zeker een aanrader

Ik kreeg een uitgebreid pakket met make-up producten om uit te testen. Van foundation tot highlighter en van lippotlood tot wenkbrauwpotlood. En ik kan je vertellen dat ik heel tevreden ben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst wat sceptisch was. De verpakking van sommige producten oogt en voelt namelijk wat goedkoop. Maar wat wil je, het is ook betaalbare make-up. En je weet wat ze zeggen; ‘never judge a book by it’s cover’. Dit geldt dus ook voor make-up! De make-up heeft een goede pigmentatie waardoor de kleuren goed uitkomen, is mooi aan te brengen en blijft ook goed en lang zitten. Ik kan je deze make-up dan ook zeker aanraden.

Ik ben fan van de foundation die makkelijk en goed uitsmeert en geen pannenkoek effect geeft. Hij gaat ook niet uitlopen naarmate de dag vordert. Je gezicht ziet er fris uit en oneffenheden zijn subtiel weggewerkt. Voor de oneffenheden die net wat meer nodig hebben gebruik ik de concealer die doet wat het moet doen zonder dat het zichtbaar is.

Hieronder een impressie van de verschillende producten.

En natuurlijk ook foto’s met de make up op mijn gezicht

Ik ben heel blij met de make-up en dit blijft ook mooi en lang zitten!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!